За ценители: Царски вагон за Лазаровден и Цветница

БДЖ добавя и 2 допълнителни вагона поради големия интерес
31 мар 2017 14:23, Анисия Иванова
2
За ценители: Царски вагон за Лазаровден и Цветница
Снимка: БДЖ

Поради изключителния интерес към атракционното пътуване с парен локомотив на 8 и 9 април - Лазаровден и Цветница, като комплимент към ревностните си клиенти "БДЖ -Пътнически превози" ЕООД добавя и царски вагон от състава на "Корона експрес" към композициите за Кюстендил и Черепиш, съобщиха от компанията.

Вагонът ще бъде на разположение на всички пътуващи да го разгледат, да се снимат в него по време на движение. Историк от компанията ще посреща желаещите в музея на колела и ще отговаря на всички въпроси. Записванията за реда на влизане ще започнат непосредствено след потегляне на композицията от София.

За любителите на фотографията, в посока към Кюстендил и Черепиш, царският вагон ще бъде прикачен непосредствено след цистерната с вода на локомотива и така композиционно ще могат да заснемат изцяло ретро визия.

Тъй като билетите и за двете направления бяха разпродадени за по-малко от три дни, към всеки от съставите БДЖ добавя по два допълнителни вагона и така продажбите на билети няма да спират до изчерпване и на тези наличности.

Специална заявка за билети дойде от Великобритания от семейство англичани, които ще пристигнат в България, специално, за да се возят с ретро локомотива Баба Меца и по двете дестинации.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хляб и зрелища,но тъй като хлябът е кът-само зрелища