Графа обяви три нови дати за концерти на стадион "Юнак"

От компанията на изпълнителя планират концерти в няколко български града
9
Графа обяви три нови дати за концерти на стадион "Юнак"

С емоционални включвания на живо в социалните мрежи Влади Ампов - Графа обяви, че дългопланираният му концерт на стадион "Българска армия" се трансформира в 3 концертни вечери на стадион "Юнак".

Датите на събитията са 14, 15 и 16 юли. От музикална компания "Монте Мюзик" споделиха, че планират и концерти в градовете Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Близо година Графа и екипа му работиха върху първия му концерт на стадион „Българска армия“ на 10 юни. На финалната права обаче проектът беше замразен, както всички големи събития у нас и по света, но феновете запазиха надежда, че срещата им с любимия изпълнител все пак ще се случи през лятото на 2020 година.

Голямата новина, че възобновява концертите си, съобщи лично Графа. Всички, които са закупили билети за стадион „Българска армия“ ще имат възможността да си изберат една от трите дати – 14, 15 или 16 юли и да съпреживеят с музиканта и бенда му завръщането на голямата концертна сцена.

Преформатирането на големия концерт в три по-малки и изместването му във времето, имат за цел в максимална степен да гарантират сигурността и здравето на посетителите.

Пропускателният режим, мерките за сигурност и дезинфекция ще бъдат по-лесно осъществими при разделяне на публиката в три вечери. Графа споделя, че поредицата от концерти в никакъв случай няма да го изтощи, а напротив – сега повече от всякога се вълнува да излезе на сцената и да се срещне с публиката си, живия контакт с която силно му липсва през последните няколко месеца.

От "Монте Мюзик" и Ивентим вече съобщиха начините, по които закупилите билети за „Българска армия“ могат да ги презаверят за избраната от тях дата за концерт на стадион "Юнак".

Новите си места феновете ще получат онлайн, а информацията точно как да се случи това, е публикувана в сайта на Ивентим и в събитието във Facebook.

От 14 юни стартира продажбата на билети за всички, които все още не са си закупили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда. Княза и барона засега остават на старите дати, но може би императорът ще промени датата. Да не си съвпадат с кардинала.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оф како щастие , след него с концерти и Орлин Павлов , ....напраууу гулям кеф....ама Графчиту душата ми разтапя ,
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То тоя ако е певец ,то аз съм музикант,песните му,нямат текст,мелодия)
3
0
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Добре че Джудас Прийст си отмениха концерта на 16.06.! Нямаше да мога да ги гледам заради Графа, но сега всичко е спокойно на музикалния фронт. Не бързайте да си презаверявате билетите, да не вземат другата седмица да променят мястото на Суингинг хол.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това знае ли, че има Само фенове. Стадион Юнак стайл!
1
0
 
13
 
! Отговори
Браво! Юнак! преди 3 години
Ама и след като си стоях два месеца дома пак няма да си причиня твой концерт.Сори, майка...пп: Не можеш да стъпиш на малкия пръст на родителите си от "Спешен случай". А те бутаха 20 години преди да пробиеш. При генийте гените си почиват през поколение.