Форест Уитакър влиза в "Междузвездни войни"

Актьорът ще участва в първия от отделните филми
16 юни 2015 17:07, Петя Славова
0
Форест Уитакър влиза в "Междузвездни войни"
Снимка: архив, Reuters

Носителят на "Оскар" Форест Уитакър е най-новото попълнение в актьорския състав за първия спин-оф на култовата поредица "Междузвездни войни", съобщава "Варайъти".

Уитакър се присъединява към вече потвърдените за "Междузвездни войни - Антология: Rogue One" актьори Фелисити Джоунс, Бен Менделсън, Диего Луна. От съобщението не става ясно каква роля ще изпълни носителят на "Оскар", пише БТА.

Действието в първия спин-оф ще се развива във времето между "Отмъщението на ситите" и "Нова надежда" - третия и четвъртия епизоди на "Междузвездни войни". 

Продукцията ще проследи историята на група въстанали пилоти, които се обединяват, за да откраднат плановете на Звездата на смъртта. Успехът им дава възможност в четвъртия епизод "Нова надежда" Съюзът на бунтовниците да проникне в бойната станция - най-мощното оръжие на Империята, и да я унищожи.

Снимките за филма "Междузвездни войни - Антология: Rogue One", режисиран от Гарет Едуардс ("Годзила"), ще започнат през лятото в Лондон. Лентата трябва да излезе на екран през декември 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари