Гръцкият дюнер по-скъп с началото на туристическия сезон

Съседите се оплакаха, че месото е с ръст от 30%
29
Гръцкият дюнер по-скъп с началото на туристическия сезон
Снимка: flickr

Цената на гръцкия дюнер ще бъде около 3 евро от 1 май, когато започва и туристическият сезон в съседката ни, съобщи "Труд".

Изключително неприятната новина за тези, които обожават дюнер и шишчета, завити в пита, бе обявена днес сутринта от Асоциацията на ресторантьорите, които подготвят увеличения до 15%.

От бранша конкретно заявиха, че вече не могат да поемат 30-процентното увеличение на цената на месото, което скочи от 1 март и това съответно ще се отрази върху джоба на потребителите.

 


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Месара преди 1 месец
До European В Бг не се прави, ама кой да знае
25
3
 
1
 
! Отговори
European преди 1 месец
До Морски

Imam pari, hodq. Nqmash pari, sedish na selo.
24
4
 
1
 
! Отговори
European преди 1 месец
До Месара

Baicho, Gyros ne se pravi sas svinso meso, ama koi da znae.
23
0
 
3
 
! Отговори
Най-бедния кефал преди 1 месец
Аз изкарвам със 100лв. цяла събота и неделя с гаджето.Газ, мас и лютеница, че е веган мойта годеница.А и страшна е мадама нито пие нито пуши, само нощем с мен се гуши.
22
1
 
7
 
! Отговори
Месара преди 1 месец
Само вижте колко свинско има в Гироса, то си е половин пържола...
21
1
 
10
 
! Отговори
БГТОП преди 1 месец
Гръка те посреща за да дойдеш пак, мутрата те отпраща за да граби сам!
20
4
 
13
 
! Отговори
Синьо лято преди 1 месец
Колко струва на море в Гърция: бензин 100 лв. квартира за 3-ма 4-ма възрастни + дете 400 лв. Манджа - каквото си сготвите + домати и сезонни плодове. Гирос по желание за детето: 3-9 евро, сладоледчета 6х0.5=3 евро.Море безплатно където ти е кеф.Значи за 500 лв. + 6/12 евро, на българското черноморие може да си само на палатка.Там си живееш на спокойствие цяла седмица и пътя ти е 2-3 часа.Квартирата ти е чиста, климатика на макс, фрапето и узото от хазайна, розовите домати, ракията и кафето оттеб
19
2
 
21
 
! Отговори
Рошавата мида преди 1 месец
Гироса си е гирос , дюнера е дюнер !!! За чистотата на водата и прекрасните гледки без бетон - няма да говорим !!!!
Жалко за унищоженото ни крайбрежие :(
18
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното е, че е вкусно и всички го ядем с удоволствие. И не е нужно после да търсиш тоалетна, като по кафявоморието.
17
2
 
19
 
! Отговори
аз преди 1 месец
че то и сега си е толкова.Пък и няма значени,пак сме в Гърция.
16
1
 
22
 
! Отговори
шматка преди 1 месец
До Дааа

Спорно е.Според теб излиза че когато мюсюлманите са дошли на Балканите във Византия са яли само суров спанак.По вероятно е да сте им взели кухнята и сменили имената на ястията
15
35
 
10
 
! Отговори
Дааа преди 1 месец
Гърците си нямат собствена кухненска култура. Всичките им рецепти са копирани от турската кухня. Например мусака джаджък баклава имам байълдъ и още други.
14
52
 
12
 
! Отговори
Морски преди 1 месец
Родоотстъпници.. Големо гърци станахте. Нямате пари за бенц до Бургас, та после слънчака не ставял. Ходете яжте гръцки дюнери. Докато има хора като вас, никога няма няма да се оправи милата ни държава. За зимни курорти в Алпите ли ходите, или може би на Андите??паляци
13
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо по цял свят всичко се вдига като цени, какво се променя толкова, че от години цените само нагоре? Кога ще падат надолу, няма логика само нагоре. Преди кола от желязо, стъкло и кожа 25000 марки, сега кола от пластмаса, плексиглас и евтинийки + много електроника 50000 евро. Така докога?
12
6
 
5
 
! Отговори
Johnny преди 1 месец
То пък понеже селяните на запад от Сф ходят другаде освен в Голямото Село Шоплук ...
11
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На запад от Пловдив, никой не ходи по нашето черноморие, е, освен малко заблудени. Пишете колкото искате :) За съжаление Гърция е несравнима със Слънчака, примерно... Нека нашите "хотелиери" да се радват на богат урожай от немски олинклузив пенсионери и малко британски алкохолици.
10
1
 
34
 
! Отговори
пфффф преди 1 месец
До Anonimen

Сувлаки е свинско месо нарязано на кубчета и изпечено на шиш.
9
29
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 1 месец
До Страхил
Суфлаки е телешко с картофи.
8
7
 
25
 
! Отговори
redordead преди 1 месец
трябва да си мазохист да се наливаш с пиринско, което ферментира с царевица и си го пише на опаковката...
7
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може и трева да пасем, но на бетонираното лaйнoмopиe не стъпвам.