Опозицията тъкми мотивите, готви вота

ДСБ, ОДС, "Атака", БНС, БНД и независимите внасят вота срещу корупцията на управляващите
6 фев 2008 14:53,
18
Опозицията тъкми мотивите, готви вота
Снимка: БГНЕС

Опозицията ще напише мотивите за вот на недоверие срещу правителството във вторник другата седмица, а в сряда ще започне събирането на подписи сред депутатите.

Зам.-председателят на ПГ на ДСБ Веселин Методиев обяви, че днес на срещата на опозицията е решено вотът да е за корупцията на управляващите.

Той добави, че всички депутати /ДСБ, ОДС, „Атака“, БНС, БНД и независими/ ще сложат подписите си под вота за недоверие под азбучен ред.

За да бъде внесен вот на недоверие срещу правителството са нужни 48 подписа на народни представители.

Идеята за вота беше лансирана от ДСБ във връзка със скандала около фонд "Републиканска пътна инфраструктура".


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
ako nekoi e proveriaval - da si kaje- Ekatrin Mihailof lezbar li e ili e evnuh, a?
16
0
 
0
 
! Отговори
стан4о преди 14 години
Много сте зли, нещо ви яде отвътре.
15
0
 
0
 
! Отговори
chiko преди 14 години
ли имаше не си спомням много добре цифрата, но нещо от сорта беше. Хора, виновни сте. Писна ми по седенки и по лафчета с хора, с които тъкмо съм се запознал да слушам идиотския отговор на въпроса "ти защо не гласува" -->> "защото нищо няма да се промени за какво да гласувам.., те всички са еднакви". Абе бай , като се смяташ за пълноправен гражданин на Република България, можеш да си извлечеш елементарната човешка логика, че можеш да гласуваш поне за по - малкото зло. Ако всеки който се смята за българин гласуваше, сега ДПС и БСП щяха да го ядат. Защото чии гласове качиха терористите на власт ? Пенсиите и турците (псевдо българските граждани), дето се точеха като свински черва от Турция с авотобусите и пълнеха джамиите. А АКО дами и господа (говоря за хората с право на вот) бяхте си вдигнали затлъстелите от дивана пред телевизора, обсъждайки с умен поглед прогниващото положение в България, и бяхте отишли до най - близкото училище и с българското си самосъзнание бяхте гласували за този, който мислехте, че няма да се *** от кражби и помии сега може би нямаше да има нужда от предсрочни избори. За българите, като мен, които са патриоти и националисти до костния си мозък искам да кажа, че в момента живеем в полицейска държава контролирана от мафиоти. Трудно ще е да се вдигнем на народен бунт, който да не бъде скоропотушен. Трябва помощ от вътре или отвън, чиято самоосъзната помощ цели единсвено да спаси иначе великия български народ от тези гадни плазмодии окупирали властта като отвратителен ***. Аз лично заявявам, че тия противни *** не могат да се нарекат и 1 % българи, те са долна турско - *** *** с еврейски корени, заядлива и завистлива порода фанатизирано целяща да затрие от света великата българска нация. Бунта се нагнетява, българина не търпи... ставай народе против това изхитрено модерно робство, против демоничните поробители на властта !!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ами защо чакате все опозицията. Защо не направим така като през 1997 година? Защото сега само говорим по интернет, а защо не идем пак пред народното събрание и да счупим пак няколко стъкла от сградата. Ех, спомени. Като сме си *** да си избираме *** трябва после да ги свалим с митинги, защототе не се дават лесно.
13
0
 
0
 
! Отговори
аз българина преди 14 години
САМО КОСТОВ И БОЙКО ЩЕ ИЗРИТАТ ВМЕРИСАНАТА ТРОЙНА КОМУНИСТИЧЕСКА КОАЛИЦИЯ!
12
0
 
