Саундракът към "Мъжете, които мразят жените" с номинация за "Златен глобус"

Филмът на Дейвид Финчър е по кината от 6 януари
Обновена: 5 яну 2012 13:06 | 4 яну 2012 15:22, Петя Славова
0
Саундракът към "Мъжете, които мразят жените" с номинация за "Златен глобус"
Снимка: Анимато Мюзик/ EMI Music

Саундтракът на Трент Резнър и Атикъс рос от Nine Inch Nail към новия кино хит на Дейвид Финчър – адаптация по бестселъра “The Girl With The Dragon Tattoo” („Мъжете, които мразят жените”), е номиринан в категорията Най-добра филмова музика за наградите Златен Глобус 2012 г.

"Изключително поласкани сме да получим номинация за Златен Глобус за работата ни по “The Girl With The Dragon Tattoo", разказват музикантите - Прекарахме последната една година погълнати от този проект, като допринесохме от себе си към визията на Дейвид Финчър, благоговеейки пред талантливата група от хора, които той беше събрал за реализирането на филма. С Атикъс искаме да благодарим на членовете на Hollywood Foreign Press за щедрата оценка на нашия труд".

Саундтракът „The Girl With The Dragon Tattoo” излезе тази седмица като колекция от 3 компактидска, броени дни преди българската премиера на филма в салоните на кино Арена на 6 януари 2012 г.

Това е вторият път, в който Резнър и Рос си партнират с Финчър и тяхната втора номинация за Златен Глобус, който те спечелиха през 2011 г. за музиката си към филма „Социалната мрежа”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари