Анджелина Джоли и Брад Пит в Сараево

Актрисата ще представи в страната режисьорския си дебют "В страната на кръв и мед"
14 фев 2012 16:04, Петя Славова
3
Анджелина Джоли и Брад Пит в Сараево
Снимка: БТА

Американската звезда Анджелина Джоли, придружавана от Брад Пит, пристигна в Сараево, където ще представи дебютния си филм като режисьор "В страната на кръв и мед", съобщи агенция Франс прес.

Премиерата е на 14 февруари- Двамата пристигнаха с частен самолет на летището в Сараево.По първоначални данни се е смятало, че звездите ще доведат и децата си, но се оказа, че Джоли е придружена единствено от Брад Пит.

Двамата са настанени в президентския апартамент на хотел "Европа". Двойката не е имала някакви специални изисквания, съобщиха босненските медии. Джоли ще напусне Сараево утре към 14 часа местно време.По повод пристигането й и премиерата довечера босненското вътрешно министерство повиши мерките за сигурност на най-високо ниво.

След обяд Джоли ще участва в пресконференция, а довечера ще присъства на представянето на филма си в голямата спортна зала в Сараево, където се очаква да присъстват около 5000 души.

Джоли подари 2100 билета за закритата премиера, на която ще присъстватсамо дружества на жертвите от войната в Босна и Херцеговина, както и представители на най-големите местни, регионални и световни медии. Молби за акредитация са изпратени от медии от много страни, включително от България. На премиерата ще присъстват актьорите и техническият екип на филма.

Филмът "В страната на кръв и мед", който бе представен тези дни на филмовия фестивал Берлинале, е история за насилието над жените по време на войната в Босна през 90-те години. Всички актьори, които играят във филма, са от страните от бивша Югославия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да отидат да го представят в Сърбия.
1
3
 
5
 
! Отговори
acdc преди 12 години
Изключително антипатични !