Невена на Златният елен

Невена ще участва в най-престижния румънски фестивал "Златният елен", въртят новата й песен и по MTV
26 авг 2008 13:30,
37
Невена на Златният елен
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Невена  щ е участва на най-престижния песенен конкурс в Румъния.

"Златният елен" е международен фестивал, организиран от Румънската телевизия (TVR), който от 1968 се провежда всяка година в северната ни съседка.

На него вече са били много български изпълнители - от Йорданка Христова, до група Мастило, Каффе и Нина Николина.

Тази година фестът ще се случи между 3 и 8 септември.

Освен разнообразните местни представители, за състезателната програма са селектирани и артисти от Франция, Германия, Куба, Канада, Аржентина, Австралия и Обединеното Кралство. За България ще се бори, разбира се, Невена!

Тя ще впечатли журито с две свои изпълнения – на дебютния си хит сингъл „За тебе песен нямам” и на парчето „Жестока”, но във версия на румънски!

Песента, чийто оригинал е на Мариус Мога от Morandi, се казва Selecta и за представянето към Невена ще се присъедини Теодор Койчинов, който ще трябва да се справи с нелекaта задача да...рапира на румънски.

Преди началото на "Златният елен" пък, песента на Невена „Всеки път обиквам те” ще се завърти в ефира на MTV тази събота.

Парчето с участието на Теодор е втори хит на Невена в ефира на световната музикална телевизия (след „За тебе песен нямам”).

Всеки път обиквам те” ще се излъчи на 30 август в предаването World Chart Express, което започва точно в 10.00 часа българско време. Повторението му е в неделя.

Предаването се базира на регионалните класации и вътре влизат видео клипове на водещи позиции в локалните чартове.

Всяка седмица в шоуто се излъчват интересни клипове от различни държави с една единствена мисия – зрителите да получaват най-новото и интересното от целия музикален свят. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тая докога ще си развява циците по всички снимки. Интересно защо винаги са и половината отвън и изпъчена.
35
0
 
1
 
! Отговори
има ли значение преди 15 години
Срам ме е да кажа, че съм българка.Вие Нещастници сте срам за човечеството. неможе когато някой е успял а вие сте някъде там в тинята и се чудите как да си купите белетче за градския транспорт да нападате Успелите. Невена е доказателство за трудолюбие. За това, че няма значение от къде си (това наистина няма значение), за да успееш. Зад всичко което е тя има много много труд от нейна страна. Замислете се вие, който сте големите "граждани", какво в действителност представлявате. Какво работите или по-скоро какви са ви оценките в училище. За съжаление простащината надделява и няма как да осъзнаете болестното състояние в което се намирате (недоразвита мозъчна дейсност). А относно външността и - имам удоволствието да я виждам много често и мога само да кажа, има много хора които да и завиждат. И моля корегирайте се- тя е адски слаба. Явно не се интересувате от светския живот, а само от жълтите клюкарски издания. Отидете на концерт с нейно участие.
34
0
 
1
 
! Отговори
Mimi преди 15 години
Срам ме е, че съм българка като чета коментарите на някои от вас. Всеки има право на мнение и нямам нищо против негативите към Невена,но да бъдат изказвани по толкова пошъл и злобен начин е най-меко казано грозно!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
fan преди 15 години
Невена е невероятен талант! Има глас, присъствие, добро сценично поведение - радвам се че тя ще пее на златния елен. Само й съчуствам, че тук се е родила - малко да дръпнеш нагоре и такава помия се излива в/у теб!!......явно много хора й завиждат, за да се пишат такива простотии....
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Невена,Галена,Славена... много станаха
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
верно че идваха дори от Габрово и Севлиево за турските й , не съм пробвал лично, но съм чул че ги прави страхотно, може пък да умее и да пее момичето, не злобейте чак толкова - едното не изключва другото, все пак
30
0
 
1
 
! Отговори
това е от Мене преди 15 години
....тук са се изразили много хора: Кой със завистното си сърце непременно ще плюе Невена или другиго....защото в неговите очи всеки успех е престъпление. Или други който се възхищават на Невена ...та чак в идол са я издигнали............................Но дано открие СМИСЪЛЪТ на ЖИВОТА(си) зада не би да минат годините и да каже " всичко беше суета и гонене на вятъра,какво от това което съм постигнала или имам..или поне си мисля ,че имам"за това търси и ЩЕ намериш....... ИСТИНАТА прави човека свободен и осмисля животът му!!! Това е и за теб който четеш...не само за Невена.
29
0
 
1
 
! Отговори
Растман преди 15 години
Това момиченце, докато учеше във Великотърновския университет беше абсолютно невзрачно. Единственото, с което беше известа е, че прави най-добрите турски *** в общежитията... На колко го е излапала - само тя си знае.
28
0
 
1
 
! Отговори
MI преди 15 години
УСПЕХЪТ ИДВА ЕДИНСТВЕННО КОГАТО ТИ ГО ПРАТЯТ,
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Коя е таа пък ? Четох статията ,ама за пръв път чуваам за таа
26
0
 
1
 
! Отговори
iNSPECTO преди 15 години
Мога да я пусна да попее на кожения!
25
0
 
1
 
! Отговори
Сульо преди 15 години
Познавайки Златния елен в детайли мога да прогнозирам , че няма да изгрее никак там. Вирджиния рекорд са я пробутали да се оттърват от нея но шансовете и клонят към нула дори за най последното място. Все пак оттам са почнали напр. Кристина Агилера и нивото е УЛТРА високо. Ние в последно време много се изложихме там - не беше Петя Буюклиева - не беше Нина Николина сега е ред да си продължим традицията. И без друго румънците ни вземат за присмех ( И румънците !) дай да си го потвърдим. Надявам се все пак догодина да направим вътрешен конкурс и да ходят хора които не ни излагат. Златния елен е втория по големина конкурс след Евровизията и тази година ще бъде предаван чрез EBU затова трябва да внимаваме кого пращаме а не пиклите от Вирджиния рекордс да ни "представят" (излагат).
24
0
 
1
 
! Отговори
Stenli преди 15 години
Браво Невенче, красиво и интелигентно момиче, рядко излиза вече нещо по-стойностно в БГ-музикален свят! А на тези дето ръсят простотий по твой адрес - една благозвучно-тлъсъо северозападно пожелание: "ше ви турим стружки у вазелино!"
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
аз пък мисля, че на другата половина, с която не се е сношавала е правила дудуци
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тая навремето я половината В.Търново, ама сега след Айдъла и се вдигнаха доста акциите
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тая прави яки ***
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Nevenke vrashtaise barzo na selo,che nyma koi da pase kozite!
19
0
 
1
 
! Отговори
selski преди 15 години
sofianki duhaite
18
0
 
1
 
! Отговори
няма значение преди 15 години
Мила Невена,всичко ти е прекрасно - и външността,и гласа,и най-вече излъчването на добро ,умно и чувствително момиче!Желая ти успехи във всичко до което се докоснеш!
17
0
 
1
 
! Отговори
Нели преди 15 години
Дебели й били бузите, еми по-добре ли е да е някоя анорексичка, 20 килограма с мокри дрехи? Момичето си има съвсем нормално тяло. Аз лично й пожелавам успех...