Борисов: Демокрацията е ценност, да помним 10 ноември!

"През целия преход една партия ни водеше към фалити и изолация"
Обновена: 10 ное 2020 09:42 | 10 ное 2020 09:42, Веселина Йорданова
121
Борисов: Демокрацията е ценност, да помним 10 ноември!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

10-ти ноември е дата, която трябва да помним! Тази дата промени съдбата на България и на всеки човек, написа премиерът Бойко Борисов в профила си в социалната мрежа.

Минахме през много труден преход, но важното е, че съхранихме мира и продължихме напред.

Той припомня, че страната ни стана член на НАТО и Европейския съюз благодарение на много работа и консенсус както между политическите партии, така и в обществото.

Трябва обаче да помним, че през целия преход имаше една партия, която водеше последователно България към фалити на банки, хиперинфлация, купонна система, режим на тока и европейска изолация. Да помним, за да не се повтаря!, заявява Борисов.

За мен, като демократ по душа, най-голямото постижение на 10 ноември е свободата на избор! Днес всеки е свободен да избира, да е критичен към властта. Това е ценност, която трябва да отстояваме всички. Бъдете свободни, но и отговорни!, призовава премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
1
 
! Отговори
не сгрешихте преди 3 години
До Баба КунаА си направихте тънката сметка да крадете заедно!И после йедене,пиенье и магарешки кеф!Само дето не стана!И ся ревете на умряло!
112
2
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Бойко Борисов е пълно ку-ку!
111
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 10 ноември 1989 година на власт дойде най-некадърната и престъпна част от хората в България. Те не вирееха преди 1989, а много от тях бяха в затвора.
110
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 10 ноември 1989 едни подрипваха и ревяха по площадите като мага-рета за банани и тоалетна хартия, но заедно с бананите и тоалетната хартия получихме мизерия, престъпност, разрушена здравна система, останахме без армия, на власт са мутри с чекмеджета...
109
3
 
4
 
! Отговори
Баба Куна преди 3 години
Денят беше прекрасен. Всички ликуваха. Едни тайно, други явно. Сгрешихме само, че оставихме комунистите да им се размине. Ако бяхме направили като немците - пълна лустрация, сега нямаше да ги има олигарсите, монополистите, другарите капиталисти от ДС. Образованието щеше да е съвсем друго. Здравеопазването - също. Но не стана - комунистите са навсякъде и няма скоро да си идат. А и малките все много знаят - платени драскачи, заблудени душици. Дай им келипир без да работят. Бог да пази България!
108
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един приятел ми написа по повод на 10-ти ноември:1989 г.Земята се разтресе,Небето се отвори,Надежда светла засия!2020 г.Земята непробудно спи, Небето мрачно я затиска,Надежда всяка оставете...Аз нямам повече други и различни коментари...
107
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ивоТя цяла България беше на мнение и Жан Виденов, и Иван Костов, и Симеон Сакскобурготски, и Сергей Станишев са за затвора, е и?Кой от тях влезе?
106
2
 
4
 
! Отговори
иво преди 3 години
Оставка и затвор.Цяла България е на мнение,че мястото на Тиквата е в затвора.По това поне спор няма.
105
4
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До петолъчникаТейко ми беше на опашка за хляб и полски картофи, защото месото беше свършило и друго освен лютеница, нямаше какво да се купи!Яж карамел Му, пий полското кафе "Инка" и жали за младостта си и членството си в БКП!Един съвет :Занеси букет цветя на Нинова и и пожелай скорошно оздравяване и втори хотел в Гърция!Венсеремос!
104
2
 
1
 
! Отговори
106 съм преди 3 години
Тфу, забравих да адресирам! Адрес: До ПроСТОТО-II"
103
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но бях там. А тейко ти да не би да е бил в едно съседно кино и да е гледал "Кинг-Конг"?Който е бил там, знае много!Търси милиардите сега, на онези следите им са изстинали, а сега са топли, че и документирани добре! Ама не го правиш! Защо?Ще дойде денят на Правдата! Закъснява, но ще дойде! Плюй си в пазвата добрият български народ да направи всичко културно, без крайности!Съвет: не се заяждай с непознати, може да се натъкнеш на нещо неочаквано!
102
0
 
1
 
! Отговори
Всички преди 3 години
Ученици да преминат на онлайн обучение за 1 месец. Това е истинската мярка. Речите са друго нещо.
101
1
 
3
 
! Отговори
До ПроСТОТО преди 3 години
До ПроСоТоНе съм ти другар, не съм и социалист! "Аз съм свободен!" . Кой си беше поръчал да му напишат такава епитафия? Не знаеш, защото си ПроСТОТО! Никос Казандзакис се казва и е погребан извън гробищата, наказание от брадатите! Но това е друга тема, не е за теб!Момче, Русия не ми е Матушка, макар, че я обичам!Не съм бил със Слабаков, не бях тук, не съм бит от милицията. На 3.10 имаше много милиция, гледаха с играещи усмивчици и можеха да ни пребият от бой, но не го направиха! Но бях там,
100
3
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До петолъчник 100Другарю цоциалист, я ми припомни кой свали комунистите от власт в държавите от соц. блока? А в Матушката ти? Беше ли, когато протестираха от НДЗПЧ и милицията арестува Слабаков?Или може би в това време си помагал на "здравите " сили в Партията да изнесат 2-та милиарда долара резерв от държавната хазна?***!
99
0
 
1
 
! Отговори
№100 съм преди 3 години
*** в текста на пост 100 е много приятна сладка българска баница с пълнеж от едър плод, богат на каротин, може с добавка на орехи. Поради що е забранена в този сайт?
98
2
 
6
 
! Отговори
Оффф преди 3 години
Ти си най-жестокият и безумен палач на българския народ! Дори през османско робство не е имало такова масово изтребление на хора, каквото по време на твоето некадърно управление на тази пандемия! Нека Бог те накаже подобаващо, защото той бави, но не забравя!
97
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо 81Абе ***, ако не бяха комунистите да спретнат преврата на Т.Ж., кой щеше да го направи? Ти? Тейко ти? Уйка ти? Нали си спомням два дни след преврата как шепнешком се питахте: "Вярно ли...?". Страхливци, не си присвоявайте направеното от други! Боколук сте!Бях на шествието на екогласност на 3 ноември против проекта Рила-Места. Бяхме около 250 души. Напоследък чета, че били 2-3000 души! Така се пише фалшивата ни история!...Теб не те видях!
96
2
 
7
 
! Отговори
Тон за песен! преди 3 години
"Тридесет и две години преход СТИГА! СТИГА!"
95
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко всички виждаме ,че вероятно си психически негоден и болен ,за да управляваш държава ! Ще ти търсим сметка за това ,което правиш с нашата мила родина .Нямаш ли поне един достоен и умен съветник !?
94
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До анонимен 95Абсолютно си прав, товарищ!Сега демокрация няма, а през управлението на Жан, Соцкобургготски и Станишев каква демокрация имаше...Права е другарката Нинова - демокрацията ни отне много!!!