На разходка из тихо британско селце с "Любимецът Пъдси"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
20 ное 2021 11:55, Петя Славова
1
На разходка из тихо британско селце с "Любимецът Пъдси"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Първото куче, което става сензация след като печели във "Великобритания търси талант" става главен герой и в комедията на Ник Мур "Любимецът Пъдси".

Четириногият симпатяга е бездомник, който води щастлив, но самотен живот в Лондон, докато не среща близнаците Моли, Джордж и Томи.

След загубата на техния баща, майка им Гейл решава да се преместят в тихото селце Хъфингтън, където да започнат живота си наново, а Пъдси се присъединява към тях като член на семейството.

Домашният любимец показва завиден актьорски талант и подсказва как успява да печели публика. На него се пада честта да изпълни ролята на онзи, който обърква пъкления план на новия хазяин на семейството – г-н Торн и неговата котка Фауст.

Режисьорът успява да извлече предимствата на дългокосместия домашен любимец, който привлича аудиторията с чаровен поглед и успява да я увлече в интригуващи приключения.

Ник Мур добре използва чара и уменията му, които са предпоставка за доста комични ситуации, допълнени от крими елементи.

В ролите ще видим Джесика Хайнс, Питър Серафиновиц, Оливия Колман, Изи Майкъл Смол и Оливия Грант. Гледайте "Любимецът Пъдси" на 20 ноември от 22.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 

 

К


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари