Извинение за "стикер срам": Недоглеждане е!

Потърпевшият мъж подкрепя идеята за стикери на нарушителите
22 юни 2015 15:00,
11
Извинение за "стикер срам": Недоглеждане е!
Стикерът, залепен на колата на Христо Каварджиев. Снимка: Facebook

Човекът, залепил стикер на колата на мъж с увреждания, поднесе извиненията си и настоя, че това е грешка и недоглеждане от негова страна.

"Благодаря ви, и разбира се че приемам извиненията, искам да знаете че подкрепям инициативата ви, стига да не стават грешки!", написа на свой ред потърпевшият 33-годишен пловдивчанин Христо Каварджиев.

Мъжът обясни във Fаcebook как на 18 юни отишъл със семeйството си в мол Пловдив. Тръгвайки си видял стикер на колата: "Аз искам да бъда инвалид!"

Още по темата

"Карам Mицубиши (малък джип), бях спрял на инвалидно място, но също така си бях сложил и инвалидния стикер на предното стъкло", написа той и публикува две снимки на колата си с двата залепени стикера.

Явно обиден мъжът даде съвети на "индивида", залепил стикера, как да стане инвалид като него. Но по-късно днес драмата намери своя логичен край - помирение.

В групата "Заедно срещу крайно наглите шофьори" администраторите, явно афектирани от статиите по случая, написаха следното: "Продължават препечатванията на тази случка в комбинация с гръмките думи като "гавра", "срам" и др. журналистически изцепки, с които сме добре запознати. Представяйки по този начин информацията виждаме само и единствено опит за търсене на жълтото, на сензацията на гърба на инициативата, провокирайки негативни реакции срещу цялата идея заради тази ГРЕШКА".

Ние от Dnes.bg не сме търсили сензацията, уверяваме ви в тжва, защото сме убедени, че един личен въпрос, става обществено достояние, само когато му се даде гласност, а и в още нещо сме убедени, че когато има грешка, трябва да има и прошка.
 


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Европа преди 7 години
Повече емигранти - по-малко българи, че ще ви дърпам ушите. Ще слушате биг брадър да няма тупалки. И ГМО ще перете и ушите ви ще пищят. Нали искахте Европа - на ви Европа!
7
1
 
4
 
! Отговори
3 преди 7 години
До Анонимен"- целия ми крак беше шиниран и личеше, че го боли." Предполагам, че "и"-то в "ми" е печатна грешка и става въпрос за крака на човека от джипа.... Дано не е карал той, с цялата тази шина и явната болка, която е изпитвал...
6
1
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Попринцип в нормалнитв държави полицията върши тези неща, но тъй като тук нищо не е нормално, народът трябва да бъде самоинициативен и отговорен, за да не се погуби. Това е. Докато не ни поемат (дай Боже скоро!) разумни управляващи, които мислят доброто на държавата и народа, такива инициативи са светлият лъч в тунела...
5
0
 
15
 
! Отговори
д-р Търбухиян преди 7 години
А не може ли вместо разни самодейци да лепят стикери, народната милиция да се размърда да налепи глоби?
4
1
 
13
 
! Отговори
Ъ? преди 7 години
Тази статия все едно аз съм я писала. Никакъв ред на мислите, толкова е объркана и непоследователна. Едвам разбрах, какво се е случило и кои са главните действащи лица.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е, че понякога се случва инвалидно място да се ползва и от други хора. Не съм наясно кога се предоставя подобен стикер, но преди няколко дни в Софийски мол спря черен джип - от тези лъскавите, без стикери или някакво обозначение. Предполагам ви е ясно какво си помислих.Обаче от него излезе човек, който едвам едвам се движеше с 2 патерици - целия ми крак беше шиниран и личеше, че го боли. И да - нищо че нямаше стикер, този човек имаше нужда да спре на инвалидно място.
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Понякога в търсене на справедливост, човек се самозабравя и започва да недоглежда фактите и да допуска грешки. Мисля, че вече си е взел поука, че дейстивята му винаги трябва да се ръководят от трезвата преценка, а не просто да се носи по течението, заслепен от гнева. Да, има хора, които нямат увреждания, но симулират този статут заради привилегиите, но това не означава, че всички хора с увреждания нямат право да използват предоставените им привилегии.
1
0
 
66
 
! Отговори
tarbuh преди 7 години
Чест прави на единия, че се е извинил, а на другия, че е приел извинението.

Спонсорирани публикации