Лекар от ГЕРБ: Подкрепям сестрите, но мисля, че това е сценарий

По думите на д-р Антон Койчев авторите на това са ясни от доста време
73

Близо денонощие продължи блокадата на медицинските сестри. Те обявиха гражданско неподчинение и се затвориха в сградата на бившия партиен дом. Какво ще постигнат те със своя протест?

"Ситуацията е неприятна. Става дума за няколко десетки човека, които имат справедливи искания, но пътят и начинът, по който искат да ги постигнат, навява определен тип други мисли. Съдейки политическата обстановка - не съм далеч от мисълта, че става въпрос за сценарий, който има много по-далечни политически цели. Основната цел е една и това правителството на ГЕРБ", каза общинският съветник от ГЕРБ д-р Антон Койчев в предаването "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му авторите, изпълнителите, желанията на това са ясни от доста време, колкото и да се опитват да ги прикриват.

"Просто се сменят тактическите ходове. Има много структурни проблеми в здравната система, проблеми от най-различен характер, но това не е начинът, по който трябва да се решат. Аз лично съм съпричастен с исканията на медицинските сестри, тъй като аз работя с тях, ние сме екип, заедно се борим за човешкия живот, но много важно уточнение искам да направя - не одобрявам начина, по който се случва", каза още той пред Bulgaria ON AIR.

Д-р Антон Койчев посочи, че не подкрепя преекспонирането на определените тип искания, както и присъствието на политически лица, които се явяват защитници на каузата, визирайки Мая Манолова.

"Искам да ги помоля да не стават оръдие на манипулации и да не влиза в чужди сценарий. Исканията им са изключително актуални, средствата, които получават в някои случаи, са доста ниски, дори обидно ниски, но няма смисъл от намеса на политически лица. Разговорът за излизане от кризата и действията, които трябва да се предприемат, са предмет на друг формат. Времевата рамка няма да е в един управленски мандат", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Конституция на Р. България:-"Чл. 43. (1) Гражданите имат право да се събират мирно и без оръжие на събрания и манифестации."ЗА КАКВИ "ПОДСТРЕКАТЕЛИ" плямпа въпросния герберас?!сестрите искат да се чуе техния глас,нищо повече!..Привиждат им се на тия гробари някакви "конспирации"..
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
bg medik darjaven personal e lajliv manipulator...bombi bg darjavnia budjet s teror, manipulacii i laji...ama noi i zdravnata kasa sa sasto lajlivi teroristi, manipulatori...ministar finansist ananiev znae otlichno istinata...oste kato stapi v minkabineta vleze s iasno saznanie che otiva na lov v matna voda...celiat mu trudov staj e bil takav...dokazatelstvo e i martvata tishina ot benebeto s krimi pari prim za 365 dena 2 miliarda leva...
51
0
 
3
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Да бе , сценарий !Това да не са Бойко и Цветанов ,които денонощно само милиционерски сценарии съчиняваха!
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всико което не изнася на политиците е сценарий, без значение партийната им принадлежност
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
55, много си бил "умен" бе ? Ти как определи за какво число се говори, множествено или единствено ? Или искаш да те мислим за "начетен", ами тогава си изпиши името за да те знаем ! Ха ха ха по колко "сценария" 'репетират" сестрите и от колко сценариста знаеш ли числото им, явно не е единствено според теб ?
48
3
 
