Вече записват за ваксинация деца от 12 до 15 г. в Гърция

Това ще става в платформа за кандидатстване
19 юли 2021 19:00, Ния Христова
21
Вече записват за ваксинация деца от 12 до 15 г. в Гърция
Снимка: БГНЕС
В Гърция пускат платформа за кандидатстване за ваксинация на деца от 12 до 15 години. Това съобщи гръцкият премиер Кириакос Мицотакис в разговор с гражданите на Месиния, по време на посещението си там днес, предаде БГНЕС.
 
Мицотакис подчерта още, че гръцкото правителството следва препоръките на компетентната комисия към министерството на здравеопазването на Гърция и поясни, че решението се взима от родителите и ваксинацията на децата никога няма да стане задължителна.
 
Доброволната ваксинация на деца в Гърция вече започна и се отнася за тези на възраст от 15 до 17 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
7
 
! Отговори
Немасон преди 2 години
Почвам да си мисля, че Бил Гейтс е най-големия хитрец на тази планета. Направи скапана операционна система за корпорациите, която постоянно бе атакувана от вируси през годините.. от която спечели милиони и милиарди и която не закърпи до последната и версия. Сега се ориентира към това как комарите предават вирусите.. (има видео за наетите от него хакери), инвестира във фармацефтичния бизнес и малко след това се появи Короната... Случайност ли е?!? Не мисля. Случайностите са за лузерите ваксери...
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди да се обвинят всички репортнали, че им се лепят разни метални предмети след ваксинация, нека се прочете за магнетизма, който се използва за разделяне на нуклеинови киселини (днк). И така има теори, че с тези метали човек става антена и може да приема и предава информация. Как онези в ЮАР полудяха по сигнал?!? Звучи фантастично и почти като секретна военна разработка.. :-х Мислете с главите си и не се подавайте на манипулации от мас медиите, публичните лица и платени клоуни по телевизора!!!
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 18 ! Точно мутации ги произвеждат ваксинираните, но още се мълчи по въпроса. Трябва повече да се набодат, за да са доживот на ваксина!
13
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът е , че неваксинираните произвеждат мутациите. Каква полза да се ваксинирам, като заради антиваксърите може да се наложи нови ваксини да правят и пак всичко отначало. И така без край!
12
4
 
25
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
Така е, прав си. Но те ще опитат да ваксинират работещите в няколко сектора - здравеопазване, социални грижи. Ако успеят, поради заплахи за загуба на работа и други инструменти, ще имаме групи от хора, задължително ваксинирани. След това ще почнат да ги настройват и противопоставят на хора, работещи в други сектори. Ако успеят да въведат задължителна ваксинация за половината, дори за една трета от работещите и ги ваксинират, тогава ще успеят да наложат задължително за цялото население,тия ***
11
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новородените за добре дошъл го мятат още в росилния дом с 4 ваксини. И после маса ваксини в първите месеци . Какъв е проблемът!
10
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има болни дечица, за които ваксината би предотвратила много излишни страдания и лечения. Много добре, че има такава възможност.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Гърция може, тук не! За гърчетата не ми пука, имат си родители, да решават. За нашите обаче ще ви бием на почивки, само да сте посмяли дори и да споменете нещо за задължение, препоръчване и т.н. Който родител желае да заведе детето си за ваксинация с ковидките, негово решение. Аз обаче си мисля, че никой не може да решава вместо детето си дали да го превръща в опитно зайче. Нека децата навършат 18 г и сами да решат. Защото в демокрацията всеки трябва да решава сам за себе си, не за околните.
8
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
prilica na banicka sas batko ne se zayasdaite mangoviii
7
2
 
25
 
! Отговори
Аааааа преди 2 години
Направо от новородени да ги изпраскват с ваксини!
6
1
 
21
 
! Отговори
да знаете преди 2 години
Браво! Малаките са достатъчно кухи и ще има записвания.
5
20
 
4
 
! Отговори
Сенсей преди 2 години
За да се изтръгне това зло от корен, трябва да се ваксинират и новородени! Първа, втора и трета доза - преди 6-ти месец!
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз май... ще избягам в Англия!!!
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е и? Техни са си, да ги правят каквото щат. Нашите не се пипат. Иначе ви трошим ръцете... и това ще е само началото.
2
14
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам грозните опасения, че през следващите години ще настъпи ерата на масови, постоянни наксинации. И ще намерят как да прокарат закон, който да направи ваксинациите задължителни. Вируче-ваксинка, вирусче-ваксинка, докато съвсем ни скапят естествения имунитет и тогава окончетелно ще станем зависими от фармацевтичната индустрия. Всички.
1
2
 
39
 
! Отговори
Моника преди 2 години
Жалко за децата ! Нека Бог се смили над тях.