Бийбър със забрана да пее в Китай. Лошо поведение!

Предизвиквал противоречия, щели да го пуснат, като порасне
22 юли 2017 10:03,
16
Бийбър със забрана да пее в Китай. Лошо поведение!
Снимка: Reuters, архив

Певецът Джъстин Бийбър ще трябва да "порасне" още малко и да коригира държанието си, ако иска да пее в Китай. Заради минали прояви на "лошо поведение" канадският поп идол тази година няма да бъде допуснат да в страната в рамките на азиатската част от световното си турне "Purpose", съобщиха световните информационни агенции.

В отговор на запитване от страна на почитатели защо няма дати за концерти на Бийбър в Китай по време на концертната му обиколка в Азия през септември, от Бюрото по култура към кметството на Пекин са отговорили, че на 23-годишния певец е наложена забрана да пее в страната. Като причина са изтъкнати "проблеми с поведението" на "талантливия, но предизвикващ противоречия млад чуждестранен изпълнител".

"Надяваме се, че Джъстин Бийбър ще порасне на думи и дела, ще подобри поведение си и ще стане певец, наистина обичан от хората", отговарят от службата.

Бийбър изнесе концерт в Китай през 2013 г. По-малко от година по-късно той разгневи китайските фенове и власти, след като публикува снимки от посещението си на храм в Япония, който според Пекин и Сеул е символ на японския милитаризъм през Втората световна война и отдава почит към военни престъпници.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: КитайБийбър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие интернет хейтърите какво сте постигнали,че да критикувате другите.На вас тва ви е живота по цял седите на компютъра и се чудите на кой да сипвате,защото на българина му дай да храни и да злобее,защото ние сме изключително злобен и завистлив народ,че повече няма накъде ай малко от малко
12
4
 
4
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Трябва да му забранят навсякъде да пее не само в Китай.
11
4
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Поредната лигава ....звезда.Всъщност мъж ли е или жена,или от тия новите?
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кои "хора" го слушат?
9
4
 
3
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Не бих казал,че политическата система в Китай е комунизъм/социализъм.По-точно май ще е да се нарече патриотичен държавен капитализъм или нещо подобно.Китайците определено знаят какво искат и как да го постигнат!А също и как да парират вредните за тях неща,както и опитите на САЩ да ги подчинят.Едва ли Китай ще загуби нещо от това че пи.чл.емето няма да пее там.Бийбър не е от ранга на Дж.Ленън,М.Джаксън и т.н.,колкото и да го превъзнасят.
8
2
 
6
 
! Отговори
Б Суджуков преди 6 години
Бобър ли си, Бийбър ли си? Но ако нр дадеш съджук, ще пееш само под душа.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе виждам, Запада да се оплаква, че внася тениски за по 2 долара, още по-малко се оплаква, когато му сглобяват микрочипове за по 5 долара, които, ако бяха домашно призводство, щяха да струват 50 долара. Ако не бяха китайските фабрики, много от дрехите и техниката ни, щеше да е доста по-скъпа.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на китайците, така трябва да се прави
5
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Запада трябва да забрани на Китай да изнася стоки . Да видим, колко са отворени. До оня ден ориз садиха дадоха им пазар ...И сега попнаха много да лаят. Запада трябва да стане затворен.
4
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЪВ КИТАЙ ОПИТАХА ДА ЗАБРАНЯТ ЧАСТ ОТ ИНТЕРНЕТ ЩОТО ВРЕДЯЛ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ИМ СТОЙ И УПРАВЛЕНИЕ! :DПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ ИМА В ЕРСДУХАНИЯ И ПУТИНЛАНДИЯ!
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СМЕХОТВОРНО!!!!!!!!!!КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ КАТО УПРАВЛЕНИЕ Е ДОСТА БЛИЗЪК НА СЕВЕРНА КОРЕЯ!
2
3
 
8
 
! Отговори
Flex преди 6 години
Хаха, на повечко места ако може да го забранят. Инак до въпросния храм съм ходил, много готино местенце е, ама и те са малко ощипани - японците не пускат там китайци, китайците се нервят ако някой се снима там... луда работа.
1
5
 
23
 
! Отговори
Вучков преди 6 години
Да пее където иска, само по радиото и телевизията да го забранят, че сменям често станциите

Спонсорирани публикации