1
 
! Отговори
teo преди 4 години
Този шеф на НСО трябва МОМЕНТАЛНО да бъде уволнен, защото НЕ Е НЕГОВА РАБОТА да ходи да сваля жени от прозорците и да се чуди какво да отговори на въпроса: какво прави ТАМ!!! Също и ТОЗИ който го е пратил там, т.е. ПРЕЗИДЕНТА ТРЯБВА ДА СИ ПРИЗНАЕ, ЧЕ ТОВА Е ПОРЪЧЕНИЕ ОТ *** /БСП-БКП/ да създадат напрежение в страната с тези 5-6 мед сестри, които са критикувани и от ЛЕКАРСКИЯ СЪЮЗ ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ !!! ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО СЪЗДАВА ТАКИВА РАЗДОРИ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!!!
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сценарии(в множествено число) е без й
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте бе гербери тъ'пи,сега с няколко факта ще ви докажа,че вождът ви е комунист-бандит!Първо когато е ядосан говори просташки като използва неприлични за премиер думи,но прилично за бандит,второ,няма елементарно интелигентно държание като за Премиер,трето,няма хал-хабер от дипломация,когато обикаля по света това е не да демонстрира колко държи на държавата си,а да покаже на вас как прегръща и целува чужди политици което по бандитски означава вижте колко приятели имам които ме уважават!Греша ли?
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОГАТО НЯКОЙ ПРОТЕСТИРА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ОТ ГЕРБ ТОВА ВИНАГИ Е СЦЕНАРИЙ ОТ ОПОНЕНТА ПОСЕСТРИМИТЕ ИМ ОТ БСП ! МАНИПУЛАЦИЯТА НА ПРО'СТОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ Е НАЙ-ВАЖНИЯТ "КОЗ" В РЪЦЕТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ, ТОВА ИМ Е "ГЕНЕРАЛНИЯТ" НАСЛЕДЕН ПАРТИЗАНСКИ МЕТОД НА РЪКОВОДЕНЕ ! БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА УНИЩОЖЕНИЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ, НО ВИНАТА Е НА НИСКОТО НИВО НА РАЗУМ НА ОБЩЕСТВОТО БЪЛГАРСКО !
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо се чуди светът на българинът,че е толкова заблуден?76 г. години го управляват ком'ундури,а той си мисли, че са от друг вид хомосапиенс!76 г. го крадат и ограбват ком'ундури,а той си мисли,че всичко е законно!30 г. го мамят комундури,че живее в демокрация,а той си мисли,че комунизмът си е отишъл!10 г. бандит създаден от БКП го управлява,а той си мисли,че е антикомунист!10 г. шайка клонирана от БКП източва държавата,a той си мисли,че ще се оправи!И Бог е безсилен пред ПРО'СТОТИЯТА !
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете с тия спекулации-протестите не са политически-:(Цяла година това съсловие протестира срещу модела на финансиране-хората не са стока.Осъзнайте се,не ви ли е обидно,че отивайки с болка и проблем-на вас гледат като клинична пътека и се чудят по коя по-скъпа да ви търкулнат.И точно модела на финансиране ги кара да постъпват така.Разпитайте,като не сте наясно.Модела е ПОРОЧЕН!!!
42
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не са сестри, а братушки на сектата "русофилско братство" на шпионина Малинов, Нинова и Радев !
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той подкрепя но мисли, че това е сценарий! А бе кажи Гербер и няма нужда от повече пояснения
40
3
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Каква Шайка са тези! Всички, отгоре до долу мислят еднакво! Навремето, дори в казармата мислехме различно;))) Но, явно е, че вече трябва да питаме дофторята, дали са от ГЕРБ, за да не се лекуваме при тях!
39
3
 
8
 
! Отговори
Главанак преди 4 години
Не господа, пътят на сестрите е правилен! И ако някой в тази държава не е разбрал, то крайно време е да разбере- да, протести ще има! И в най- различна форма, и в най- различно съдържание! И ако някой си мисли, че българският народ ще продължава да стои с наведена глава, както министрите, когато бойко смазваше шефа на АПИ, дълбоко, ама много дълбоко се лъже!
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДауншифтАми не се спотайвай като мишок и излез да подкрепиш сестрите, защото без тях нищо не можеш да свършиш! Заплатата ти била 800 лв, ама има едни други доктори шефове на държавни болници с по 16 имота и половин дузина поршета! Ето там са ви парите за заплатите!
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те затова не ви понасят,защото им писна от вашата,,подкрепа,,а всъщност благодарение на тях станахте милионери.
36
1
 
12
 
! Отговори
Нина преди 4 години
До ДауншифтНикаква отговорност нямаш,кажи колко осъдени има за лекарска грешка ........
35
0
 
18
 
! Отговори
Тим преди 4 години
Не искат защото ако болниците не са търговски дружества ще се развали пазарлъка и алъш вериша а сега са като на пазара всеки се пазари за цената колко да ти вземе то и затова лекарите не са лекари а чисти търговци и постоянно се пазарят и гледат как да изкопчат повече от пациента
34
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Към Лекар от ГЕРБ. Ако един лекар е ГЕРБав, а аз съм бесепар, разболея се и опра до него, мога ли да разчитам на адекватно лечение или ще ме включи в списъка на загиналите?