След критиките за новото лице, Деми Мур се показа без грим

На селфито скулите й изглеждат нормално
4 мар 2021 19:07, Иванка Гъркова
4
След критиките за новото лице, Деми Мур се показа без грим
БГНЕС

Деми Мур скандализира общественото пространство, появявайки се неузнаваема на ревю на Fendi, по време на Седмица на модата в Париж. Вместо да обърнат внимание на зашеметяващата ѝ фигура на 58-годишна жена, повечето хора не пропуснаха да коментират, че си е коригирала лицето и изглежда ужасно. Близо месец след това актрисата и модел не се притеснява да качва свои селфита без грим, за да покаже, че визията ѝ е съвсем нормална.

На последния кадър, публикуван от звездата в социалните мрежи, тя е в близък план, като няма и следа от тежкото контуриране, което видяхме върху лицето ѝ в края на януари. Дори се виждат и малките бръчки около очите и по скулите ѝ.
 
Деми е направила и видео на своя диван, където си почива с кучето Мърпъл, което си е заплело лапичките в нейната дълга коса.
 
Как изглежда Деми Мур на новите снимки, вижте сами в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
no name преди 3 години
Деми Мур беше много красива на младини. Сега е....леко сбабичосана.Не знам дали има пластики по лицето, но със сигурност поне някои и друг филър/хиалурон има.Както и други нейни наборки (бивши секс символи от 90-те) всички са някак изпити и съсухрени, прекалени слаби и кокалести.Няма я тази женственост, която имаха като млади.Относно дъщерите й-да наистина не са красиви, но по-лошото е, че дори не са и чаровни.Явно комбинацията Мур/Уилис не дава красиви плодове.Децата му от 2-рата жена са сладки
3
0
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
бре, и ще не си е отпрала едни джуки като повечето нашенки дето си правят които се тунинговат ?
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И трите деца на Деми Мур са много, ама изключително некрасиви. Това показва до някаква степен са работили пластичните хирурзи над нея.
1
0
 
9
 
! Отговори
От бай Тошо преди 3 години
ЧИБА.!.

Спонсорирани публикации