Кобрата и Джошуа на косъм от бой на кантара преди големия мач

Екипът на българина освирка британеца
11 дек 2020 16:36, Нели Христова
100
Кобрата и Джошуа на косъм от бой на кантара преди големия мач
Снимка: Lap.bg

Искри прехвърчаха между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на официалния кантар преди утрешния им сблъсък в Лондон за световната титла в свръхтежка категория на професионалния бокс, съобщава Gol.bg

Кобрата се претегли пръв и беше посрещнат от овации от хора, най-вероятно от екипа му. После дойде ред на англичанина, който беше освиркван от същите хора, които присъстваха в залата.

После Кобрата си свали маската и двамата започнаха разпалено да разменят думи и да размахват пръсти един към друг.

"Аз съм по-добрият и утре ще ти покажа", закани се Кобрата на Джошуа. Мощните гардове, които охраняваха събитието, трябваше на няколко пъти да застават плътно между двамата, за да предотвратят по-сериозен сблъсък.

През цялото време обаче на лицето на Кубрат имаше и лека усмивка, което е показателно, че всичко е в реда на нещата.

Нашият дори се премери с маратонки и с долнището на анцуга си, а кантарът отчете 108,4 км. Това е с 4 килограма по-малко в сравнение с последната му среща срещу Райдъл Букър през миналата година.

Джошуа, настоящ носител на поясите на Международната боксова федерация, Световната боксова асоциация, Световната боксова организация и Международната боксова организация, които бяха изложени в залата, удари точно 108,8 килограма.

Двубоите от основната карта в “Уембли Арена” утре се очаква да започнат в 20:00 българско време, като началото на главното събитие – Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев е предвидено за 30 минути след полунощ българско време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Хляб и зрелище" - формулата за развличане на тълпата от Древния Рим. След толкова години "еволюция" пак се връщат към примитивни форми за контрол на тълпата.
72
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невъзпитано невежо и глупаво българско население,което не епостигнало нищо в живота си,и не може дари да пише правилно,си позволява до коментира бокс и спортист като Антъни Джошуа.БОГ ви е дал устата ,за да излизат от нея хубави думи.Изчистете душите си и телата си от негативната енергия.Защото всичко се плаща с душата..кармата!
71
1
 
1
 
! Отговори
:) преди 3 години
raptor Президент!
70
3
 
3
 
! Отговори
пулка преди 3 години
И тоя Пулев малко прилича на Николай Валуев истински бокьор далеч по-добър от Кличко наприме, затова нека да спечели ако е истински боксьор Пулито ,, щото AJ е добър ама не и срещу истински боксцори като Валуев ! Също Aj да се пробва срещу DW или Dilian Whyte
69
3
 
2
 
! Отговори
пулкари преди 3 години
Българите от край време са добри предимно в боя ! (Дан Колов) и в борбата (пехливанлъка) това са предимно груби хора, тъкмо поради това са добри в боя - не случайно са удържали от север толкова векове територия на източната римска империя !
68
0
 
2
 
! Отговори
пулеризио преди 3 години
Руиз още по-голяма торба от Пулев ама... дори и на втория мач-бих казал че си беше купен (платен на Анди) иначеее... пък за утре не знам ама и AJ да си има едно на ум, не че нещо, Пулито е стил outsider поне на теория...
67
0
 
3
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
До raptor: Браво готин! Нещата трябва да се казват дирктно!! Иначе - да пожелаеме успех на нашият!!
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успех , Кобра !!!! Смачкай го !
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
май пульо ще отнесе кютека
64
0
 
5
 
! Отговори
Философец преди 3 години
1/ Ако падне кво правим? кой е виновен, съдията ли? или мал шанса? и нищо ще заметем под килима резила, а и ше го нареждаме сигурно2/ ако бие кво правим? българите сме най-велики, всички други не стават, а той е национаелн герой? Не можем да използваме един спортист като чудо за хората. Всеки сам трябва да се бори с живота и да полага усилия да промени нещо в себе си, за да живее той и близките му по-добре. Спрете да търсите месии. Успех му пожелавам на момчето, както и на всеки човек в живота
63
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобрата е пътник
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
очаквам да му дадат държавна субсидия като по комунистическо време, герой на народа, брао
61
4
 
2
 
! Отговори
Бай 100ян преди 3 години
До всички деби.ли които си мислят ,че Кобрата е селя.ндур ,да си пуснат в тубата клипчета от кантарите на Майк Тайсън.Взимаше им страха ,после се гавреше с тях на ринга .
60
0
 
1
 
! Отговори
до 66 преди 3 години
пак като не му е казал суши :D не може да не го базикат на тая тема
59
1
 
4
 
! Отговори
Бочу преди 3 години
така, сварих боба, взех чипса, изпрах си чорапите, готов съм за мача утре, ще гледаме резила.
58
2
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Това са режисирани циркове .Едно време Дон Кинг караше боксьорите си да удрят леки шамарчета на опонентите . На кантара е прието да има искри за да се надъха публиката .Това са маркетингови трикове които печелят внимание и пари .
57
2
 
8
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Успех Кобра
56
2
 
18
 
! Отговори
ПУНДА ПИНДАРОВА преди 3 години
ГЛЕДАХ СТОТИЦИ ПЬТИ УДАРА НА ДЖОШУА КОГАТО ОТКАЧИ ГЛАВАТА НА КЛИЧКО ОТ ГРЬБНАЧНИЯ МУ СТЪЛБ.ДАНО ПУЛЕВ СЕ ПАЗИ ОТ ТЕЗИ УДАРИ.УСПЕХ
55
0
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Е щом Кобрата тежи 108.4 км значи е на сигурно място далеч от Джошуа. Знаех си че да не се кахъря за него.
54
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кобрата ще размаже това Английско *** за секунди,!!На втората минута Джошуа ще лежи и ще плаче ..Стига ме би бе бат Пульо стига ми толкова!! Оо майко умирам!! Моля те бе бат Пульо стига!!

Спонсорирани публикации