Хороскоп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Риби?

Ето какво да очакват представителите на този знак
2 яну 2022 20:12, Екип на Tialoto.bg
10
Хороскоп 2022: Каква ще бъде годината за зодия Риби?
IStockphoto

Какво очаква Водолея през 2022 г.? Водният тигър ще му даде защита и помощ, ще изпълни всякакви желания. Годината ще бъде невероятно положителна и продуктивна, ще повиши статуса и благополучието, ще укрепи връзките и взаимоотношенията.

Най-добрият начин да помогнете на съдбата ще бъде да си направите карта на желанията и да вярвате в справедливостта. Вие го заслужавате благодарение на старанието и мъдрите решения, взети по-рано.

Още от първите дни на януари Водолеите ще започнат да променят живота си. Това е годината на нови възможности както в бизнеса, така и в личния живот. Много ще сменят работата и светогледа. Няма нужда да таите лоши чувства към миналото, най-хубавото предстои през 2022 г. и ще компенсира всички загуби. Помирението с колегите и подобряването на отношенията с ръководството и подчинените ще бъдат решаваща стъпка напред. Това ще доведе до кариерно израстване и увеличаване на доходите.

Дайте на хората втори шанс, включително във взаимоотношенията. Много от вас ще трябва да се помирят с приятели, семейство или бивши любовници. Примирието не е необходимо за тях, а за Водолея, за да усетят лекота в душата.

Представители на знака ще се върнат на старото си работно място или към бивш партньор. Социалният кръг ще се разшири, мнозина ще минат курсове и ще получат диплома за нова професия или умения.

Начинът на разумна икономия на всички ресурси също ще засегне финансите. За тези, които обичат хазарта, пирамидите и лесните пари, тази година е по-добре да ги изоставят. Дори инвестициите в чуждестранна валута няма да се изплатят поради колебания на валутните курсове. Опитайте се да пазите парите си на сигурно място и да не ги пилеете за глупости.

През първата половина на годината упоритата работа и разумният подход са много важни, през втората финансовата ситуация ще се стабилизира и ще се повиши, сочи годишният хороскоп.

Още от годишния хороскоп за Риби  ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Рибок преди 2 години
Последно, каква е връзката между главния мозък и останалото.Мераклия е списал заглавието, а останалото няма нищо общо. Българина е завистлив и страхлив ... Това е статия за него. Дори платена.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква ще бъде годината за зодия Риби? СУХА! Цял екип от неграмотници е работил за по малко правописни или словоредни грешки! Да ви е честита Новата и дерзайте все така!
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжа от снимката This Is Dean ли е? Или тука пишат само старци и не знаете кой е This is Dean?
7
1
 
3
 
! Отговори
от село преди 2 години
На Алена вервам най-много ,но след цару и тиквата !!!
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зодия Скумрия .Зодия Коч Зодия Водоноска Зодия Рогат Зодия Стрелба Зодия Скакалец Зодия Двойник Зодия Въздухар Зодия Делчо Реев.Хорта дават толкоз пара на шарлатаните .
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
спокойно хора трябва да прочетете и втора страница там е за риби
4
1
 
13
 
! Отговори
Зодия Риболей преди 2 години
Аз съм зодия Риби но от статията разбрах че съм Водолей.
3
0
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
За риби е,аз съм...риба,хареса ми....
2
1
 
15
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Водолей е новото Риби.
1
1
 
17
 
! Отговори
Toto преди 2 години
Последно - за Риби или Водолей е този хороскоп?Сайтът ви копае дъното по тъпотия!

Спонсорирани публикации