Стреляха по свидетел по делото "Килърите" тази сутрин

Той е бил в колата си по време на стрелбата
60
Стреляха по свидетел по делото "Килърите" тази сутрин
Снимка: БГНЕС

Незвестен стрелец е открил стрелба тази сутрин в Горна Оряховица. Мишена е бил Цончо Ненов, защитен свидетел по делото "Килърите".

Атаката е станала, докато Ненов бил в колата си, но е успял да избяга, съобщава Нова тв.

Стрелецът бил маскиран и въоръжен с пистолет.

Полицията е отцепила мястото, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Завръщаме се с уверена крачка към позабравеното криминално минало с убийства, отвличания и изнасилвания всеки ден, в държавата на Радефф-слугата на руското разузнаване, в държавата на болния чалгар с нарцистични отклонения, в държавата на мутрите на Мая, в държавата на *** пръхтяща злобно вътре в партията на комунистите, в държавата на отровното трио, в държавата на Черепа с билетчетата и откраднатото антично минало, в държавата както правилно казва дългия "Няма такава държава"
55
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мутри вън" означава да пуснем мутрите на свобода, защото са репресирани от спецсъда и спецпрокуратурата........................"Ние идваме" означава, че вече пуснатите на свобода навън мутри идват и влизат редом до адвокатите си в парламента и във властта.
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да очакваме адвокатите на Дявола, като Хаджигенов, Татяна Дончева, Мария Капон да поискат една амнистия за Пешо Сумиста и репресираните от спецсъда и спецпрокуратурата опегета?
53
1
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Всичко е постарому. Мутрите ипрестъпниците се завръщат Ха честито
52
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната на Радев
51
1
 
4
 
! Отговори
God преди 2 години
Явно не са го пазили много този "защитен свидетел".Дали е умишлено?
50
1
 
2
 
! Отговори
пРашков преди 2 години
Ами нали искате мутрите вън. Сега почват пак поръчковите убийства. Затова трябваше яко да се изчегърта МВРЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ
49
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега троловете на Баци ще ревнат, че държавата се съсипва. След 10 год управление на мутрата, сега някои видяха колко сме били добре, но тепърва затъваме. Нормално , в една страна, където вдигнаха паметник на неосъденият диктатор, властвал 35 год, където партията, виновна за гибелта на много осъдени и избити без съд и присъда българи.Децата и внуците на тези ком. величия продължават да държат властта , какво очаквате- да дойде Господ да ни уреди ли?
48
0
 
3
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Следва продължение...
47
9
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 години
От това правителство това се очакваше !Мутрите се връщат да си върнат соца -радевизма по новому!!!!
46
5
 
5
 
! Отговори
Да преди 2 години
Да, сега ще изпълзят "килари","октоподи", галевци и всякакви престъпници... Бяхме ги позабравили тези срамоти на българския преход. Бойко Рашков дали като Първанов няма да се окаже на едно и също парти с Сумиста или Митьо Очите, който също вече е на свобода.
45
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще закриваме спецсъда и спецпрокуратурата. Адвокатите на Дявола влязоха в кошарата в парламента и ще спасяват своите подзащитни дяволи. Адвокатите на Дявола ще забранят борбата на държавата с Мафията.
44
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
10г немогат службите да накажат 5 селскии палачорина. До сега да бях ги приключил100 пъти, ако имах ресурса на Данс, Военни и разузнаване. Смях.
43
1
 
22
 
! Отговори
коломбо преди 2 години
да бе , неизвестен :) питайте некой от килърите и ше видите че е известен .
42
14
 
22
 
! Отговори
Гражданини преди 2 години
Държавата е потънала в небивал хаос - стрелби, пожари, мигрантски поток и тотална политическа криза. Радеф, радеф, оказа се пълен некадърник и мръссен подлец.
41
5
 
19
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Всички престъпници ще излязат невинни.Митьо,сумиста, роди, Галеви, черепи, Брендо, Цветан Василев,Баневи, Миньо,тез дето аз знам от новините.Махат Гешев и прокуратурата и си връщат спонсорите на бял кон.на никой не му пука Бг дали ще остане в ЕС, искат само да грабят. Вие сте си виновни господа.Искахте нормалния Славье да ви води за носа, а той ви води към татуировката си...Ударете се сами.
40
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
подозирам, че Божков като се върне от почивката си в арабия , ще има доста такива случки ..
39
1
 
17
 
! Отговори
Така ще е преди 2 години
Като я няма котката, мишките танцуват!
38
1
 
3
 
! Отговори
Раши да го преди 2 години
Хване ида му излочи кръвта!
37
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моето мнение е,че Гешев чисти неудобните преди да него " да са го изчистили" . Същото важи и ако заменим името Гешев, с името Цацаров, Борисов или Пеевски. Никой друг няма необходимия ресурс да стреля по живи мишени в оживен български град. Дано изгният в затвора тези есесовци болни от шизофрения