Мъчителят на кучета е добре познат в квартала си, често са намирани трупове

В Helpbook получихме многобройни сигнали, свързани с кучета
18 ное 2022 18:37, Анисия Иванова
43
Мъчителят на кучета е добре познат в квартала си, често са намирани трупове
Снимка: Bulgaria ON AIR

Продължаваме с тъй наболялата тема за кучетата, по която получихме многобройни сигнали в платформата на Helpbook.info.

В столичния квартал „Карпузица“ от години има издевателства над кучета и котки. За поредното пребито почти до смърт и осакатено животно ни съобщи и наш потребител. "Пиша във връзка с видеото и разследване от Animal Rescue Sofia за мъчителя на кучета, който е добре познат в квартала си от съседите си като мъчителя на кучета и котки, като често са намирани трупове", пише потребителят ни.

Още по темата

В сигнала са предоставени данни за садиста, който вече е задържан и ще бъде обвинен, като се надяваме на справедлива присъда за деянието му.

Писаха ни за опасни и агресивни кучета в местността „Ален мак“: "На входа на “Природен парк Златни пясъци” до старческия дом (Баба Алено) глутница кучета, около десет, се впускат агресивно срещу хора и домашни любимци. Моля, възможно най-скоро да се вземат необходимите мерки и заедно да осигурим спокойното преминаване по пътя към природния парк на нашите близки, роднини и домашни любимци.

Още на следващия ден получихме официално писмо с уверение от район „Приморски“, Варна, че незабавно са предприети мерки, за което благодарим!

Получихме молба за предприемане на съответни действия и санкциониране на нарушители, които са собственици на кучета и редовно ги пускат да тичат без намордници и каишки в парк в столичния район „Възраждане“. Наред с нашия потребител и ние се надяваме да се окаже законов натиск, за да се прекрати тази практика.

Друг потребител ни е изпратил снимки, които е свалил от социална мрежа, на кучета порода немска овчарка и твърди, че развъждането и продажбата им е незаконна.

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата.
Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва момче да го закарат някъде да го приспят. Не може така.
31
0
 
4
 
! Отговори
Уфф преди 1 година
България нито цивилизована държава,нито демократична! Тук не се полагат никакви грижи,нито за хора,нито за животни!Ужас!
30
3
 
1
 
! Отговори
Djon преди 1 година
За незнаещите: в САЩ, Канада, Австралия и почти цяла Европа уличните *** се прибират и ако до месец не се потърсят се умъртвяват. Факт описан дори в уикипедия. Там е абсурд да се гледат кучета с парите на данъкоплатците. Има само частни. У нас кога? Време е за протести.
29
9
 
3
 
! Отговори
Антитерорист преди 1 година
Кога ще се ликвидират кучешкште глутници, извършващи нападения над хора?!
28
10
 
5
 
! Отговори
Михаааал преди 1 година
И ние се надяваме на справедливи присъди на хора убили хора ( на спирки, на пешаходни пътеки на светофари и......) но уви. Куче или котка да си в тая държава. За едни са майка а за други мащеха.
27
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Шоп Искаш да кажеш, че и ти също би изнасилвал кучета?...
26
17
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 1 година
За откачалките "мъчител" за нормалнигте "спасител'.Докато има nceтa по улиците ще има и "мъчители", кой не му харесва - да си ги прибере.
25
10
 
6
 
! Отговори
Климбо преди 1 година
Господа кучелюбци,а какво да направя с три кучета,гледани в двустаен,и лаещи по цял ден,когато ги няма собствениците?Говорено е с тях-само голи обещания за кучешко училище..ел.нашийници...Май те са по-важни от хората.
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само в България има подобни ***, които посягат на животно, но са способни и да наранят човек. За такива само смърт!
23
1
 
8
 
! Отговори
Мда преди 1 година
А там само гледали безучастно !
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кой уби Лора Палмър?
21
4
 
14
 
! Отговори
Философ преди 1 година
Кой е всъщност човекът и кой кучето?
20
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като нищо може и хора да е убивал.
19
3
 
12
 
! Отговори
До 16 преди 1 година
Не се пише сЪдизъм. Произлиза от името на маркиз дьо Сад. Садизъм се пише.
18
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно има и други содомити, чета че има поддръжници или просто не им прави впечатление. Мъжете са противни
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано го проверят за маймунска тренска и ковид 16, че с оная си работа може да разнесе заразата навсякъде.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Толкова е гнyсно, че всички извръщат очи и той продължава да прави необезпокоявано каквото прави....
15
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблемът е в това, че днес е счупил костите на живо-тинка без причина и го е захвърлил без да му мигне окото, утре ще направи същото с човек! Ако е със съдисточни наклонности не подбира, като няма куче, може и човек! Не поощрявайте съдизма, опасен е и за хората!
14
1
 
16
 
! Отговори
всички знаят преди 1 година
но никой нищо не е направил.. айде малко самосъзнание, не си затваряйте очите и да отбягвате престъпления..ако има нещо нередно - сигнал, полиция, има закон за защита на животните. оставате бездушни съучастници, защото ви е по-лесно. после се питате къде е държавата, като не дай боже се случи нещо и на вас или ваши близки...
13
1
 
13
 
! Отговори
♠ преди 1 година
До Стоко Какво ще почваме от начало, някои хора така са откърмени, а в момента ги пазят като рохки яйца. Наслушах се на народното им творчество в трамвая, седят група млади роми и пеят народната си песен "баба вика на дядо айде да се ***, дедо й вика идвам и я хваща за циците" нещо такова, аз и още една жена се изнесохме от вагона.