Русия започна военни учения в Черно море

Американски кораби пристигат днес и утре
14 апр 2021 14:28, Елка Василева
94
Русия започна военни учения в Черно море
Снимка: архив, БГНЕС

Руският черноморски флот започна учения в Черно море с използването на оръжие, предаде ТАСС.

Още по темата
В маневрите участват фрегата "Адмирал Макаров", ракетните кораби "Грайворон", "Вишни Волочок" и миночистачът "Иван Голубец".

По план корабите трябва да преодолеят заложените от възможен противник мини, след което да открият артилерийски огън по него, предаде БНР.

Днес и утре се очаква в акваторията на Черно море да навлязат и американските разрушители "Доналд Кук" и "Рузвелт".

Вчера руският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков предупреди Съединените щати да стоят по-далеч от полуостров Крим и руското черноморско крайбрежие, като подчерта, че това е за тяхно добро.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Русия.Военноморски учения.Дано само не ги срещне някой овцевоз, че ще ги издави.
75
0
 
0
 
! Отговори
до 85 преди 3 години
Според норвежците, руснаците са влезли първи в подводницата. Едва ли са влезли когато е имало живи.Помня как тогава един мой познат си кореспондираше в интернет след като откриха подводницата и тогава един руски адмирал коментираше, че щом подводницата се движи около оста си, тя е много разрушена и не е възможно да има живи хора.
74
0
 
1
 
! Отговори
17305 преди 3 години
Учения, пътешествия пез 9 морета в десето - всико това да приключи на 1 юни. Искам си морската ваканция, иска си изгреви без силути на военни кораби, искам си мира и спокоствието. Ще си ги мерите по друг начин - няма да ми мътите водата в Черно море. Аре!
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 69/76"норвежците още тогава казаха,че руснаците вече са били в подводницата и са взели всичко важно!"Искаш да кажеш, че са слезли, взели са документите и са оставили 116 човека да умрат ли?По принцип КГБ са достатъчно цинични, че да бастисат 116 живота за такова нещо, с това съм съгласен, но самия сценарии е по-фантасмагоричен и от роман на Жул Верн.
72
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Христо ХристовИце, мама, да не би от известно време всяка нощ да имаш *** как Пасито и Йорданов ти правят сандвич, че ги споменаваш на всеки твой пост без връзка с дискутираната тема???Или пък... на са ***???Пий ги тези хапчета или спри синтетиката, че скоро халюцинациите ти ще бъдат придружени от звукови и картинни ефекти!!!
71
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия пиандури пак ше вземат да загубят я някоя подводница я някой кораб.
70
2
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Еми да си правят ученията, само да внимават с бояришника, че доколкото си спомням, загубиха цял кораб за РЕБ, който се сблъска с друг, превозващ ***!!!
69
6
 
9
 
! Отговори
Боби преди 3 години
До Анонимен"Руските ватенки голям бой ще ядат в Черно Море"Много по-вероятно е ти да ядеш голям бой.Разберете ДИВАННИ ЕКСПЕРТИ един АУАКС летящ на 50 км от брега на руска "мотхерланд" практически вижда всеки кораб по-голям от катер от Крим до Босфора.Бал и Бастион ПКР комплексите разположени в планините на Крим (280 и 500км обсег) практически всеки кораб ще потопят за хайде един час.Толкоз
68
7
 
4
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Документация в подводниците(И за Курск)1. РТФМ (инструкции никой не го интересува реално)2. Документация - кога, къде с каква БЧ са оръжията и подобни - държат се в СЕЙФ3. Заповеди(каквото търсят реално всички) в Сейф при Капитана4. Бордови дневник на различните постове - Всички постове до реакторен(Вкл Бойна Рубка) са унищожени от взрива.Така че Норвежците нищо не са могли да вземат
67
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руските ватенки голям бой ще ядат в Черно Море .
66
3
 
8
 
! Отговори
Дрога не прощава преди 3 години
До RD "Руснаците са яли бой от нас" Вие сте яли к ур от турци ,руснаци,германци.и хамериканци и наглосакси и... и.... и.... "...ако трябва пак ще ядат.." - фантазьор какво пушиш си?
65
2
 
2
 
! Отговори
До 69 преди 3 години
Изтървах една буква - м, пред алък. Според теб на тези подводничари дали им е било до горене на документи. Явно не си маблък а балък-норвежците още тогава казаха,че руснаците вече са били в подводницата и са взели всичко важно!
64
6
 
4
 
! Отговори
от космоса преди 3 години
Русия изпуска Авганистан и Сирия сега е в покрайнините.
63
6
 
14
 
! Отговори
Интересно заглавие! преди 3 години
"Русия започна военни учения в Черно мореАмерикански кораби пристигат днес и утре"Американските кораби мишени ли ще го играят?
62
9
 
9
 
! Отговори
RD преди 3 години
Руснаците са яли бой от нас и ако трябва пак ще ядат. Най-добре да си стоят в тяхната половина на морето.
61
7
 
10
 
! Отговори
Angelos Basinas преди 3 години
Абе Angelos Basinas, турски дронове попиляха руската тежка техника на арменците миналата година...
60
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До полковник Колев"Ще бъде много хубаво ако руснаците направят тренировъчен десант - един във Варна и един в Бургас"Русофилите нееднократно сте доказвали, че сте врагове на България, и твоето изказване го потвърждава още веднъж!
59
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 58/62"Явно си много алък или нещо друго.Когато влязоха норвежците в Курск не намериха нито документи, нито нещо друго което да дадат на хамериканците! Къде ли изчезна всичко?"Алък, ти от коя страна си, ако не е тайна?Иначе най-логичното предположение е, че са ги изгорили, за да не попаднат във "вражески ръце", щото вероятно са знаели, че техните некадърни шефове няма как да ги извадят и ако ще ги вади някой ще са НАТОвските държави, както и стана.Що, твоите предположения какви са?
58
12
 
11
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Ще бъде много хубаво ако руснаците направят тренировъчен десант - един във Варна и един в Бургас
57
11
 
11
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 3 години
може да не ме харесвате сорозоиди но не можете да ме мразите затова ,че казвам истината ,ФАЩ е зпалха номер 1 за глобалният мир и сигурност и враг номер 1 на БЪлгария в момента!Натовците трбава да бъдат обесени публично за назидание да знае всеки предател какво го очаква ако предаде родината на чужди и враждебни събекти ,като ФАЩ,нато и ЕС!