Пеле се бори с рак, здравето му се влошава

Кралят бе приет в болница тази седмица за лечение
Обновена: 22 яну 2022 18:26 | 22 яну 2022 17:53, Анисия Иванова
40
Пеле се бори с рак, здравето му се влошава

Лоши новини относно Краля на футбола Пеле и здравословното му състояние съобщи ESPN. Бившата бразилска звезда страда от рак, който е дал разсейки в тялото му. Болен от няколко години, Кралят бе приет в болница тази седмица, за да се подложи на лечение.

След като премина нови сесии по химиотерапия, той най-накрая се върна у дома в четвъртък.

Въпреки това легендарният бивш футболист вероятно ще бъде обект на допълнително медицинско лечение. Според информация, идваща от Бразилия, през последните месеци здравето му се е влошило. Първоначално лекуван от тумор на дебелото черво, идентифициран през септември 2021 г., сега бившият нападател на Сантос и Бразилия е получил разсейки в червата, черния дроб и белите дробове по информация на изданието, съобщава "Труд".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: болницаракПеле
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разсейките вече са нещо много лошо :(Ако са само в черния дроб, може да оцелее (това ми го е казвал лекар), но в белия дроб си е смъртна присъда :(Дано да стане чудо и да поживее още Пеле
30
1
 
11
 
! Отговори
! преди 2 години
До аз-ътПрофилактика му е майката! Жените всяка година да ходят за цитонамазка - изследване за рак на шийката на матката, Мъжете към 50 ,задължително да започнат да си следят простатата. Всички към 50, да си изследват дебелото черво за рак. За съжаление, българинът е немарлив към здравето си. Много болници и др. здравни заведения предлагат прегледи на промоции на приемливи цени.
29
0
 
4
 
! Отговори
До:32 преди 2 години
А ти сигурно му светиш на оная работа,а ***?Мъка,мъка....
28
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През 2018 Матос призна публично,че е живяла и е правила секс с Шуша. Семейството на пилота Сена все още я афишират като вдовицата на Сена.Нелсон Пике отвреме на време излиза и казва, че Сена е гей, и че ''приятелките'' му са за прикритие. Галистеу ''защити'' Сена с думите -Нелсон, не говори за личният живот на Сена. Придружена от снимка в банята. Семейството на Сена даряват едва 10% от лицензираните продукти.Между 80-200 милиона долара е годината им печалба. Така те нямат интерес Сена да е гей.
27
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Твърди се, че имал връзка с Шуша бразилска водеща, певица и бивш модел. Тя пише в книгата си през 2020, че Пеле е имал връзка с майка й, а тя е получила закрила от него за кариерата й. В книгата тя споделя, че в детството й била малтретирана сексуално, а в последствие е станала лесбийка, като през 2017 признава всъщност каква е в действителност. В момента тя живее с бразилската певица Ивет Сангало.Преди връзката й с Ивет, тя има дългогодишна връзка със своето импресарио Марлене Матос.
26
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изписан е като безнадежден. С 3 вида рак в напреднал стадии. Този сам трябва да си поиска евтаназия. Най-вероятно държавата Бразилия ще го погребе, защото от семейството му никой няма да се появи на погребението му. В много лоши отношения е с всички в семейството си.
25
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баща ми се бореше 2 г. с рака на белите дробове в начален стадий беше. Всичко вървеше добре, докато не почина майка ми, той се притесни, и от начален стадий, отиде в последен, та в рамките на няколко седмици почина...таааа.... Стресът много влияе!
24
1
 
29
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
Аз па ше ти кажа, че най-унищожителен е стреса, а българите имат в изобилие
23
0
 
