Колко руснаци влошиха отношението си към Путин?

Всеки четвърти гледал разследването на Навални за двореца
Обновена: 8 фев 2021 23:30 | 8 фев 2021 23:25, Веселина Йорданова
42
Колко руснаци влошиха отношението си към Путин?
Снимка: БГНЕС

Всеки шести пълнолетен руснак е влошил отношението си към президента на Русия Владимир Путин, след като е гледал видеоразследването на критика на Кремъл Алексей Навални, което свързва луксозно имение с руския лидер, според социологическо изследване на центъра "Левада", предаде Ройтерс.

Според резултатите, оповестени днес, 26 процента от пълнолетните руснаци, или всеки четвърти, са гледали разследването на Навални, а 31 на сто са чули за него.

17 процента от анкетираните казват, че мнението им за Путин се е променило към по-лошо, след като са гледали разследването, но 77 на сто не са променили отношението си. Същото проучване на общественото мнение, част от което беше оповестена миналия четвъртък, регистрира устойчиво одобрение за Путин от 64 процента.

Руснаците са разделени в отношението си към истинността на твърденията, показват днешните резултати. Една трета от участниците казват, че са убедени, че изнесеното не е вярно, 38 на сто - че изглежда истинно, но им е трудно да преценят, а 17 процента са сигурни, че е вярно.

Съюзникът на Навални Леонид Волков приветства резултатите. "Това, че 17 процента от гледалите видеото, казват, че отношението им към Путин се е влошило, е много. Говорим за милиони хора. Това е битка - в прекия смисъл, за умовете на руснаците", паниса той в Туитър. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
0
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 3 години
НАВАЛНИ ДА ПРАТИ ЕКИПИ ДА СНИМАТ БЕЗДОМНИТЕ В САЩ И СПЯЩИТЕ ПО УЛИЦИТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА ВКЛ В РИМ<ЛОНДОН...
30
2
 
1
 
! Отговори
АМАН ОТ ТЕРОРИСТИ преди 3 години
ОКАЗА СЕ Че този ДВОРЕЦ НЕЕ НА ПУТИН.ТОЕСТ НАВАЛНИ С НАГЛО НАБЕЖДАВАНЕ СЕ ОПИТВА ДА ПОДПАЛИ РУСИЯ>ДА СИ СПОМНИМ КАК ПОДПАЛИХА УКРАЙНА С НАРКО СПЕЦ ДОБАВКИ В БОНБОНИ И ШОКОЛАДИ И ЗОМБИ ПИВО>>СЛЕД КАТО ОКУПИРАХА КИЕВ ДАДОХА ЗАПОВЕД ЗА БОМБАНДИРОВКИ НА Источна Украйна..ЕВРО КОМИСИЯТА ПОДКРЕПИ ТЕРОРА СРЕЩУ ЛИБИЯ<СИРИЯ<УКРАЙНА <БЕЛАРУСИЯ СМЕЛО БЕЗКРУПУЛНО>>>СЕГА ПОЧНА ПОДСТРЕКАВАНЕ НА ВЕЧЕ НАРКОТИЗИРАНИ НАРОЧНО В РУСИЯ>>>
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-скоро колко руснаците промениха отношението си към Навални ;-) След като разбраха, всичко е фейк и делото за обидата на дядото ветеран, тоя приключи с политическата си кариера в Русия
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сладури!Колкото и да е фейк, изводите от "изследването" очевидно показват неодобрението на руснаците към Навални. Язък!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо това "центърче" не попита руснаците за отношението им към Навални?Путин им е писнал, но реално върши нещо, но Навални просто не могат да го дишат. Ако някой си въобразява нещо друго, защо не виждаме подобно запитване?А, да. Очакваме сега да получим инфо от някое ОВД-Инфо или как беше, "Консреваторията" за наблюдаване на човешки права... Айде стига!
26
11
 
3
 
! Отговори
Истина преди 3 години
До АнонименДиктатурата на Путин постигната дори с промяна на Конституцията, преследване оптити за убийство и отравяне на неговите съперници за власта, набеждаването им с измама в престъпления,затварянето им без причина, осъждане от противозаконно зависим от власта съд,затваряне и ограбване с огромни глоби на мирни протиращи, обогатяване в особено големи размери на неговата олигархия за сметка на обедняване на народа,репресии срещу християни, погазват основни човешки права свободи като Сталин
25
3
 
8
 
! Отговори
До СССР преди 3 години
Той и нашия се е вкопчил 10 години и не пуска кокала.....
24
8
 
3
 
! Отговори
Правда преди 3 години
Всеки който върши нещо неморално т.е против Божия морален закон записан в Библията и вложен в съвестта на всеки човек от Бога е грях-дяволско зло, като измама клевета,блудство,кражба убийство и др. се е е простил с доброто си име, а колко повече лидер който е завзел диктаторски цялата власт,погазвайки така човешки и законни права и свободи на целия народ, което се доказва с отношението на Путин към конкурентите му,семействата им и мирните протестиращи,което е несправедливо, тиранично и зло!
23
14
 
7
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Навални е герой на Съветския съюз, всеки който е откраднал и една копейка от руския народ е престъпник. Жужака се e вкопчил за властта като удваник за сламка, изпусне ли кокала го чакат 700 години затвор за корупция
22
3
 
11
 
! Отговори
Пак преди 3 години
Фейк нюз
21
1
 
13
 
! Отговори
Без коментар преди 3 години
"Предаде "Ройтерс "..Ако не "Дойче Веле "...Се във ....И двете агенции са фенове на Русия .И пишат само хубави неща за нея.
20
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там хората сравняват Питин с времената когато бяха Елцин и Горбачов. Тогава имаше икономически кризи и бяха зле. Сега им е по-добре. Пък и Путин увеличи територията на Русия взимайки Крим. Ще си го държат докато се кандидатира.
19
8
 
15
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Искам да вярвам на този център, но той в действителност не е ,,Левада", а ливада... Дребни измамници известни и като служители на ЦРУ и МИ 6. Съдебната система на Русия им го втъкна и сега се чудят как да оправдаят провала си и онези около $ 30 милиарда вложени ,,Навални и сие" за да щурмуват Кремъл. На ЦРУ и МИ 6 сега не им остава друго освен да организират щурм на Капитолия - там има подготвена благодатна почва за това...
18
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се вярва на тази статистика излиза че само арестуваните са против Путин, всички останали са твърдо на страната на Путин. Въпреки кражбите и злоупотребите за милиарди евро президента Путин си остава с неограничен рейтинг.
17
1
 
7
 
! Отговори
Николко преди 3 години
Други въпроси...
16
4
 
25
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Всеки шести казвате ? Щото в USA всеки втори мрази или Тръмп ,или Бай Дън ...Та,затова се питам кого мразят повече??? Братушката или говедарите.
15
3
 
23
 
! Отговори
Аналитик+ преди 3 години
предаде Ройтерс.??? - Щом Ройтерс го предава, най-вероятно е фейк
14
13
 
6
 
! Отговори
факт преди 3 години
Путин на руски значи пътник...
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спутник V.Шах и Мат.
12
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като се има предвид, че червените винаги лъжат, най-вероятно процента на гледалите го глони към 70, а на убедените, че информацията е вярна клони към 90%, но понеже са си крепостни там и не смеят да си признаят, дори че мислят такива работи.