Обявиха награда от 100 хил. лв. за намирането на Емил Боев

Това обяви във видео неговият брат Мартин
91

Братът на Емил Боев - Мартин, обяви награда от 100 хиляди лв. на човека, който го открие. Емил изчезна безследно на 27 януари във вечерта, в която бе открит фестивала "Сурва" в Перник. За последно той бе видян на видео до оградата на близка ферма, но вече девет дни няма след от него.

Ето какво сподели Мартин:

Пускам това видео на мен и майка ми с идеята, че след 9 дни кошмар и неизмерими сила и воля от всички ни - доброволци и служби едновременно, нямаме и една следа от Емил.

Затова лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив или предостави физическо доказателство, достаъчно да го намерим жив.
 
Моля всички с радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате предвид, че няма да приемаме това като доказателство.

ЕДИНСТВЕН ТЕЛЕФОН ЗА СИГНАЛИ: 0886695116

Умолявам ви да не притеснявате майка ми и баща ми, сами виждате в какво състояние са, жестокост ще е да звъните със сигнали, които не са свързани с Емил - всеки сигнал ще мине през мен лично след като е даден на телефона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: Емил БоевМартин Боев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Странно съвпадение ли е, че сумата е пак 100 хил.?А какво, ако вече са се свързали с това момче и са го принудили да обяви наградата от 100 хил. и да се прави, че нищо не знае, защото иначе...?Цялата страна е станала зловеща, не само Перник, но мястото е някакъв гнусен соц хорър. Защо му е изобщо на млад и готин човек да ходи на този фестивал? Това да не е фестивалът във Венеция, където се събират интересни и интелигентни хора?Вижте ги, пияници, ***, луди, дегенарати всякакви
48
14
 
12
 
! Отговори
Килърите 54 преди 1 година
Цената за откуп, съобразена ли е с инфлацията?
47
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А тази група само хора, които имат 100 хил. да се откупят ли отвличат или всякакви?
46
24
 
11
 
! Отговори
Поп от Църквата преди 1 година
Да се замислят дали повече да правят езически и дяволски фестивали.
45
7
 
10
 
! Отговори
Hell преди 1 година
Станислави е sus за мене лично. Социопат, живее сам, грандоман, луд, с много пари, психопат. Според мене трябва полицията да го провери. Такива хора не са у ред с главата, може да яде хора, защото така му е казал неговия дявол. Справка татусите му: No Mercy, I am coming and hell coming with me, черепи ... направо е страхотия
44
1
 
41
 
! Отговори
Какво става тук? преди 1 година
Перник се очертава като град на ужасите.
43
4
 
17
 
! Отговори
До Разпитайте преди 1 година
"Вижте му само къщата на славуца и кажете дали не е абсолютно луд" -------- Що да е луд? Просто чалгар с милиони, тоест къщата му е в стил "чалга кич". В зората на "демокрацията" на това му викаха мутробарок.
42
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веднъж стъпих в Перник преди време, при това през деня. Накратко казано - никога повече и по абсолютно никакъв повод.Дано намерят момчето, но някак си сега ми се струва, че изведнъж ще се намери. Случайно, разбира се. Няма нищо общо споменаването на 100 000 лв.
41
7
 
24
 
! Отговори
От морето преди 1 година
Перник! Ужас! Диви шопи, див джендем, побъркан бандитски край, говорят с твърд отвратителен акцент. Дано е живо момчето.
40
2
 
10
 
! Отговори
до анонимен преди 1 година
"..а отде имаш тея пари?" ---- Взел ги е назаем от тебе, забрави ли, бе! За вас всичко е само "пари"!!! Верно казват хората - "Сиромах човек жив дявол!", ще те измами, ще те ограби, че може и да те убие!
39
1
 
16
 
! Отговори
Съмнявам се преди 1 година
В този район са малко по диви Един още го търсят около Дупница Трима гъбари изгоряха барабар с кучетата трюфелисти
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой уби Лора Палмър? Кой отвлече Сашко? Огън следвай ме...
37
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дано след управлението на жалкия фигурант и шайката му ПО ТИЯ ЗЕМИ ОСТАНЕ ЖИВ ПОНЕ ЕДИН БЪЛГАРИН
36
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'лично ще дам 100 хиляди лева на човека, който открие Емил жив' --- а отде имаш тея пари и що оня ден заплашваше по бТВ че ако не ти дадат 30 000 лв за дрон ще направиш 'нещо'?
35
3
 
20
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Той и Гешев иМВР са участвали в групата за отвличания и изтезания пишеше оня от Перник!Сигурно е вярно!
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докъде я докарахме за 33 години Демокрация, да издирваме близките си в 7 Милиона Бг! И по реакцията на коментарите това едва ли не е обичайното ни ежедневие! Или е убит, или е отвлечен за "роб", или е разфасован за органи! За това ли мечтаехме, да превърнем държавата в Резерват, а ние в "дивеч" или в "матрял" както се беше изразил един "виден" бг политик!
33
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
целогодишно цялата държава се занимава да търси разни неадекватни перничани. айде там си се търсете, награди си давайте и оставете България на мира най после
32
2
 
16
 
! Отговори
Ужас. преди 1 година
Сега остава само да го открият жив и ще стане много странна цялата тази история. И аз не искам да стъпвам повече в Перник.
31
2
 
24
 
! Отговори
KYF SI TI WE?! преди 1 година
Тука по коментарите обикаляше един, който викаше че в Перник имало банда за отвличане, пишеше го по 100 пъти на ден и сега изчезна. Да не е същия човек и да са го отвлякли, както ни предупреждаваше?
30
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Казва, че искал видеото да стигне до човекът, до който трябва? Да разбираме ли, че действително има група за отвличания в Перник и тарифата им за откуп е 100 000?