Гриша Ганчев иронизира: След Михайлов в БФС ще дойде малкият Михайлов

Разкри кой е зачеркнал младите футболисти
Обновена: 22 ное 2023 13:32 | 22 ное 2023 13:31, Александър Попов
67
Гриша Ганчев иронизира: След Михайлов в БФС ще дойде малкият Михайлов
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира смяната на ръководството на БФС и евентуалния Конгрес. Той заяви в подкаста "Код спорт" иронично, че се дразни на слуховете, че някой ще сменя сегашното управление, защото реална смяна няма да има, а след Борислав Михайлов ще дойде "малкият Михайлов", който ще е достатъчно добре подготвен за това.

"Това ръководство ги знае работите. И аз много се дразня на някои хора, които постоянно търсят под вола теле - ще ги сменяли, не знам си какво... И по моите прогнози след 2 години ще има смяна, но ще дойде малкият Михайлов, защото той вече ще е подготвен. Дано направи и деца, след което пък те да наследят него, тъй че да се успокои футболната общественост. Наистина ще има смяна на поколенията! И какво им пречи лицето?

Я го виж! (бел. ред. - Борислав Михайлов, в момента в студиото бе показана негова снимка). Аз преди 10 години, като говорих, те ми се смееха и викаха, че съм ненормален. Не, аз сега на тях се смея. Ето! Ръководител първа класа! УЕФА, ФИФА, ФАФА - навсякъде уважаван и оправя нещата", заяви той.

Ганчев коментира и опита на бившият вратар на националния отбор да се покрие и да не коментира състоянието на родния футбол след погрома в София и слабите резултати на националите преди избора на Илиан Илиев: "Човекът не иска да говори с хора! Навремето немският крал защо е говорил само с конете си и не е искал да се вижда с хора. Ето го! За какво трябва?"

Ганчев обяви и какво се е случило, когато напусна Изпълкома на БФС и че е било ясно, че централата ще се управлява задкулисно и няма да се извърши истинска реформа, която касае участието на повече българи - млади футболисти.

"То тогава още беше светнала лампата, защото ние 6 месеца преговаряме да почнат в отборите да играят по трима играчи до 21 години по 90 минути. Значи ти трябва да имаш картотекирани минимум 6 или 7-8, защото някои се контузват. И събираме гласове в Изпълкома. И аз си ги следя - тоз как ще гласува, ония... И опираме до 2 гласа - единият е на сливенския "разбирач" и другият беше на "белия балет" от Овча купел.

Сядаме там и се почва... Скандали между мен и ръководителите на Делиормана по време на Изпълкома. Аз не съм мислил за европейски футбол. Аз си гледам нашия селски футбол, защото ние сме си от село, нали?

И другото нещо е, че те си направиха една тънка сметка, че аз имам подготвени играчи - такива млади. И да не би да ги (*) ... И се гласува това нещо и се взима решение. "Белият балет" става и казва: "Няма да са 3-ма. Ще е един."

То вече нагласено зад гърба на нашите 5-6 човека, които искаха да са по 3-ма, защото и Варна искаха да са по трима също... И го решават за един човек, обаче в наредбата забравили да напишат, че трябва да играе 90 минути. О, какъв пропуск направила оная там, дето обслужва човека!!! И забравила да го напише това нещо, ОК, да е жива и здрава!

И се почват едни смени, човек. Пускат го детето, на 3-ата минута го вадят. Майка му, баща му на стадиона, аз се чудя какво става. И тръгнахме нещо да правим, което нищо не направихме...Какво да правя с тея тука? (бел ред. - с останалите членове на Изпълкома, които не са пожелали и не са направили реална реформа в Наредбата)".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
шо лъжеш ве ***?Ти си най-големия измамник в БГ футбола-лъжи,кражби,черно тото,купуване на съдии,голяма алчност ве айдук
50
0
 
1
 
! Отговори
Кой Бобито ли? преди 5 месеца
Аслед него пък за да е пълен циркът би трябвало да дойде Николета Лозанова!
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен,к.51 Че кои мутри са предани на Кремъл? Боце беше предан на който стане лидер на ЕНП -преди Ангела Меркел - тичаше зад нея и мучеше дъртият милиционер, защото нито немски знаеше,камо ли пък English, а думата Congratulation произнасяше КонграЧулейшън.Сетне се захвана с М.Вернер,сега с Урсулата. Пеевски тичаше немил-недраг, но Ахмед ага го хареса и го направи свой заместник. Има едно болестно състояние - хиперактивност. Пеевски на ден дава минимум 2-4 заповеди,които НС и МС изпълняват.
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хайде,хайде нима борчето от Микре не елиминира ст.треньора на червения отбор от мнение при закупуването на играчи?! Седят си Данаил и онзи ерзац специалист по футбол Стоилас, купуват по 7-8 куци коне и по 1-2 свестни през лятото, през зимата още 2-3, от които или един, или нито един свестен, но треньорът при 8-10 нови годишно не може да сглоби отбор поне 1-2, та дори и 3 месеци. Данаил за какво изгони Илич -защото при 11 нови играчи 2 месеци обиграваше отбор!
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ами ако не си подаде оставката, можее да напусне посмъртно, нищо не се знае, а що се отнася до наследника му, ми айде стига батьово, татьово... е за това сме на тоя хал, ОСТАВКА ПЕРУКО!
46
1
 
