Алибегов за Кацаров: Няма как антиваксър да убеждава за ваксинация

Невъзможно е заведенията да работят само за ваксинирани, подчерта той
27 сеп 2021 10:21, Ния Христова
91
Алибегов за Кацаров: Няма как антиваксър да убеждава за ваксинация
Снимка: БГНЕС
"Няма как човек, който е виден антиваксър да убеди хората да се ваксинират. Преди да стане министър, г-н Стойчо Кацаров говореше по различните студия, че няма вирус и няма смисъл от маски. Именно затова му искахме оставката", заяви в ефира на Нова тв председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.
 
"Дадохме 10-дневен срок, за да се запознаят новите министри с поредните писма, които написахме. Стана ясно, че няма икономически мерки за бизнеса въпреки всички обещания. Единствената мярка 60/40 сега е направена по начин, по който само държавните дружества може да се възползват. С идването на служебния кабинет мярката беше трансформирана. Преди от нея можеха да се възползват бизнеси с 20% спад на оборота спрямо 2019 г., сега могат само тези с 40 % спад. Такъв спад повече от един месец означава фалит. Разходите са в пъти по-големи в сравнение на 2019 г. заради поскъпването на горивото и тока", обясни Алибегов.
Още по темата
 
Той подчерта още, че никога не са били съгласни заведенията да работят само за ваксинирани клиенти.
 
"Не може да работим единствено с имунизирани поради ниския брой вакксинации. Ако ще се въвеждат такива мерки, трябва да са за всички в търговията. Ако стане така, трябва да може да се допускат и клиенти с отрицателен COVID тест", поясни още Алибегов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
55 преди 2 години
Аве на тоя кум му е Пешо Сумиста
78
0
 
10
 
! Отговори
СС преди 2 години
Мазният Али да спре с глупостите,кръчмите не са икономиката на България!!!
77
0
 
3
 
! Отговори
Али преди 2 години
Свършиха кюлчетата,ориентирай се към други.сега е моментът.много си г.а.д.е.н.
76
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен никога държавните управници с нищо не са ми помагали.На вас ресрорантьорите защо да помагат.Вие специални ли сте? Имате много повече пари от мен.Аз също плащам данъци.Като си в бизнеса трябва да си носиш отговорност.Като гледам не сте гладни и жадни.Ваксинирайте се,помогнете в кампанията за ваксини и бъдете сами активни.Започнете нов бизнес,инвестирайте в друга посока.Доставките по домовете се увеличават,онлайн бизнеса се увеличава,строителния,мед .сестри няма и.т.н
75
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Синдбад Кръчмаря с нови изцепки, иска оставки, протеже е ба Боко, ясно си е като бял ден, иска пари от държавата, а не се сеща, че масово не си плащат осигуровки, данъци, че и заплати. Али Боков де
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В ресторант човек стои минимум един час на едно място,в магазин стои максимум един час и не на едно място.В магазин носи маска,а в ресторант не носи докато седи има голяма разлика
73
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ne sym v izdal po goljm muschmul ot tozi vsemi si kupi ogledalo zarvul grosen marsch v Katuna
72
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
На Живко от Варна не му отива да бъди пират, а владетел !
71
0
 
5
 
! Отговори
А, не така! преди 2 години
Триете ме, слагате ми бан по IP при положение, че няма нито една обидна дума в коментара ми. Днес, не така! Ще се спамим ли? На мен не ми дреме - време имам безкрайно.
70
1
 
3
 
! Отговори
Работя дълго и си преди 2 години
поръчвам храна от проверен добър ресторант, защото не ми се ядат полуфабрикати вкъщи!
69
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз наистина не разбирам вече за какво са тези протести, след като заведенията си работят до сутринта. Едните лъжат, че са поставили мерки, а другите, че ги изпълняват. Освен това хем печелят като си работят, хем държавата или ние да им плащаме помощи. Ами дайте и на нас с другите бизнеси! На мен пандемията също ми съсипва бизнеса. Вдигат се цените и губим клиенти....При мутрите мълчаха, а сега мишките се показаха от канала...
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен51 Не се разочаровай! Изметна се, защото нищо относно ваксините не се решава у нас. Естествено, че ЕС ни заплашват и ще загубим много пари, ако я караме като унгарци или словаци. Въпреки, че и там ги смачкаха и те се укротиха. Държава, която е зависима от парите на ЕС, няма как да не изпълнява....Не ми е симпатичен Кацаров, но в случая наистина няма вина. А ваксината си е избор на всеки от нас и Кацаров не спира да го повтаря. Всеки да си решава.Не е лесно, но живота е ценен!
67
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1/4 oт новините са свързани с ковид! е, хайде спрете се малко ....
66
5
 
10
 
! Отговори
Всякажабадасизнае преди 2 години
Алибегов като постъпи в болницата да си пати разноските, не желая пари от моите данъци да се ползват за всезнайкото. Сервитьорите станаха спец по медицина .- Да стане министър в момента и да го видим белким се изкъпе и стане по приветлив
65
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, фалирайте, ве...
64
6
 
5
 
! Отговори
реалнафантазия преди 2 години
До 61,Със затворническа прическа ли си? И татуси от горе до долу? Без да съм му адвокат на този как разбрахте, че косата му е мазна? В малкото пъти, които съм го засичат по тв винаги е със сресана коса, нито изглежда мазна, нито сплъстена... или просто си хейтиме мъже с дълга коса? Има ли снимки на тоя да не сресан или с мазна коса, че толкова се фокусират върху нея, бръснати глави такива.... ? :)
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо в подобни случаи нямаме право на директна връзка с вас. Да ти задам лично на теб няколко въпроса и да видим как ще отговориш?
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ресторант ГЕРБ.
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алибегов, ти като фактор и авторитет, защо не покажеш на Кацаров как се прави и не ваксинираш масово ресторантьори и персонала, който обслужва клиентите в заведенията? Вместо само да оплюваш, покажи го с дела! Иначе изглеждаш фалшив. Ангелов, Балтов и целият щаб, защо не успяха в този ваксинационен процес? Отговора е много лесен. След като изплува истината за тези лица, относно придобивки и лични интереси, последва недоверие и отлив...Хайде да сме честни от време на време.
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да не е тайният кандидат за президент на ГЕРБ, всеки ден по пет статии за него и какви мисли минават през ръбатата главица с мазна косица !!!