ДПС победител в чужбина

63.18% от вота зад граница е за Доган, следват ГЕРБ и сините
6 юли 2009 08:38,
88
ДПС победител в чужбина
Снимка: БГНЕС

63,18% от българите, гласували зад граница, са избрали ДПС.

93 903 са бюлетините за движението, сочат данните на ЦИК на база 94,89 на сто от протоколите.

20,76 на сто от гласовете от чужбина са за ГЕРБ и 5,17 - за Синята коалиция.

За "Атака" са гласували 3,98 на сто от българите в чужбина.

Коалиция за България е събрала едва  2,46 на сто одобрение, а НДСВ - 1,15%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
отвратен преди 14 години
В Швеция е пълно с турци.И защо в Турция имаше безброй секции,а в бели държави,където има голяма българска диаспора тук-таме или никак?Това са далаверите на ДПС.Нека се промени изборния закон и вече да не се допуска хора с чуждо самосъзнание,незнаещи български език да гласуват за нашето бъдеще.И освен това ните субекти от години не живеят и работят тук,т.е. не плащат данъци,за разлика от нас.Цинично е те да предрешават съдбата ни.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво значи чужбина за някои хора? Само Турция,може би? В Канада се гласува за ГЕРБ! Или това не е чужбина?
85
0
 
0
 
! Отговори
eвЗЕНи преди 14 години
84, да, така е.Резултатите си ги има тукhttp://rezultati.cik2009.bg/protocols/rik_32/list.htmlПросто показва каква отношението на БГ имигрантите в Швеция - нищо повече
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чета, че и в Швеция са гласували за ДПС?! Можете ли да го потвърдите!!??Ненапразно, вчера през дена съобщиха, че автобуси /ПЪЛНИ!/ с Кърджалийска регистрация преминавали през Копенхаген на път за Стокхолм!!!!!!!!!!!!Дали пътьом не са спрели и в К-хаген??????????????????Някой знае ли!?
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, в България и по света!!!!!!!!!! Отсрамихте ни!!!!!!!!!Сега да запретваме ръкави и да "ги изметем" и ОТ ИКОНОМИЧЕСКАТА ВЛАСТ - 5-те района, в които спечелиха мажоритарно!!!!!!
82
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
i viv 6veciya glasuvaha za DPS
81
0
 
0
 
! Отговори
nick преди 14 години
от чужбина за Доган имат предвид Турция :D
80
0
 
0
 
! Отговори
bulgarin преди 14 години
Mrysnite *** nqma da uspeqt da ni porobqt za 2ri pyt!
79
0
 
0
 
! Отговори
кипър преди 14 години
В Kипър гласуваха за Герб !
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В ЧУЖБИНА победител е ГЕРБ - въпреки малкия брой секции в другите страни в сравнение с Турция.А ДПС е победител в Турция, не в чужбина.
77
0
 
0
 
! Отговори
any преди 14 години
Чудесно заглавие!Показва къде е мястото на ДПС - в чужбина, при избирателите им!(За сведение - агенция Стратфор е подлогова.)
76
0
 
0
 
! Отговори
No name преди 14 години
"63,18% от българите, гласували зад граница, са избрали ДПС." , ne b1lgarite a rqzanite kabrioleti
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ziveia v Ispania i moga da vi kaza ,4e tuk vsi4ki glasuvaxa za Gerb.Chakax tazi promiana celi 20godini.
74
0
 
0
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
Решението е много просто. На всичко отгоре е и просто и законно. Да се удари ДПС по джоба.Отрежи им парите, подкупите, дирижираните търгове,участието в държавни и общински търгове ище увехнат сами. И научете Доган да смята. Снощи, на интервюто каза няколко числа. Ако на една партия са нужни 500-1000 души за местна структура, то с колко човека би трябвало да разполага ГЕРБ? Ей, Догане.....:-))))
73
0
 
0
 
! Отговори
тутин преди 14 години
Абе гледайте сега, има истина в това, което пише innosence. Турците и арабския свят завладяват запада мирно, особено последните 20 години. Не можете да си преставите какво количество араби и турци има в Белгия и Германия, просто е нечовешко. А масово тези хора не идват за да се интегрират и да живеят тукашен живот, идват за да профитират от социалната система, но да запазят стария си консервативно/средновековен начин на живот и строй, с по 10 деца и забулени жени.Положението е много страшно...
72
0
 
0
 
! Отговори
исторически преди 14 години
Очакваната голямата изборна активност на българите в Мюнхен достигна колосални и невиждани досега размери.Докато в предишните годни имаше по 300 избиратели дали гласа си,то този случай надмина всички прогнози.Този ден гласуваха около 1800човека.Бюлетиниимашедостачно.Възхитителен еентусиазма на нашите сънарднци от Мюнхен,които показаха че въпреки че са в чужбина отстояват правото на своите сънародници да запазят и да възродт своята родиина от домогванията на турската ни съседка
71
0
 
0
 
! Отговори
ДО 68 преди 14 години
НЕ МОЖЕ ДА ИМА СЛЕДИ ОТ НЕ6ТО ПРЕДИ ТО ДА С СТАНАЛО,НО ТОВА КОЕТО КАЗВА6 НЕ Е ИЗКЛЍ4ЕНО,НО ПЪРВО 6ТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПОКРЪСТИМ
70
0
 
0
 
! Отговори
До innosence преди 14 години
Какво значи 2 глупави приказки на Доган да накарат народа да стане и да го измете от политиката.
69
0
 
0
 
! Отговори
До innosence преди 14 години
Вземи си халчетата, innosence.В един български пък вестник четох, че един от ръководителите на американската правителствена агенция за стратегически изследвания е казал, че до 5-6 години кюрдите ще станат повече от турците и ще сложат веднъж завинаги кръст на мечтите за османска империя. А след още 5-6 години ще престане да съществува и турция на картата на света.
68
0
 
0
 
! Отговори
innosence преди 14 години
Турция отново ще господства над земите на бившата Османска империя!Турция е започнала да засилва мощта си в района и до 2040 г. ще бъде единствена супер сила в този район и ще има власт над земите на бившата Османска империя, според прогноза на ръководителя на американската неправителствена агенция за стратегически изследвания Стратфор Джордж Фрийдман, цитирана от в. "Сабах".Вестникът посочва, че на тази прогноза е необходимо да се обърне внимание, като се има предвид, че Фрийдман е ръководител на един от най-важните центрове за стратегически проучвания в САЩ и е приближен до Пентагона. Още отсега можете да видите следите на господството, което Турция ще изгради в района на бившата Османска имеприя, е посочил Фрийдман.