Фотограф: Изкуствената красота е вредна за младите!

Проектът "Токсичен" е посветен на жената, която цени естественото
Обновена: 16 мар 2018 21:54 | 16 мар 2018 21:54, Екип на Bulgaria On Air
2
Фотограф: Изкуствената красота е вредна за младите!
Снимка: Bulgaria On Air

Изкуствената красота се налага все повече в нашето ежедневие и става все по-достъпна. Освен това тя е вредна за младото поколение. Това е мнението на младия фотограф Лео Кирилов.

Той е автор на проекта "Токсичен", посветен на жената, която цени естествената красота. Кирилов е заснел поредицата от шокиращи снимки, които показват налагането на изкуствената красота в обществото, а моделът пред неговия обектив е Диана Николова.

"Остават все по-малко естествени жени. В крайна сметка се получава една силиконова кукла", каза в студиото на "Денят ON AIR" младият фотограф и автор на проекта "Токсичен" Лео Кирилов.

Той отбеляза още, че се тиражират все повече такива новини, музикални видеоклипове, хора и конкурси. Фотографът сподели, че не е против естетическите корекции, но според него те трябва да са леки и не трябва да се прекалява с тях.

Лео Кирилов каза също, че възнамерява проектът "Токсичен" да има своето продължение.

"Този път акцентът ще бъде върху мъжа, не толкова върху жената", уточни фотографът пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече на Bulgaria ON AIR!

 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако си свикнал само на мъртво около себе си, как да възприемеш живото?Ако деня ти преминава в голям град от бетон, стъкло, асфалт, желязо, виждаш около себе си прави линии груби форми, едноцветни повърхности. Ако живееш с анимация и телевизия, защото имаш ограничени възможности за забавление и лични контакти, пак едноцветно, опънато еднакво с години.Още гърците през 5. в. пр. н. е. са проумели, че склулптурираното тяло изглежда красиво, като се кривне, а не със средни пропорции.Нямат очи.