Борбата с корупцията била по-важна от правителството на ГЕРБ

ПП ще се бори с нея дори и като опозиция
64
Борбата с корупцията била по-важна от правителството на ГЕРБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Моето лично мнение е, че борбата с корупцията е по-важна от правителството на ГЕРБ“, призна пред bTV Александър Дунчев от „Продължаваме промяната“, който ще е депутат в 48-ото Народно събрание. Той обяви, че Националният съвет на партията вече е взел решение дали ще участва в правителство с ГЕРБ. То обаче ще бъде обявено на брифинг в 11 ч. от съпредседателите на ПП Асен Василев и Кирил Петков.

Александър Дунчев уточни, че решението е решението отговаря на очакванията на избирателите, които са подкрепили на предсрочните изобри политическата формация.

Дунчев каза, че се надява да има редовно правителство, тъй като служебния кабинет „си е изиграл картите“ с уволнението на проф. Христо Даскалов от поста директор на БАБХ.

„Продължаваме промяната“ ще се бори истински за борба с корупцията, дали в правителство, дали като опозиция – няма  никакво значение“, заяви Дунчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борбата с корупцията не се води с приказки и лозунги. Това са родителите на корупцията.
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борците в България винаги са на мода. Оставяме класическата и свободната борба. Първо Поборници, после АБПФК (активен борец против фашизма и капитализма), сега Борец против корупцията. И каква е целта: да получават привилегии само и да краднат без да ги санкционират. С една дума Номенклатурчици, нещо като графове, лордове, феодали. Лорд Кирчо и Граф Асенча
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Борци с корупция"! Да бяха вкарали поне няколко гербаджии-корупционери в затвора, като са такива борци. Ама стигнаха до показния арест на Борисов без ни едно доказателство. Иначе повтарят за кражбите от сутрин до вечер като мантра и сами си вярват. Щом толкова е крал Борисов, поне една кражба му докажете и го опандизвайте. Ама на приказки е лесно да ловиш шарани, да свършиш работата е съвсем друго.
52
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер без коалиция с ГЕРБ,това е начинът те са като капака катран, където капне всичко разваля
51
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Корупцията в Европа със сигурност е в пъти по- голяма от тази в България само че там имат по-вече акъл и нямат развалени латерни като Петков и Василев които от сутрин до вечер само това си знаят.
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия каква борба с корупцията са водили? Нещо направиха ли, докато бяха на власт? Как се изгавриха с пенсионерите? Какво увеличение дадоха сега- никакво.
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
коя корупция тази с изкуствено завишените сметки за тока и бензина или за строежите по магистралите. Абе всички са едни и същи влизат във властта да станат богати и нищо друго не ги интересува. Тези двамцата от снимката по горе дори се канят да ни натоварят яко с нови огромни кредити уж за хубави неща, които ще плащат внуците ни...
48
1
 
13
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
МНОГО ВАЖЕН ВЪПРОС - КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИХА (ЦЯЛОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО) ОТ ДАЛАВЕРИТЕ С ЗЪРНОТО И ОРЪЖИЕТО ЗА УКРАЙНА - МНОГО СКОРО ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ Е ПУБЛИЧНА ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ.
47
1
 
8
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Сега ще видим колко ваши депутати им е по - важна борбата с корупцията или да си направят отделна група която да подкрепи евроатлантическата ориентация на България. Съдбата е нещо което винаги ти го връща. Предлагам контактната група да разговаря освен с лидери, а и с отделни депутати от различните партии.
46
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никаква коалиция с крадците на Банкянскияпохотюивец.
45
4
 
11
 
! Отговори
ИВАН ИВАНОВ преди 1 година
В мозъците на на тези харвардски некадърника няма нито една гънка с която да мислят за народа Двамата пасват само за смешници във филм режисиран от Зеленски .
44
6
 
14
 
! Отговори
Истината е, че преди 1 година
Докато се гласува с машини ще излизат едни наглеци с нагласени резултати като ПП и ДБ и ще ни се подиграват !
43
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките бал*ци гласували за ГЕРБ, защото са против промяната и всичките бал*ци гласували за промяната, защото са против ГЕРБ - така ще ви извъртят и ще се подиграят със вас сега с едно правителство, че няма да знаете къде се намирате. И ще си траете, защото сте тренирани да не вдигате шум. Тихичко ще приемете унижението, което ще ви стоварят.
42
3
 
24
 
! Отговори
Офффф преди 1 година
"Борбата с ВАШАТА корупция ни е по- важна от борбата с НАШАТА корупция!!!" ОТВР.АТИ.ТЕЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ! ГНУУУС!!!
41
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това им е един от най-големите недостатъци - елементарни са. И да те изманипулират не умеят. Говорят ги едни, като малко дете, хванато в беля, което упорито повтаря "не съм аз". Много им се иска да са на власт и се борят със зъби и нокти. Ама, едно е да искаш, друго да можеш, трето и четвърто да го направиш.
40
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-големите крадци в историята на България щели да борят корупцията.Пълен смях са тия харвардски бездарници.
39
2
 
21
 
! Отговори
Цъ преди 1 година
Да искаш да назначиш най- големият корупционер с 20 имота от Единствено Държавна заплата за шеф на КПКОНПИ Е ОТКРОВЕНО ЗАП.ЛЮВАНЕ НА ИСТИНАТА И В ЛИЦЕТО НА ХОРАТА!!! Не ги понасям!!!
38
4
 
17
 
! Отговори
До 39 преди 1 година
Те самите НЕ си вярват, но 20% им повярваха!!! Да се смееш ли, да плачеш ли...?
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да се бориш с нещо което е на всяко ниво на обществената администрация. ТИя ако си вярват наистина са големи льольовци. Но пък взимат 20% на изборите значи смятай какви гласуват за тях...
36
3
 
7
 
! Отговори
Корупцията преди 1 година
Най- обичам Бойко Рашков!!! Но и Кирчо и Асенчо ай лавю!