Гости от България

Най-голямата румънска телевизия PRO TV покани Невена за участие в своето топ шоу Happy Hour
7 мар 2008 12:12,
5
Гости от България
Снимка: Вирджиния

Най-голямата румънска телевизия PRO TV покани Невена за участие в своето топ шоу Happy Hour.

От медията споделят: „Гледахме Невена първо в сайта www.youtube.com, където беше качено видеото към нейното парче „Жестока”, коментира лично водещият на Happy Hour Каталин Марута, „Много се впечатлихме от нея и, честно казано, страшно се поласкахме от факта, че румънска песен става голям хит в България.

Румънската публика е силно заинтригувана от живота и кариерата на вашата звезда и затова я каним да гостува в нашето шоу. Както и да изпее свои парчета на живо в ефир.”

Гостуването й ще бъде на 7 март – петък. Тогава Невена, която е номинирана за 5 награди на БГ радио, ще изпълни на живо своя хит сингъл „За тебе песен нямам”, както и „Жестока”. В Букурещ изпълнителката ще се запознае лично и с автора на музиката на „Жестока” – Мариус Мога от сензационния дует Morandi.

PRO TV е създадена през 1995 не просто като нов телевизионен канал, а като изцяло нова нагласа. Телевизията силно допринася за провеждането на проевропейска култура, професионализъм, креативност и развитие в обществената обстановка на Румъния.

Днес PRO TV продължава да бъде лидер на румънския телевизионен пазар, както и лидер в полагането на нови тенденции на медийно поведение. PRO TV e и най-мощният телевизионен бранд в Румъния, достига до 82% от румънската аудитория от общо 21.6 милиона зрители.

Happy Hour е лидер в шоу програмите в своя часови пояс. Предаването се излъчва всяка седмица от понеделник до петък между 17:45 и 19:00 часа местно време, между следобедния новинарски бюлетин и вечерните новини.
 

Форматът на шоуто включва интервюта с няколко госта и различни изпълнения. В Happy Hour най-често гостуват артисти, певци, танцьори, композитори, писатели и други хора на изкуството, но също и политици и известни спортисти, както и хора с необикновени способности или житейски истории.

Предаването представя и истории на успеха от всички точки на планетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
за съжаление. Остава си само имитатор! Все на някой стила копира.Не и се получи.
3
0
 
0
 
! Отговори
Крачун преди 16 години
ще и сцепят тия мамалигари, така ми намирисва
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** оти имаме много, но нямаме Достоевски
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
имаме много, но нямаме Достоевски