Братя Аргирови: София се промени, но има какво да се желае

По отношение на инфраструктурата столицата ни изоставала
27 окт 2019 21:06, Красимир Ангелов
8

"София много се промени през последните години. Аз живях известно време в Норвегия, в Осло. Когато се върнах в България определено забелязах разлика", коментира в студиото на Bulgaria ON AIR поп изпълнителят Светослав Аргиров.

Той отбеляза обаче, че по отношение на инфраструктурата и фасадите на сградите, столицата ни изостава.

"По-важното е, че се работи по въпроса. Или поне така изглежда. Предполагам, че след около 10 години ще има развитие и в това отношение", коментираха братя Аргирови в студиото на Виолета Манчева.

"Политиците не говорят достатъчно за това какво наистина може да се направи. Много от кандидатите за кметове нямаха ясни предизборни послания. Трябва да се говори по-конкретно и да има истинска битка на концепциите за развитието на конкретния град.

Онези, които пък си позволиха да водят негативни политически кампании, очаквано загубиха тази битка. Трябва да има позитивизъм!", подчерта Благовест Аргиров.

Какво още казаха за развитието на столицата от известният ни дует вижте тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
И.Б. преди 10 месеца
Прекъсването на разговора с братя Аргирови от страна на водещата оставя неприятно впечатление в слушателя.
5
0
 
1
 
! Отговори
хохохо преди 4 години
Телефона на водещата , моля. Не съм брат Аргиров, още по-малко Брад Пит, но пък имам какво да кажа-покажа.
4
0
 
4
 
! Отговори
Х преди 4 години
В Осло не е живял. Северна Норвегия на един остров .... органист в църква и диригент на хор.иначе пари имат спечеленото от годините на славата са инвестирали в недвижимо имушество
3
7
 
6
 
! Отговори
А.. нониом преди 4 години
До АнонименИскаш да кажеш пели са по кръчмите на Норвегия и Италия на пияниците .Щото тяхната кариера на певци започнала 1983 завършва 1987 година и от тогава само припяват старите си песнички. Някаква информация да имаш за техни музикални участия на големи европейски фестивали след 1990 ? А и те не са архитекти да дават оценка за състоянието на град .Та дори и да се казва София .Такива като тях Live music по кръчмите да вдигат шум за да не заспива клиентелата ги има навсякъде по света.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те не са селяни, родени са в Пловдив и после са граждани на света. Живяли са в Норвегия, Италия.... Знаят какво са европейските стандарти и могат да дадат обективна преценка на състоянието на София и са прави! София е едно голямо село в момента, пълно с провинциалисти ! Каквато е и държавата като цяло
1
9
 
14
 
! Отговори
брях! преди 4 години
Тия селяни какво ги интересува София?