Трети ден издирват изчезналото момиче от Дупница

Намерено е якето на Ивана до тунела на главен път Е-79
47
Трети ден издирват изчезналото момиче от Дупница
Снимка: Facebook

Продължава издирването на изчезналата в четвъртък 17-годишна ученичка Ивана Георгиева в Дупница и района, потвърди за БНР кметът на града Първан Дангов. Вчера в операцията се включиха над 200 полицаи, жандармерия, планински спасители, доброволци.

В операцията се използват следови кучета, дронове, термокамери. Претърсен е целият район в града, близките села Пиперево, Баланово, Блажиево, покрай коритото на река Джерман с километри.

Засега няма резултат.

Намерени са само якето на момичето до тунела на главен път Е-79 и мобилния му телефон, оставен в училището - бившият тютюнев техникум в Дупница. "От 6.00 пак операцията стартира. Няма резултат", каза кметът Първан Дангов.








 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: Дупница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Ехо преди 2 месеца
В Дупница не могат ли да се организират като в Перник?
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да, якето указва, че или е качена в кола или някой иска да мислим това. Дива пубертетска възраст, може и любовно бягство да е. Може и да е изведена от измамник сводник в чужбина. Гледах предаване, в което казаха, че момичета са измамвани да отидат в чужбинс от уж влюбен принц, който се оказва сводник.
5
1
 
19
 
! Отговори
Дочка преди 2 месеца
Господи какъв клюкарник! Каквато и да е тя е човек и ако не можете да помогнете замълчете не Ви е срам.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 88 - В петък камери са я заснели на улицата, била е сама. Изглежда, че сама е решила да избяга и затова си е оставила телефона, защото знае, че чрез него ще я проследят. Намереното яке обаче предвещава беда. Да не се е качила на стоп в автомобил на непознати хора и да е попаднала кой знае на какви? Дано да не е така.
3
2
 
20
 
! Отговори
88 преди 2 месеца
Хм, че защо ще остави телефона си в училището???? Днешните тинейджъри не могат да си представят живота си без смартфона дори за Един час! Дали пък някой "Чичко или Батко" не й е казал да го остави, щото е знаел, че с него може да проследят местонахождението й??? Значи го е познавала... А, и щом са намерили якето й... дано поне да е живо детето, родителите и на това са съгласни.
2
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това момиче,в тийнейджърска възраст,вероятно е имало някакви проблеми,на които никой не е обръщал внимание.И сега всички са се сетили,но дано да не е късно.
1
27
 
26
 
! Отговори
Присхолог преди 2 месеца
Като я гледам е от залуханите, чиито майки не ги оставят да си изберат дори прическата... за жалост такива момичета биват често таргетирани от възрастни мъже, заради липсата на внимание от връстниците им... дано го намерят момичето живо и здраво.