9
 
! Отговори
До "аз-ът" преди 2 години
Мда, така е. Сестра ми я бяха диагностицирали с последен стадий рак на дебелото черво, след като един ден беше установила голямо количество кръв в тоалетната чиния. Лекарите й се бяха карали, че идва твърде късно, но като е нямала никакви симптоми преди, откъде да знае?. Не се оперира, защото беше безполезно и в рамките на 3 месеца от 60 кг, стана сигурно 20, почина в съня си.
22
5
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
жалко за "Краля на Бразилския футбол" !...Не че съм особено стресиран,но щом са го "лекували" с "химиотерапия" значи,че са го обрекли.."Химиотерапията" се състои в това,че ЦЯЛОТО ТЯЛО се подлага на ОТРОВНИ процедури.."Презумпцията" на това "лечение" е,че организма като цяло е по-силен от раковите образувания и те /образуваният/" ще изчезнат,а организма като цяло ще се запази..Метод,който НИКОГА не е доказал ефективността си..Но,"Надеждата крепи човека"..А също:..-"Бецален зи,бите!"..
21
0
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 2 години
Ако не знаеш вече има достатъчно методи за ранно диагностициране! Стига човек да има желание и пари. Ако мислиш, че Илън Мъск не го прави, много се лъжеш
20
9
 
4
 
! Отговори
Факт преди 2 години
А пък българите се борят със сезонен вирус с нищожно малка смъртност. Но очевидно вирусът е много опасен сред населението с особено висока интелигентност.
19
0
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
До АнонименНа майка ми й намериха преди 15 години рак на матката и се наложи да й отстранят цялото влагалище, яйчниците и матката. Да чукнем на дърво, 15 г. след тежката операция, е жива и здрава. На косъм беше да я изтървем. Но имала дни.---само това помага - ножа. Нищо друго. За съжаление, някои типове рак нямат симптоматика никаква. И като се появи - вече е късно. Лекарите викат, защо чак сега го водите. А Кога? Никой няма червена сигнална лампа на г*за си да алармира...
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
19 По тъпо написано от човек ,не бях чел никога .
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На майка ми й намериха преди 15 години рак на матката и се наложи да й отстранят цялото влагалище, яйчниците и матката. Да чукнем на дърво, 15 г. след тежката операция, е жива и здрава. На косъм беше да я изтървем. Но имала дни.
16
2
 
14
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
по принцип съм разбрал, че на българин в главата няма смисъл да набиваш каквото и да е освен винкел...ТОВА, КОЕТО ЯДЕШ И ПИЕШ ИМА 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ОТКОЛКОТО ДАЛИ СПОРТУВАШ ИЛИ НЕ. ТЪЖНАТА ИСТИНА Е, ЧЕ В ХРАНАТА И НАПИТКИТЕ В ДНЕШНО ВРЕМЕ ИМА ОТРОВИ, КОИТО ОТКЛЮЧВАТ ВСИЧКО - ОТ АЛЕРГИИ ПРИ ДЕЦАТА, ДО РАК ПРИ ВЪЗРАСТНИТЕ. Затова не говорете глупости за спорт. Спорта НЯМА отношение към здравето. Хубаво е за фигурата, за стойката и за самочуствието. Точка. Дотам.
15
12
 
6
 
! Отговори
В.Узунов преди 2 години
Нема да го бъде. Ще пее имама
14
4
 
13
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Ужас и половина е това нещо!-----------------------------------------------------------------------------------------Много е страшно. Аз лично с очите и ушите си чух и видях лекарка дългогодишен началник на отделение по химиотерапия да казва, че ако тя се разболеее - НИКОГА НЕ БИ СЕ ПОДЛОЖИЛА НА ХИМИОТЕРАПИЯ.
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня дървен философ и плоскоземец нека да ми обясни връзката между спортуване и рак.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ракът е много коварна и отмъстителна болест. Синът на едни наши познати се разболя от рак, когато беше на 25 г., ама го хванаха навреме и успяха да го спасят. Момчето сега е на 39 г. и отново се е появил, ама този път лекарите казват, че е в напреднал стадий. Ужас и половина е това нещо!