САЩ били ангажирани с нас

Джон Байърли: Не се отказвайте! Имаме национален интерес от вашия успех като държава
9 юни 2008 11:14,
16
САЩ били ангажирани с нас
Снимка: БГНЕС

"Промените в прокуратурите стават най-трудно, но не се отказвайте", каза посланикът на САЩ у нас Джон Байърли при удостояването си с почетния знак на българската прокуратура.

Посланикът изтъкна, че промените изискват търпение и всеотдайност.

"В лицето на американския народ имате подкрепа България да стане силна и демократична държава, защото ние не сме само ваши партньори, а и ваши приятели", каза Байърли.

"Ние сме ангажирани с вас и имаме национален интерес от вашия успех като държава. Откакто съм тук, промените са огромни, а напредъкът - голям - особено в прокуратурата", подчерта посланикът.

На излизане от награждаването си той допълни, че вижда в лицето на главния прокурор Борис Велчев достоен човек и приятел.

След напускането на дипломатическата мисия в София, Джон Байърли отива като посланик в Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 15 години
13. - 11.06 13:26 - От: Помощник на zlatiБългарите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният БългаринАБЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ,НЕНОРМАЛНИК!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
Щатите преди 15 години
американци, целия свят ви разбра демокрацията стига лъгахте, най - жалкото нещо - когато един лицемер го разберат да продължи да лицемерства.По - образованите българи ни е ясно, че политиката ви е да унищожите държавата България по геополитически и други съображения и засега единственото, което ви крепи са сегашните политици. Нашето поколение (До 1970г.) няма да търпи такива като вас и няма да е продажно мазни ***, айде сега отивайте до Макдоналдс да си купите по 5 хамбургера
13
0
 
0
 
! Отговори
Помощник на zlati преди 15 години
Българите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният Българин. А относно хората ,които говорят против него. От тях не е станало човек. За това са се озлобили срещу Слави. За сажеление Българина не обича да работи. Видят ли някой човек ,които да е отдаден изцяло на своята работа ,както и на своите почитатели и почитателки. Почват да го обиждат.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kak niama da ni xvali...nali varvim kam iz4ezvane po tehen scenarii...daje izprevarvame postavenite srokove...yankee-umrete 4ifutski bokluci!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 15 години
да спомене , без да иска , че в българия имаме най-много прокурори на глава от поголовието в ЕС . Можеше и да каже , че заплатите са им средно 5 ( пет) пъти по-големи от учителските . Можеше и да каже , че не че са им лоши резултатите от дейността , ами съвсем ги няма.....Но , дипломацията е дейност на подтекста , на намека.... А на *** народ като нашия трябва да го хванеш за гушата , да го удариш с тоягата между рогата ( или с ракетата по централата на социалистическата партия , като при сърбите) , та да те чуе , и да се замисли за своята си съдба , своята и на децата си.....Ама , не би.....
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Празни приказки...бла бла блаБили сме вааааажни за Американците. ... то ние сме по-малки от най-малкият им щат...пък взели да се мазнят пак...уффф...що...щото най-лесно от България може да сме блиииизко до Русия и Ирак
9
0
 
0
 
! Отговори
g6t73gr4 преди 15 години
Джон Байърли ми направи изключително положително впечатление по време на мандата си у нас. И за това колко добре говори български съм много впечатлен. За 3 месеца научи български така, както колегите ми от Турция не успяха за 5 години.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
SHTOM MR. BAREJLI NI HVALI , ZNACHI NESHTATA U NAS VARVJAT KAM RAZRUHA . TAKA HVALIHA RUSIA PO VREMETO NA ELCIN , KOGATO RUSIA S OGROMNA SKOROST BESHE POLETJALA KAM PROPASTTA . ZAPOCHNAHA DA JA KRITIKUVAT , KOGATO SI STAPI NA KRAKATA I STANA SILNA . TAKA CHE BG SHTE E TRAGNALA KAM VAZHOD KOGATO USA NI OBVINI CHE NE SME DEMOKRATICHNI I IZOSTAVAME S "REFORMITE" .
7
0
 
0
 
! Отговори
Nino преди 15 години
разбира се че са ангажирани. ние сме точка номер 1 в предизборната програма на Обама ;)
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като толкова ни обичат,да изпратят снайперисти,които да изпострелят цялата мафиотска и политико-далавераджийска *** на България!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Оставаше и да нямат интерес от нас.
4
0
 
0
 
! Отговори
чунчо преди 15 години
Ангажирани с целия свят!Да ви...
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"няма безплатен обяд" са казали хората
2
0
 
0
 
! Отговори
водач на МПС преди 15 години
България-страната на най-награждаваните !Духът на Тошу е жив...
1
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
O.k...oj chicho, chicho... SAM moj chovek si az te znam.... SAM li si ili ne ...