Къде ще има днес "зелени коридори" за ваксинация?

Пунктът в Александровска болница отваря в 8:30 ч.
1 мар 2021 07:55, Ния Христова
19
Къде ще има днес "зелени коридори" за ваксинация?
Снимка: БГНЕС
"Зелените коридори" за ваксинация бяха отворени още вчера в някои градове, часове след идването на доставката на "АстраЗенека". 
 
Къде ще има днес?
 
Пунктът на Александровска болница ще отвори от 8:30 ч. тази сутрин.
 
В "Пирогов" "зелените коридори" ще заработят от 13 часа. Сутринта ще се ваксинират всички желаещи, които попадат в приоритетните групи.
 
В различните градове в страната - в Пловдив, Бургас, Добрич и Хасково, част от ваксините вече са доставени при личните лекари и ваксинирането ще започне днес. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Рептил преди 3 години
... Орландовци и Бакърената...
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЯВНО САЙТА Е ДЕТСКИ И КОМЕНТАРИТЕ СЪЩО!Едно е ясно безсмъртничета голобради: ,,Човек може да намери всички материални неща,но има едно нещо което не може да се намери ,когато се изгуби-ЖИВОТ !"-Стив Джобс !!!
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напрайтика само 5 града ,а другите?
12
1
 
4
 
! Отговори
ДО 13 преди 3 години
Каква връзка има твоя въпрос ,с настоящата ситуация ?Когато хората от цял свят,заболяват от една и съща ЗАРАЗНА болести умират от нея това се нарича пандемия !Сравняването с катастрофи и други болести е глупаво..
11
3
 
5
 
! Отговори
Дрън...дрън преди 3 години
14 това което ти предлагат не е ваксина а е все още експеримент.И от какво ме спасява тази "ваксина" от 0.03% смъртност ли???
10
4
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Явно си малък и не си стъпвал в болница ..Като порастнеш,ще разбереш! Ваксините са спасили света бе деца,неграмотни,неинформирани и необразовани !Явно живеете във виртуалния ,а не в реалния живот! Ако всички мислеха като теб ,още щяхме да живеем в пещери и да дращим с въглен,а сега си седнал зад компютър и задаваш примитивни въпроси!
9
2
 
6
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Само починалите о ковид ли са важни а останали те които мряха по стълбите и никой не им помага ще и още 100000 които починаха от други болести
8
5
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Така казваше и покойният ми съсед Петьо ! За нула време го отнесе вирусът,остави сираци две 9 годишни близначетаДолу на входа му е некролога!Сега на жена му и на тях им пука! И на другите съседи също!...Не дърпай дявола за опашката ",казва народът!!!
7
4
 
10
 
! Отговори
Нормален преди 3 години
Ех ако знаете какви ,,храбреци" като вас има в интензивните ,от където някои излизат с краката напред,друга песен,щяхте да пеете. А и явно повечето сте от сиропиталища,непросветени и нямате родители за които да ви пука !Дали сте болни или здрави ,все сте ненужни и съзнавайки явно това пръскате отровната си злъч без да се замисляте.
6
5
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
А платените отдолу да обяснят що се подписваш на "информирано съгласие" че производителя не поема отговорност за странични ефекти преди да те "ваксинират"? Щото производителя знае че това е бавнодействаща отрова.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смях в залата, днес има, утре няма. Да се редят там бабелите.
4
16
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Само полуид0ти се "ваксинират". Всеки нормален знае че това не ваксина, а отрова.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми пука
2
6
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Гледайте в тубата как в Блатная васкинират по домовете под дулото на автомата. Няма не искам, няма недей.
1
2
 
7
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 3 години
Коридорите днес са червен и бял. Преплетени.