0
 
! Отговори
KASAPO преди 14 години
iaaa kvo se vijda? v DSB ima Lezba, nic kostium4eto ,pipnato, pri4eskata navysena. Aaa znaci na taa Mihailova onazi Mihailova davala sliovi za kontifur, ahaI imaI kradci imano nai sa monogo bol6evikite makar da sa mens6eviki
11
0
 
0
 
! Отговори
Becko преди 14 години
До пе4атарскиат Работниk, Тесниат Социалист Daskalesku-РЕПОРТЕР ПОРТИЕРОФЪАбе Репортера, ти репортер ли си портиер ли си или си онази *** врата в която сливенската кожа отпуска мухлясъли капки на полити4еският кастрант Костефъ Хайван Жанефъ, тоа бе дето е болен от сливенска кожа и на който носът му виси като на индийска металурги4еска *** , та ти ли си пепелника дето Група -Лозенец си тръскат фасовете?Ако си ти , земи се наведи поооо дълбоко когато минава комсомолският другар Иванови4 Костальонофъ та му подай мънъхуяната 4е да забели кървясъли зеркели.На тоя твой пубертален другар, дето едната му скоба е на асистент по Полит икономика на Социализъмъта, а другата в ТИРа с гуменките, от днес азъ шъ му викам : Другарят Воткоф, защото Костов ( между друготоо Костоф му е партизанското име, с което е предвождал тъмнокожи сливнанлии на гурбет по нощите из сливенските кокошкарници. Тогава са му викали галено другарят Кокошкоф, но понее на половината партизани предните зъби били изритани, зада не фъфлят на Кокошкоф му турили името Костов. Ина4е по паспорт другарят Костов (бивш Кокошков) е записан преди побългаряването на имента като Айван Реброф.Та от кат взе да се вписва в медииното простртанство-тоаа Костефъ само за вот-ове бълнува-та за това си рекох-да си кръстиме болшевика с болшевико подобно име :Др Вотков. И от тука , разбираш ли, Воткофъ-Смъртофъ. Ха да видиме групата, Група Лозенец-шъ пипне ли 4ервено вино? а де. дааа ама не!Я земи се наведи се още мъъна4ко, Кирил от магазин плод и зелен4ук шъ ти лашне един прокиснал моркоф. Толкоз за тази ве4ер, взел си си *** лекарството. Понее Киро немое да ти праи откати, ти шъ идеш да се повозиш на трамваи #1 от Халите до Хладилника. слезни разклатен на сп Лозанец, и дай рапорт на Костеф като му изпълниш на прътлиф глас любимата му песен "Иван за бой се стяга-мята гумка на рамо..."" . ама изтегли моркъфъ и тръткай, тръткай Костефъ шъ з'аспи от метаните-бутаните дето шъ му ги отцръцориш и кът съ събуди ше каи на4и Командира: ей го на патриотот РЕПОРТЕР, ше мъ монтираме една канелка на задника. ние тука на , Групата -Лозенец на нас не ни треба никаква руска тръба с газ. то4ка.
10
0
 
0
 
! Отговори
бебе преди 14 години
Обществото ни се е превърнало в джунгла. Единственото валидно право е правото на по-силния. Парите и властта те правят недосегаем. Независимо от начина на придобиването им. Няма наказание за престъпниците по законите на страната. Няма наказание и по законите на морала. Бандитите се радват на най-висока почит и уважение. Те са пример за подражание. Детето гледа със захлас и преклонение добре облеченият бизнесмен и презира учителя си и дори родителя си, защото не са мутри. Обществото ни е разделено. Почти всяка наша дейност е зависима от одобрението на елита. Зависимостта е власт. Властта краде от нас, а после с нашите пари купува гласовете ни и се възпроизвежда.Почтеният човек няма шанс. Честността обикновено поражда присмех и снизхождение. Първо идва примирението, сетне отчаянието. Лишават те от самочувствие, а сетне и от воля. Това е нашата съдба днес. Да бъдем гости в своята Родина.ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!
9
0
 
