Рецептата Dnes: Хумус с пармезан и чесън

За мазане или топене
17 юни 2019 08:50, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Хумус с пармезан и чесън
Снимка: iStock

Продукти:

400 г отцеден нахут
3 скилидки чесън
1/4 ч.ч. зехтин
1/4 ч.ч. сусамов тахан
1/4 ч.ч. настърган пармезан
сол на вкус
сокът на 1/2 лимон
 
Приготвяне:
 
В кухненски робот или блендер сложете всички съставки. Смелете ги до получаване на хомогенна смес.
 
Сервирайте хумуса в подходяща купичка и за финал добавете още няколко капки зехтин само за красота на соса.
 
Хумусът е чудесен за хапване с брускети, гризини, домашни питки.

0
Още по темата: рецептапармезанхумус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации