Приятелство според зодията: С кои знаци се разбирате? (1 част)

Някои умеят да пазят тайна
1 май 2021 17:47, Иванка Гъркова
10
Приятелство според зодията: С кои знаци се разбирате? (1 част)
IStockphoto

В днешно време е трудно да кажем, че имаме истински приятели. Много пъти се разочароваме от хора, които смятаме за такива, но всъщност са поредните използвачи, на които едва ли можем да разчитаме. Въобще, човешките взаимоотношения са доста сложни и няма единно правило за това как да бъдат успешни. Но ако не се разбираме с някой и се чудим къде е причината, то не бива да се обвиняваме, защото според астрологията, понякога просто нямаме общ език с представителите на определени знаци. 

 
Зодиакът се разделя на четири групи, водени от различни елементи - огън, земя, въздух и вода. Така например по-дръзките хора се разбират повече с въздушните, а пък земните, които са по-кротки по нрав, пасват за приятели на по-чувствителните - водни зодии. 
 
Кои знаци стават за ваши приятели? 
 
Овен (21 март - 19 април)

Най-добри приятели: Овен и Близнаци
 
Овенът няма проблем със завързването на връзки. И макар общуването му с човек от същата зодия да е сблъсък на два ината, може да се получи добро приятелство, което да продължи цял живот. Но не и интимна връзка, която би била катастрофална. 
 
Иначе, що се отнася до приятелство с Близнаци, може да се каже, че заедно с Овена те могат хем да се смеят, хем да плачат. Отроумието на Близнаците и способността на другите да виждат положителната страна на всяко нещо, ги прави чудесна за забавление двойка. 

Телец (20 април - 20 май)

Най-добри приятели: Дева и Рак
 
Телецът не обича промените, затова търси по-надеждни приятели и именно Девите са такива. Те винаги са подготвени за всякакви бури и сътресения и минават през тях доста спокойно. Двамата не са най-големите авантюристи, но заедно могат да изпробват нови неща. 
 
Телецът е земен знак, а Ракът обича домашния уют. Двамата могат да не излизат от вкъщи по цял ден, по което си приличат. Те винаги ще си намерят интересно занимание у дома, но за някои са прекалено скучни. 
 
Близнаци (21 май - 20 юни)

Най-добри приятели: Везни и Лъв
 
Като два въздушни знака, Близнаците и Везните, имат най-доброто сходство в характерите и общуването между тях е на високо интелектуално ниво. Те понякога биват смятани за аутсайдери, но съберат ли се на едно място, могат да говорят по теми и посещават по-изтънчени събития. 
 
Иначе що се отнася до приятелството на Близнаците с Лъвовете, понякога те са врагове, които обичат да са в центъра на вниманието. Но когато разговарят спокойно, виждат, че си говорят на един език. Лъвът винаги ще каже истината на Близнаците, с което двамата се допълват. 
 

Източник: Tialoto.bg 

10
Още от Спонсорирани публикации
Икономически университет – Варна: Изберете ни днес, за да успеете утре!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Lopez преди 1 седмица
Запада ви манипулира за да ви скара с Русия и да ви з.л....чи.
7
4
 
3
 
! Отговори
Lopez преди 1 седмица
Кое е по важно да ви манипулират с пари или зад вас да стои силна и мощна армия. И това не е американската. Те са фалшив народ.
6
4
 
4
 
! Отговори
Lopez преди 1 седмица
Колко завода има в България,които са собственост на чужденци? А те защо не ви дават европейски заплати или приблизително? Защото не ви уважават и ви използват като евтина работна ръка. Хвърлят ви малко пари с цел ви за.......ят. Тези заводи не може ли да са държавни вместо да ги давате на чужденци. Женен съм за българка и харесвам България, но не можете да правите правилни политики. Хубаво е да сте в ЕС но трябва да знаете кой е по силен като народ и кой каква история има от къде произлиза. Понякога някои неща трябва да бъдат премълчавани заради взаимоотношенията. Затова чрез гласуване вие изб
5
2
 
4
 
! Отговори
Lopez преди 1 седмица
Армията на руснаците и китайците взети заедно могат да изядат американците за закуска. А вие на ли сте много ”умни” хайде приятно ви за.......не. От няколко години живея в България и да ви кажа не поемате правилния път.
4
7
 
2
 
! Отговори
Хасан Али преди 1 седмица
Г...ъо....ци. Още няколко години и държавата ви няма да я има. Заблудени овце, заслужавате си го.
3
3
 
4
 
! Отговори
Ботев преди 1 седмица
Не е редно нашите данъци да се раздават на тези, които не ни уважават т.е. на ц....е . Не е ли по-добре тези пари да отиват за нашите деца?
2
1
 
5
 
! Отговори
Ботев преди 1 седмица
Герб са предатели, манипулативни лицемери. От какво се притеснявате?
1
1
 
4
 
! Отговори
Ботев преди 1 седмица
Борисов се хвали, за пътищата, за добавката от 50 лева за пенсионерите. А всъщност тези пари са от Европейсият съюз и е длъжен да го направи това. А ако не беше ЕС. Парите от нашите данъци само за джоба му нямаше да стигнат,както за него така и за всичките от неговата партия. А парите от нашите данъци къде са? За помощи на маргиналите ли? За тези,които не не ни уважават. Ако искат ц.....е да получават помощи трябва да имат задължения към държавата, да си плащат осигуровките и вноските за пенсия. А като не им изнася да се изнасят. Ви какви сте българи ли или българи в кавички. Герб са преда

Спонсорирани публикации