3
 
! Отговори
селски тарикат, преди 5 месеца
не се накраде този григан. Накрая ще успее да погълне и Армията, дано му приседне...на него, децата, слугите и целия му род. До девето коляно.
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Черното тото замина
44
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Спрете да показвате тия грозни неграмотни но предани на Кремъл мутри, които се опитват да дестабилизират държавата!
43
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ганчев,а га краде ДДС добре ли ти беше ?Стотиците милиони от КТБ кога ще връщаш бе крадец?Ай не се прави на ощипана мома,всички те знаем какъв престъпник си,отдавна трябваше ва си в затвора
42
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя крадец е един от главните виновници за състоянието на футбола ни.30 години краде,лъже,купува съдии и уговаря мачове.Сега тръгнал да се прави на света вода ненапита.Една седалка не е сменил на армията,сам праща хора да пускат жалби,за да не строи нищо и после пак други ще са му виновни.пфууууу....аман от измамници
41
1
 
4
 
! Отговори
toti преди 5 месеца
Ако тоя няма пари да купи БФС ...здраве му кажи.но явно тия хиени не са искали да делят с него,което не се знае,но каде с по силни се справяше,а сега да не може да кадрува....много ми е чудно.........
40
3
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
Гриша Ганчев е единственият занимаващ се с бизнес ,който показа хладнокръвие и ум към ,тези "феноменални бизнесмени" от всякакъв характер на т. н "задкулисие% ,които "изземат" чужд бизнес ,който са си "харесали"...за това се изискват не само финансови ресурси ,но и много силен волеви характер.Може би ,в България трябва да има повече ,с характера на Гриша Ганчев - твърд и последователен в действията си ,непозволяващ манипулации и рекет ,за да се освободим от политико- икономическата мафия .
39
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Трябва да стачкуваме срещу,Борисов и Шиши.
38
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гн Ганчев,феновете няма да им разрешим да сменят с малкият Михайлов.Ще има нови и нови по страшни протести.И ще видим дали пак щени бият.
37
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бе Гришка! А Начо от Лясковец, кога ще бъде наказан! Аз много ускам, ама съм с 4 години и вече лежал и 2 условни ... Виж, ако ложе ме опазиш, не ми е проблем ..
36
1
 
5
 
! Отговори
хм преди 5 месеца
ирония е, но може да се случи.
35
5
 
37
 
! Отговори
Darko преди 5 месеца
Перуката е нископаднал пияница :) времето му в БФС отдавна е изтекло. Оказа се, че е и най-мразеният човек в държавата. Като ходи в парламента да разкаже и за черното тото и за Коце Маца и Дан Тан, ах ти кече смотано колко знаеш ти пропит от корупция и алкохол бобър. Хубавото в случая, е че вече всички те мразят и никой не си спомня за успехите ти, това ме изпълва с радост перукане:)
34
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сичко почва от ЕС. Трябваше да не влизаме или сега не е късно да излезнем от ЕС. Защото те вкарват чужденци в бг и нащте не могат да бачкат.
33
18
 
17
 
! Отговори
Баба Гошка преди 5 месеца
Абе Микренско Джудженце, сега се сети за младежите, а кото ги изгонихте и ги плюхте на Армията ви беше добре, а *** мършава!!! Стадиона и базата им взе без пари, а после докара цяла африка, със се палмите и бананите, нали имаш 2-3 белчовци за цвят, даже и те не са българи Кво се правиш бе оранжев припок, като и ти ядеш от банцата на БФС-то и ги лижеш по ......
32
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
БФС не е държавен орган за да го закрива държавата. И там има устав, събрания гласуване и пр. Всички внушения, че БФС управлява футбола са в неумни и манипулирани глави.Четете бе незнайковци. На УС дето го разказва ганчев, кой не е собственник на клуб. Сите са там от лъв нагоре, после боби и лечков виновни. Що ? Самите клубове се карат в рамките на УС, а да не говорим какво е когато и интереса на аматьорите трябва да го защитят.и пак за неразбралите, БФС не управлява, а представлява/ представя