Bloomberg TV Bulgaria в подкрепа на бизнеса в борбата с COVID-19

Телевизията следи темата и влиянието й върху икономиката
Обновена: 27 мар 2020 11:13 | 27 мар 2020 11:05, Анисия Иванова
0
Bloomberg TV Bulgaria в подкрепа на бизнеса в борбата с COVID-19
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Единствената бизнес телевизия в страната Bloomberg TV Bulgaria дава платформа на бизнеса у нас да разкаже за предизвикателствата, с които се сблъсква, като му предоставя и цялата необходима информация за преминаване през период на блокиране на икономиката – добри примери, мерки, актуални срокове и др. Това ще става освен през ефира на телевизията и чрез специалната рубрика на сайта Bloombergtv.bg - „Бизнесът vs COVID-19”.

В рубриката, в която вече има около 40 статии, всеки може да намери полезна информация, нормативни промени, конкретни правителствени мерки за подкрепа на икономиката, интересни казуси и добри примери за управление в периода на криза. Към някои от материалите могат да се гледат и видеа от ефира на телевизията.

Bloomberg TV Bulgaria продължава да следи отблизо темата за коронавируса и влиянието й върху икономиката във всеки аспект от програмата си, като среща зрителите с доказани експерти, представители на бизнеса, икономисти и финансисти от страната и света в актуалните си предавания „Бизнес старт“, „В развитие“ и вечерното токшоу „Светът е бизнес“.

Интервюта се провеждат дистанционно като част от мерките на телевизията да ограничи разпрстранението на COVID-19 и да предпази както екипа си, така и събеседниците. Bloomberg TV Bulgaria отправи и специален призив да бъдем #ОтговорниВкъщи.

Всички материали, интервюта, новини, анализи и прогнози за коронавируса и влиянието му върху бъдещето на икономиката и бизнеса, можете да откриете в рубриката „Бизнесът vs COVID-19“ на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

Следете бизнес новините и във Facebook страницата на Bloomberg TV Bulgaria.
 


0
Още по темата: бизнесBloomberg TV BulgariaCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации