И да не вземе "Оскар", ди Каприо ще се радва на подаръци

Кошницата за номинираните препълнена с рекордна сума - $ 232 000
9 фев 2016 19:03, Петя Славова
1
И да не вземе "Оскар", ди Каприо ще се радва на подаръци
Снимка: архив, Reuters

Дори Леонардо ди Каприо за шести път да се размине със заветния "Оскар", тазгодишната кошница с подаръци на стойност рекордните 232 000 долара със сигурност ще приповдигне настроението му, съобщава сайтът News.com.au.

"Всеки печели тази година", според лосанджелиската фирма "Distinctive Assets", която раздава луксозните подаръчни кошници на номинираните за "Оскар" независимо от Академията за кинематографично изкуство и наука.

Тазгодишните кошници отново представляват баснословен, забавен и практичен подаръчен микс за звездите, които, макар да притежават всичко, което може да се купи с пари, не са изгубили радостта си от получаването на подаръци.

За разлика от миналогодишните кошници, оценени на 125 000 долара, тазгодишните са на стойност рекордните 232 000 долара, пише БТА.

Сред подаръците за звездите са 10-дневно луксозно пътуване до Израел на стойност 78 000 долара, 15-дневно туристическа обиколка на Япония за двама, оценена на 76 000 долара, три индивидуални сесии с видния треньор, нутриционист и "експерт по благоденствие на знаменитости" Джей Кардиело за близо 2000 долара, лазерна процедура, козметика.

Сред най-интересните артикули в подаръчната кошница са персонализирани бонбонки "M&M" за 425 долара и "вампирско повдигане" на бюста за 2688 долара - процедура, при която се извлича кръв от ръката и се инжектира обратно в гърдите за "по-наперено деколте".


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари