Oasis: "Америка е ши*ан ад, пълен с идиоти с дълги коси"

Групата Oasis подготвят нов албум и Ноъл Галахър не пропусна да каже няколко нови бисера по случая
10 яну 2008 12:36,
14
Oasis: "Америка е ши*ан ад, пълен с идиоти с дълги коси"
Те не могат да си затварят устата. Но и лафовете, и музиката им стават! Снимка: oasisinet.com

След като вчера ви съобщихме интересни неща около предстоящия албум на Supergrass - “Diamond Hoo Ha”, днес ще издадем най-новото около последната тава на най-популярната брит-поп група – Oasis.

В края на миналата година беше обявено, че братята Галахър ще влизат за записи в студиото Abbey Road в Лондон. Излизането на албума е насрочено за късната пролет на тази година.

В началото на записите Ноъл Галахър – главният композитор и текстописец на групата чистосърдечно призна пред музикалните жирналисти:

“Честно казано, вече буквално нямам за какво да пиша песни. Изписах всички теми – за това какво е да си млад, какво е да си рок-звезда и какво е да живееш в голям град...

...Всички в групата пишем партиите си в песните поотделно, но по някаква причина те звучат все едно са писани заедно. Мислим в този албум целенасочено да работим повече като екип.

Последният ни албум беше доста “песенен”, ако разбирате какво искам да кажа. Имам предвид, че там всичко беше заради музиката – доста ретро, шейсетарски звук и разбира се – много брит. В този албум обаче наистина ще се фокусираме повече върху работата заедно, общия ни звук и взаимното ни музикално влияние.”.

Последните новини около албума бяха, че бандата е достигнала до финалния етап на процеса по записването и вече е заминала за мастеринга в Лос Анджелис. На пулта и този път ще е Дейв Сарди, който миксира последния албум на групата “Don't Believe the Truth”(2005)


Относно заминаването за Щатите, Ноел отново не си замълча и не ни лиши от някой бисер. Този път изцепката беше, че нарече американците “Идиоти с дълги коси”.

Цялото изказване звучи така:

“Трябва да кажа, че бях малко нервен за заминаването за Америка, защото цялото преживяване ми се струваше като да отидеш на “Звездата на смъртта” в “Междузвездни войни”. Свързвам тази държава точно с това, особено Лос Анджелис, където е ши*ан ад – с тълпи идиоти с дълги коси.

Не желая да срещам никакви рапъри или когото и да било от която и да била рок банда. Обаче целият ни престой се оказа не толкова лош, защото си бяхме затворени в своя малък балон. ”

Oasis са братята Лиъм и Ноъл Галахър, Джем Арчър, Анди Бел и Зак Старки. Те са на www.oasisinet.com


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
adrito преди 15 години
varete sa grumnete wweeeeeeeeeeeeeeeeee FACK YOU
12
0
 
0
 
! Отговори
Абсурдът преди 16 години
Не схващам защо се засягат някои индивиди тук? Аз лично също не бих желал да отида в америха и също смятам, че американците са ***. Добре де, не всички - голямата част от тях. Но ако подходим към тях използвайки статистическия принцип на извадката, излиза че ВСИЧКИ са *** :) Та за какво му се нацупихте на оазисчо (да не се бърка с гейзисчо!)? За дългите коси ли? Или просто се чувствате американци..Що се отнася до Метълът - Германската каста ми е най-драга :)
11
0
 
0
 
! Отговори
acquiesce преди 16 години
За тия дето не се кефят на Оейсис, само едно мога да кажа:*** you all, coz I don't care.
10
1
 
0
 
! Отговори
mda преди 16 години
Te pove4eto angli4ani sa si meki kitki!
9
0
 
1
 
! Отговори
IRON MAIDEN преди 16 години
IRON MAIDEN RULES!
8
0
 
0
 
! Отговори
asensi преди 16 години
ах,ах,ах какви *** има в тази държава,и на всичкото отгоре се опитват да говорят за музика(визирам 2 и 3 коментар)
7
0
 
0
 
! Отговори
Gretel преди 16 години
Я, си слушайте чалгата там и вмирисания метъл и не давайте мнение относно музика, която не разбирате. Америка sucks. Само една американска банда признавам - Nine Inch Nails!
6
1
 
1
 
! Отговори
Brit преди 16 години
Rolling Stones - са американци това първоЕмо прически - Oasis когато са били с тези прически емотата сте били с памперсиА колкото до рок-а и Англия - sdm остави я англия слушай си Бритни и Аврил , какво ти дреме как изглеждат това са музиканти не манекени все 1 да кажеш Адриана лима не е красива защото не може да пее!!! :)
5
0
 
0
 
! Отговори
sdm преди 16 години
To v Angliq vsi4ki rok grupi1ki mqzat na Beatles,s nekvi bezformeni kosi4ki i klo6arski vid,deto svirqt retro rok,super umrqla muzika kato cqlo.Puk i v Amerika kato znam kakvi stolove rok i metal se svirqt v poslednite godini,nz kade gi vidq teq dalgi kosi.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Emo ... ti si smotan. "Америка е ши*ан ад, пълен с *** с дълги коси" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Revelator преди 16 години
*** тъпите съкъри, от Англия излезе само една велика банда - Айрън Мейдън - свички останали са лигльовци като Бийтълс и Ролинг Стоунс, или откровени некадърници като тия тук... чикиджии ***.
2
0
 
0
 
! Отговори
Eмо преди 16 години
вижте се вие на какво мязате бе? С тези скапани емо немити прически. Приличате на пропаднали хипита.cocaine is a powerful drug!
1
0
 
1
 
! Отговори
asensi преди 16 години
каквото и да каже НОЕЛ е вярно,OASIS RULES