Бански от лурекс - сред актуалните модели за лятото

Подгответе се за предстоящия сезон отрано
13 апр 2021 19:37, Дарена Найденова
20
Бански от лурекс - сред актуалните модели за лятото
Снимка: IStockphoto

Времето навън е по-променливо и от настроението на жена, нищо че вече не сме в месеца на нежния пол. Все още не можем да разберем дали да прибираме дебелите дрехи или да ги оставим в гардероба за всеки случай. Един ден слънцето ни кара да облечем късите ръкави, а на другия трябва да вадим ботушите и зимните шапки.

В такива времена е трудно да мислим за плажа, но лятото така или иначе ще дойде. Именно затова е добре да започнем търсенето на подходящи дрехи за топлите месеци, а в това число влизат и банските. Голяма част от нас пропуснаха морето миналата година, което означава, че тази трябва да се завърнем на плажа с гръм и трясък. А какъв по-добър начин за постигане на този ефект от избирането на удобен, но в същото време сексапилен бански?
 
През последните години се хващаме, че пропускаме покупката на бански, казвайки си, че и старите модели ни вършат работа. Класическите бикини, нещо с точки или цветя, микс от различни цветове или нещо подобно. Това са основните стилове, които всеки от нас притежава, но тази година е време да добавим и нещо ново.
 
Помислете за включване на малко блясък във визията си и се насочете към дизайни на лурекс. Металната нишка ще гарантира, че дори да носите обикновен черен бански, ще имате най-привлекателния вид на плажа.
 
Преди време лурекс е правен от пластмаса и алуминиево покритие, като по-късно се превръща и в прежда. Днес той се комбинира с други нишки като спандекс, найлон и еластан, за да се създаде по-разтеглива материя, която осигурява удобство и шик. Наименованието лурекс се използва буквално за всички дрехи – от връхни дрехи до бельо.
 
Още за актуалния модел бански ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
нямам сили преди 3 години
всера правих кекс 3 пъти с 2 различни жени, днес съм буквално изстискан, нямам сили за нищо!
4
1
 
3
 
! Отговори
Joan преди 3 години
Не виждам никакъв бански - само една глава и едни кълки. Къде са моделите?
3
1
 
7
 
! Отговори
Нещо по темата.. преди 3 години
Охх, котьо..
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пич, ти освен да покажеш, че си някакъв селендур, нищо смислено не каза. Абсолютно нищо общо с темата.
1
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както по всичко личи има хора които си правят илюзия че могат да продължат да си живуркат както преди вируса. Ало този живот за който си мечтаете свърши сега сте на панга.ра с дебелия. Разбирам че ще ви е трудно да го поемете но ще свикнете. Зора е да влезе глави.чката после е лесно. За по страхливите има вазелин.