Петков на среща с "Възраждане" за мерките и сертификата

Разговорът се провежда след отрицателен тест на премиера
Обновена: 14 яну 2022 17:29 | 14 яну 2022 17:27, Веселина Йорданова
59
Петков на среща с "Възраждане" за мерките и сертификата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Кирил Петков разговаря с представители на партия "Възраждане".

Срещата е станала възможна след отрицателен PCR тест на Петков. До днес той беше в изолация заради положителен резултат за коронавирус на председателя на Народното събрание Никола Минчев, даден след провелия се в понеделник Консултативен съвет за национална сигурност при президента, предаде БНР.

На срещатаса заместник-председателите на партията - Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и доц. Атанас Мангъров, в качеството му на здравен експерт на формацията.

Още по темата
Тема на разговора на премиера и представителите на Възраждане са ковид мерките и зеленият сертификат, за чието отпадане настояват от партията.

Петков вече покани техни представители именно в петък, като подчерта, че иска в срещата да участват експерти.
Засега правителството няма намерение да отменя сертификата с основния аргумент, че броят на ваксинираните у нас е твърде нисък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Г-н премиер,много време отдели на едни незначителни субекти,съставляващи партията джудже.Ако Господ "изгони"тази зловеща болест ковид,заедно с нея си отива Коста и неговите съратници.Българите желаят 2022-година да бъде спокойна, просперираща,година да ни приближи до нормалните европейски държави.
42
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
разбира се ***,полуплатени/те така ги държат гладни от дпс за да са злобни/ще плющят минуси и ръсят лъжи,подценяват Народа ни...Чиста и Свята...децата ни я заслужават...България я заслужава!!!
41
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Петков,при нужда ще излезем и ще "спукаме" гумите на дпс-пеевски автобусите,коцетата са поредните сребролюбци продали се на пеевски...Подкрепа!!!...филма сме го гледали много пъти...
40
1
 
3
 
! Отговори
САМО ПИТАМЕ: преди 2 години
КИРЕ ТРИВОЛТА ШЕ ПРАЗНУВА ЛИ БАНГО ВАСИЛ.....??!!!
39
2
 
8
 
! Отговори
ха-ха преди 2 години
Очаквайте в кино "Българска политика" най-новия филм-"Завръщане в Канада".
38
2
 
2
 
! Отговори
До 45 преди 2 години
Дефинирай "нормален лекар"! Как се определя кой лекар е нормален и кой ненормален/луд? Психотест ли минават?
37
5
 
3
 
! Отговори
Той преди 2 години
До 42 никой нормален лекар досега досега не е казал че носителите на зеления сертификат не заразяват или не боледуват.,но ако се инфектират прекарват болестта по леко.Процента на неваксинираните , които се инфектират (в затворено пространство каквото е мола) е многократно по висок и вероятността от тежко развитие на болестта е много голям.С две думи недопускайки ги без сертификат ги предпазват от инжектиране и тежко протичане на болестта.
36
1
 
3
 
! Отговори
43 съм преди 2 години
Тия опорки ги пробутвай на другите невежи копейки, не на мен!
35
3
 
5
 
! Отговори
До 39 преди 2 години
ОК, моя грешка, но от Южна Африка изследванията са, че хората с три дози са най-защитени, след това са преболедувалите. А това изследване, което ти ми цитираш - кога успяха да го установят? Помисли малко - съвсем скоро почнаха да поставят държавите трети дози, а Омикрон и той от месец и половина се разпространява. В това, което цитираш казват, че са изследвали за 10 седмици, което са 2 месеца и половина. И проверих - в NY Times няма такава статия, така че може да замълчиш.
34
2
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 2 години
Ние не сме БАВНО АСИМИЛИРАЩИ, пишат се отделно думите между другото, а ти изобщо не вдяваш за какво иде реч - да няма нужда да показваш нещо, за да влезеш някъде.
33
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинираните могат ли да заразяват - могат! Защо тогава се допускат в молове и заведения без тест? Чакам отговор.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
* корекция NY POST
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 31ма явно не можеш и да четеш или не разбираш, пък се сърдиш "people who received three doses" тазлика между две (two) и три (three) правиш ли? NY Times 14.01.22 Pfizer booster protection against Omicron drops in 10 weeks, study says
30
2
 
8
 
! Отговори
По Оруел преди 2 години
Само за Киро карантината е два дена.
29
5
 
4
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Това е за ваксинираните с две дози. Можеш ли да следиш дискусия или на копейките и това ви е трудно? И спокойно - английски съм сигурен, че зна много по-добре от теб. Ти наблягай на руския, че бля_довете сигурно са ти по на сърце. Впрочем, там вече има задължителна ваксинация за някои групи. За това какво ще кажеш?
28
3
 
7
 
! Отговори
Копипасте преди 2 години
"Информирай се! Ваксинирай се! Спаси живот!" Къде може да се прочете този призив - лозунг с големи букви?! Не прилича ли много на : "Да не оставим нито един болен да умре без лекарска помощ" - лозунг от времето на комунизма.
27
4
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Би ли се обосновал защо смяташ, че съм тъ_п? Някакви аргументи можеш ли да посочиш? Да, лекарите по принцип винаги оперират с маски, дори и преди Ковид. Има едно нещо, което се нарича стерилна среда. Такава среда трябва да има в болниците и преди Ковид, сега - също. Та, би ли се обосновал защо смяташ, че съм тъ_п? Всички ли копейки се раждате такива или после ставате про_сти?
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо издават сертификати на ваксинираните, с които спокойно да обикалят навсякъде и да заразяват нищо неподозиращи хора? Ваксинирането си е техен избор, но застрашаването на здравето на осталите чрез т.н. сертификат си е престъпление.
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом няма да умрете след като сте ваксинирани, за какво ви е сертификат? И какво ви пречат неваксинираните? Те просто искат да са с чиста съвест. Ако ще умрат ще е заради болест и няма да е самоубиство с ваксина (което си е грях според някой религии). И да за някои хора страхът за личния живот е по-малък от страха за живота като цяло. Така или иначе ще умрете, след 100 години жив ваксър няма да има, но живот ще има и ще е такъв какъвто го оставим!
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 20The UK Health Security Agency said people who received three doses of Pfizers vaccine saw their protection drop from 70 percent to 45 percent within 10 weeks. .. ще се справиш ли сам или помощ ще ти трябва?