Пак агресия в социален дом! Бият деца в Пазарджик

Прокуратурата започна проверка по скандалния случай
17 апр 2018 09:10, Петя Славова
9

Пореден случай на агрсия в социален дом. Възпитателка малтретирала дете с увреждания в Пазарджик. Прокуратурата започна проверка по случая, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Случката се разиграва преди 10-ина дни. За нея се разбра едва в петък, когато детето попада в друга социална институция, където е било на рехабилатция, тъй като е било с умствена изостаналост.

10-годишното дете обичало да си играе с мобилни телефони. Нямало такъв. Една вечер посеглано към този на възпитателката, а тя му дала да разбере, че не може да го пипа. С удари вместо с думи...

Вчера по обяд съдебно медицинската експертиза потвръди, че става дума за насилие. А според колегите на възпитателката това е особена жестоксот. Те твръдят, че досега подебен случай не е имало.

Служителката вече е наказана и веротяно няма да остане на работа. А с детето тепърва ще работи психолог.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Дете умствено увредено е лишено от достъп до чужд телефон.Това дете ходи на училище с нормални деца- ужас-а после в друг център за рехабилитация.С кола на общината.Наказаната служителка го е отгледала от 5 годишен.Разярен от отказа на леличката му да му угоди се тръшка и мята.Снощи в цветущо здраве е направило реална нова кражба.На този фон ,две лелички на ръководни постове се карат коя да краде повече и се топят взаимно.Подмазвачите бързо се включват в общия хор.
7
0
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Всички като видите *** го заобикаляте а иначе държите сметка на тия които трябва по цял ден да са с тях.Много харесвало телефоните и си набрало един.Ако сложат някой от вас да работи в такъв дом още на обяд ще избяга.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е социален дом, а комплекс за предоставяне на услуги на лица с умствена изостаналост. В такива центрове се назначават хора без необходимото образование, само и само да функционира институцията. Общините лъжат държавата, респиктивно ЕС, че правят някаква реформа, но всичко е лъжа.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея с увреждания ги бият, а по-хубавите ги продават на запад чрез фондове.
4
1
 
1
 
! Отговори
хулиганин преди 6 години
До АнонименОсобено през соца се биеха невинни деца за назидание на останалите чужди деца!Тежко на това дете, дето си нямаше никой и нямаше кой да го защити!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петя, ти до кой клас си ходила на училище? Я прочети още веднъж какво си сътворила.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ЗВЕРОВЕ,ЗОМБИТА С ДЖОЙНТИ И МИШКИ МНОООГО МИШКИ.КОЙТО КАТО ПОЧУСТВАТ БЕЗНАКАЗАНОСТ И СИЛА НАД ДРУГ ИНДИВИТ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ И ТЕ КАТО ЗВЕРОВЕ.
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези домове не се закриват, за да може много хора да крадат и да бият