Хит в TikTok: Как да направите перфектен френски маникюр

Вижте една нестандартна техника
Обновена: 26 юли 2021 19:24 | 26 юли 2021 19:24, Иванка Гъркова
2
Хит в TikTok: Как да направите перфектен френски маникюр
Istock

Традиционният френски маникюр с бял цвят сякаш никога няма да излезе от мода. Макар това лято много жени да избират по-цветните му разновидности, има и такива, които го предпочитат за ежедневната си визия.

По-схватливите могат да си направят сами този маникюр, ползвайки залепващи се лентички или просто нанасяйки лака на върха с по-тънка четка. Но всеки знае, че винаги на едната ръка е по-трудно, отколкото на другата и се получава цапане с бялото, което трябва да се почисти. За да избегнете този проблем, ви предлагаме да влезете в TikTok.

Как да си направите перфектния френски маникюр?
"Френски маникюр за 15 минути". Видео с този текст стана едно от най-гледаните в платформата през последните дни. В него жена показва как се лакира, използвайки един по-нестандартен трик.

Необходими материали:
- 1 лак в телесен цвят за основа;

- 1 лак в бял цвят за върха.

След като оформите всеки нокът с пилата и премахнете кожичките, нанесете от телесната основа и изчакайте да изсъхне. После, вместо да слагате от белия лак на върха с четката, намажете на подходящо място на кожата на другата ръка (например на показалеца). С притискане на нокъта към нея, ще получите идеалната лента. Същото направете и с останалите. Накрая изистете с лакочистител и памук излишните бели петна.

Маникюрът стъпка по стъпка вижте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Може ли преди 4 месеца
Да ни посъветвате как да правим и други френски неща?
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това ми хареса.

Спонсорирани публикации