0
 
! Отговори
лили преди 14 години
Трябва този път опозицията да успее....Ако не - народен БУНТ.Тези комунистически *** трябва да се изринат...
8
0
 
0
 
! Отговори
теменужка преди 14 години
Освен парламентарните искания за оставки да се предприемат и действия извън парламента - например депутатите да бойкотират заседанията на парламента, да не участват в мръсните игри вътре в парламента, дори да напуснат Народното събрание и да тръгнат по страната - на срещи, на събрания, на обяснения с хората, мисля, че за няколко месеца в страната те могат да създадат условия за предсрочни избори. Останалото е игра на демокрация - ще има вот на недоверие, той ще мине, ще пукне пролет, ще се стопли времето, народът ще изпълзи от панелните дупки и пак ще крепи некадърния Сер-ГЕЙ.Решителна опозиция е необходима и периода е благоприятен.
7
0
 
0
 
! Отговори
РЕПОРТЕР преди 14 години
Селянките трябва да си седът на село и там да си пробутват тъпите промивки ! Болният мозък е страшно нещо , особено ако е почервенял и гангренясал ! Селянката се опитва да вмени на дсб и Иван Костовото правителство чужда вина за нещо , което те никога и не са помисляли и да направат !Наи-успешното ни правителство в наи - новата ни история е подложено на непрекъснати атаки от червено руската мафия и платени драскачи за това , че се опълчи на мафията и им затвори доста кранчета , където те източваха и изсмукват маика БЪЛГАРИЯ ! КОЕТОВ Е БИЛ , Е И ЩЕ ОСТАНЕ ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК !
6
0
 
0
 
! Отговори
Шчекн Итрч преди 14 години
...к*рви сбогом :)
5
0
 
0
 
! Отговори
Kolega преди 14 години
Az sum kandadat-kmet, drugia put she me izberat...a do togava, kak da si gledam kefa Veeee.....kato vsichki mi se praviat na shefoveeeeeeeee... ;)))
4
0
 
0
 
! Отговори
Шчекн Итрч преди 14 години
... сбогом :)
3
0
 
0
 
! Отговори
Селянина преди 14 години
Тези покойници не осъзнават ли че им остава още година и три четири месеца в парламента.Не ми е ясно за какво врякат кой са тези селски хайдуци та ще дават мнение по всички въпроси и ще освиркват Путин.Кой са те.Секта от ***.Никой не им иска мнението те напират ли да говорят само не отговарят на въпроси за техното крадливо управление.Да отговорят на следните въпроси.Защо не вкараха крадливите комунисти и мутрите в затвора през 1997-2001г.Защо не отвориха всички досиета.Защо окрадоха Плама Балкан Кремиковци Стомана и да изброявам ли още заводи.Защо Елена Костова нарушаваше югоембаргото.Кой направи мутрите бизнесмени.Кой се държеше нагло и нахално и говореше че народа е беден защото е мързелив и необразован.Кой върна земите в междублоковите пространства и днес сме свидетели на строителната простотия.Да кажат какво са построили за 4г.Само да не ми говорят за ЕС защото Жан Виденов подаде молба за членство.Кой окраде София и разруши детските градини.Кой съсипа АЕЦ Козлодуй.Кой през 1990-1992 говореше глупости за Белене.Кой внасяше контрабадно алкохол и цигари по аферата Сапио.По тези въпроси мълчат като ***.Този Костов за *** ли ни смята.Кой се разсърди на народа през 2001г че не го избрали пак.Кой прогони един милион млади хора от страната.Ето на тези въпроси да отговори а не да говори за другите и то без да го питат.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Дано не стане като предния вот на недоверие, който не свали правителството. Дано този новият да доведе до сваляне на правителството. Не, че имам нещо против него, но да правиш демокрация със социалистическа партия не е удачно.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Нищо няма да стане пак,комунистчетата пак ще се спасят