Борисов: Поклон пред подвига на героите, постигнали свободата на България!

Българската дума вече не само се чува, но се търси и цени!
Обновена: 3 мар 2019 13:33 | 3 мар 2019 09:56, Елка Василева
716
Борисов: Поклон пред подвига на героите, постигнали свободата на България!
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов честити Трети март – националния ни празник, на всички българи.

В деня на Националния ни празник се прекланяме пред подвига на всички герои, които се бориха и постигнаха свободата на България. Почитаме паметта на нашите предци и поколения наред пазим яркия спомен за делото им, което е извор на национална гордост и чувство за дълг и отговорност към България. Саможертвата на нашите възрожденци никога няма да бъде забравена, защото носи в себе си българския дух, който е несломим и не спира да намира нови проявления на своята сила и непреходност, пише в поздравлението си Борисов.

Поколения българи се бориха, за да си върнем свободата, независимостта, държавността, да заемем достойно място сред развитите демократични държави.

Още по темата

Днес, когато тези национални каузи са спечелени, продължаваме да отстояваме авторитета на България пред света. Няма как да не се чувстваме горди с постигнатото от всички нас заедно, когато виждаме уважението и признанието на нашите външнополитически партньори. Вековете чуждо управление са далеч в миналото и българската дума вече не само се чува, но се търси и цени, посочва премиерът.

Идеалите на Възраждането са надградени със 141-годишните опит и мъдрост на българската нация. Днес съм убеден, че трябва да сме  повече оптимисти, защото реалните резултати от постигнатото са видими и имам вярата, че ще продължим да ги надграждаме заедно като народ. Защото неведнъж сме показали, че умеем да сме единни, особено пред трудностите. Защото можем да сме пример за етническа толерантност и знаем как да живеем в разбирателство. И най-вече защото ценим мира и просперитета.

Бъдете живи и здрави и нека бъдем горди, че сме българи, отправя пожелание Бойко Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


716
Още по темата: Бойко Борисов3 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
391
5
 
1
 
! Отговори
народе!!! преди 5 години
свободата на България ли търсеше или проливите в топлите морета?Левски - опасен съперник на Русия!
390
4
 
2
 
! Отговори
мистерия-докога? преди 5 години
До babaqgaВерно ли е, че целия руски народ е бил против войната. Защо в учебника е обратното?
389
3
 
8
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Народен съд и на въжето, мръсен мутро-политик, селски диктатор с доживотна американска виза, ще ми говориш за България ти, бандит мазен!
388
3
 
3
 
! Отговори
г преди 5 години
Защо не видях в изхождането му( не в изказването му) думичката Русия.
387
3
 
5
 
! Отговори
Честен преди 5 години
Този мазен *** .........., 9 .. !
386
7
 
1
 
! Отговори
babaqga преди 5 години
Левски, кой предаде Цар Освободител! Цяла Русия е била против войната дори за това е убит царя смешнерале!
385
3
 
11
 
! Отговори
8 преди 5 години
Истинският български премиер щеше да отиде на 3 Март на Шипка при народа, Боко там не ходи и няма и да отиде, защо ли?
384
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката -- един предател .
383
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците са дали около 100К жертви в тази война а великото българско опълчение 2К (източник Wikipedia) - и все пак нито дума за жертвите на Русия. Това е новата ни демокрация - цинизъм и лъжа за миналото!
382
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще уважавам този, който го е заслужил. Сегашния ни премиер е лъжец и измамник, който трябва да прекара остатъка от живота си в затвора. Това е моето мнение. За престъпления срещу народа на България трябва да му бъде отнето цялото имущество, гражданството и гражданските права и да изгние в затвора!
381
3
 
53
 
! Отговори
Биолог преди 5 години
От КОГО сме освободени, бе амебо продажна? И КОЙ ни е освободил? Тези, които ти пишат имбецилните изказвания, трябва да завършат поне детска градина, защото още там децата вече знаят, че сме освободени от ТУРСКО РОБСТВО, което замрази развитието ни за 5 века, през които бяхме клани, изнасилвани, продавани и купувани, и че освободителите ни бяха основно РУСНАЦИ, хора с език, религия, гени и цивилизационна принадлежност, еднакви с нашите!
380
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Fake news. Nema video kak leji snosti bg Duma v chepika na Schenker...
379
2
 
31
 
! Отговори
КОМЕНТАР преди 5 години
ЕДИН ДЕН ХОРАТА СЕ ПРОБУЖДАТ И ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ЖИВЕЯТ В ЛЪЖА !! ПОЛУИСТИНА ! ВСИЧКИ СА ОБЛАДАНИ ОТ МАШИНИТЕ, КОИТО ИМ ДИКТУВАТ КАКВО ДА ОБИЧАТ И МРАЗЯТ, КАКВО ДА КУПУВАТ И ПРОДАВАТ, КЪДЕ ДА ХОДЯ И ПРАВЯТ ! И ВСИЧКО ТОВА СЕ ДИКТУВА ОТ ШЕПА ДЪРЖАВНИ ОЛИГАРСИ ! РОБИЯ ДО ШИЯ ! МАТРИЦАТА Е НАВСЯКЪДЕ!ЕНИЧЕРИ !!! ЕНИЧЕРИ !! ЕНИЧЕРИ !!!
378
41
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво господин Премиер!
377
42
 
5
 
! Отговори
Русомраз преди 5 години
Кажи бе, копeйкаджия?И ти ли казваш като *** Радев, че опълченците на Шипка са загинали под преспи???Ама така става, когато родителите ви са роднини...Раждат се ***!
376
28
 
6
 
! Отговори
Русомраз преди 5 години
О свещена тъпoтa!Според речта на президента, героите на Шипка са загинали под преспи сняг ...Август месец...
375
5
 
42
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
И този , като една плеяда политици не смее да назове истината за руснаците загинали за нашата свобода ! Неблагодарно племе сме !
374
4
 
42
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 5 години
Тоя *** изглежда се прави на ударен , не спомена хилядите руски жертви , или пък така му наредиха господарите от ФАЩ . Г-не БорисоФФ изтривалките като теб ще бъдат бързо забравени , а героите които са дали живота си за България ще бъдат вечно помнени .
373
28
 
4
 
! Отговори
На баба ви хвърчило преди 5 години
Научете се са уважавате държавността Българска!!! Както Президента така и Министър - председателя, така и Българският Парламент!!!Когато плюете Държавата плюете на себе си!!! И Левски да възкръсне за вас и него ще оплюете нещастни хейтъри такива!!!
372
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подзаглавието кърти мивки!