Паспорти за ваксинация за пътуване? Не е изключено!

Лидерите от Евросъюза ще обсъждат темата следващата седмица
156
Паспорти за ваксинация за пътуване? Не е изключено!
Снимка: БГНЕС

Ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел не изключи въвеждането в Европейския съюз на паспорти за ваксинация срещу Covid-19, позволяващи свободното пътуване, което ще е достъпно само за ваксинираните, предаде БГНЕС.

Той добави, че тази тема е чувствителна и трябва да бъде обсъдена, което ще бъде направено от лидерите на страните от Европейския съюз следващата седмица.

Пресслужбата на Съвета на Европа представи пред журналисти цитати от интервю на Мишел, което той направи за обществена телевизия в Нидерландия.

Мишел смята, че подобна дискусия може да има два аспекта. Първият е дали държавите от съюза се съгласяват по принцип да въведат сертификат за ваксинация.

Второ - ако е така, кога може да се направи това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
9
 
! Отговори
Ковид маняк преди 3 години
Искам,искам,искам! Всяка седмица ваксина! Даже всеки ден!Искам човечеството да погине и да остана само аз!!!
89
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук има по-запознати от мен - нека ми ояснят какво ще ми направи този страшен чип? Все ни плашат с него, но никой не обяснява как ще действа. Ще манифестирам ли както едно време, песни за възхвала ли ще пея, какво?
88
6
 
27
 
! Отговори
епидемиолог преди 3 години
Като ви казвах че тези доброволни ваксинации ще измислят как да ги направят доброволно-задължителни , троляците тук се смееха и ме упрекваха в коспиративни теории. Сега същите обърнаха палачинката и викат, абе голема работа и че нищо не пречи това. А сега ви казвам че тези паспорти няма да са само за пътувания. Ха да видим платените *** как ще ме оспорят пак.
87
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стъпка по стъпка ЕС върви към чипиране на добитъка.
86
3
 
8
 
! Отговори
фашист до 78 преди 3 години
къв си ти ве, шмиргел ???
85
21
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Спокойно другаре, вас тази новина не ви бърка. Вие от селото в което живеете не излизате, какво ли пък да тръгнете да пътувате из света. Вие нали ревете нон стоп как нямате пари да ядете, а за самолетен билет какво остава.
84
7
 
28
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Само на печките ще бъде позволено да пътуват без вкасинации, защото тези документи могат да нарушат правото им на национална самоидентичност, пък и като кpaдат, изнаcилват и yбиват по тези паспорти някой демократично - неосъзнан полицай може да ги хване!
83
5
 
28
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Слава Богу не мисля да пътувам със самолет, но помня даскала ми по Философия, преди двайсе години какво казваше"Аз може никога да не искам да отида в Китай, обаче ако знам, че ми е забранено,ще ми е гадно"Тааааа фашизма идва байдъни....
82
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен ваксината ще донесе още повече зараза, след което лесно ще се оправдаят с нови щамове и други тинтири-минтири истории. Рова ще се забележи по най-ваксинираните държави. Най-добре е човек въобще да не се ваксинира.
81
16
 
6
 
! Отговори
до мак преди 3 години
Ми аз на самолет последно съм се качвал 1999 г., ми к'во!На ресторант ходя чат-пат - един, два пъти годишно.Другата седмица мисля да си поръчам за в къщи, по-удобно ми е.
80
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали само преди ден от СЗО казаха, че още няма доказателства, че ваксините са ефикасни и нямат доказателства, че вече ваксинираните не са заразни за останалите. Не случайно вкарват и руската ваксина в Европа. Тя ще бъде застраховка, ако наистина се окаже, че другите ваксини нямат ефект.
79
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чипът ще се самозарежда от движението на човека, като самонавиващите се часовници.Еко френдли ще бъде.
78
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократичният ваксиниран човек няма да позволи на недемократичните неваксинирани елементи да му рушат демокрацията.
77
6
 
6
 
! Отговори
За плоскоземните иди преди 3 години
оти ваксината идва с алуминиева шапка и зарядно за чипА.
76
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неваксинираните ще са новите роби без човешки права на свобода и движение. Трудно ще се следят и затова трябва да стоят в затворени трудови лагери, за да не разпространяват болести.Не, това не е фашизъм, а борба за демократичен ред и закон."Всичко в името на демокрацията, всичко за благото на демокрацията".
75
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако предишният фашист успя да избяга в Аржентина, сегашните ще висят по дърветата за дълго време, докато пилците не ги изкълвят, за да се помни с векове на пред. Краят на ковид фашизма наближава.
74
2
 
21
 
! Отговори
Буко Баламата преди 3 години
Черепа искал да си дойде, но не бил ваксиниран. От Интерпол му казали от там да не мърда.
73
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
паспорта ще е под формата на RFID ампула, вкарана под кожата на рамото в комбинация с баркод, татуиран на врата.
72
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинираните продължават да бъдат разпространители на заразата, до като тези които са преборили вируса имат изградени антитела в носоглъдката и имунната система убива вируса още на входа. Това го казва епидемиолог преподавател в Оксфорд.Над Европа се настани една опасна форма на ковид фашизъм, който ще доведе до кървави бунтове. Такива вече започнаха онзи ден в Австрия и Франция, а вчера и в Холандия.
71
1
 
16
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Да минем на икономическата плоскост - как ще работи глобалната икономика при толкова ограничения на хората, тя и без това от много години върти гуми на място!?