Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков

„България без цензура" вече е с двама депутати в НС
Обновена: 25 фев 2014 14:03 | 25 фев 2014 08:57,
420
Бившият гербер Светлин Танчев отива при Бареков
Светлин Танчев. Снимка: архив, ГЕРБ

Бившият гербер Светлин Танчев става вторият представител на "България без цензура" в парламента. Преди него това решение взе колегата му Румен Йончев, който напусна „Коалиция за България“.

Третият ще бъде бившият шеф на НАП Красимир Стефанов, който също напусна групата на ГЕРБ, но тази седмица няма да идва в НС, съобщава в. "Преса".

Новината за Танчев ще бъде потвърдена днес на среща на "България без цензура" и КТ "Подкрепа", съобщава Николай Бареков. Целият му социално-икономически екип ще се види днес с хората на Константин Тренчев, за да търсят допирни точки.

Още по темата
"Няма да ставам член на "България без цензура", но се присъединявам към икономическата им платформа и ще ги представлявам в парламента", коментира самият Танчев.

Двамата с Йончев ще внесат два законопроекта в скоро време - единият е за създаване на агенция "Чисти ръце", която да разследва политиците на най-висши нива, а вторият е за подпомагане на стартиращ бизнес.

Досега петима депутати напуснаха парламентарната група на ГЕРБ, като Владислав Горанов и Йоана Кирова излязоха извън парламента. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов е последният, отказал се от парламентарната група на ГЕРБ, но остана независим. Той ще помага като експерт на „България без цензура“.

Пръв се отцепи Георги Марков, а след него това стори Светлин Танчев. Двамата останаха в парламента като независими народни представители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
0
 
2
 
! Отговори
разумен преди 10 години
Ако напусналите парламентарната група нямат право да остават депутати ще се спре с ''пазаруването'' на депутати...който не иска да е депутат с бюлетината която е избран д а напусне парламент аи да се яви на следващите избори е редно
318
2
 
5
 
! Отговори
Рени преди 10 години
Поне ГЕРБ ще се прочисти. Не са им нужни предатели. По-добре така, отколкото да се шакалкави.
317
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков събира куците коне, но с куц кон не се стига далеч! Копирано от standartnews
316
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До томЕ КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАШ ОТНОВО Е ПЕЧЕЛИВШ ГЕРБ ,ЧЕ СЕ ОТЪРВА ОТ ПОРЕДНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ !
315
2
 
9
 
! Отговори
Гербер преди 10 години
От тоя *** нищо не става.Водихме го като магаре по селищни празници за да го видят хората и накрая ни се изплю в лицето.Какъв законопроект е направило това мамино детенце.Всичко в него е фалшиво,мама му плати ученето в Америка и сега го направлява по интереси.Познанията му по икономика са общи и незначителни.Абе гола вода!
314
1
 
6
 
! Отговори
всеки преди 10 години
Аман от *** предатели! Тоя сам се навира в устата на дялова! Смешници!
313
1
 
11
 
! Отговори
Язък преди 10 години
Поредната политическа ***. Как така партия ,която не е участвала в избори ще има депутати,може ли някой да ми обясни?
312
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И това ако не е подмяна на вота. Като не искаш да си от партията, която те е избрала, напускаш Парламента. Това защо го няма в Изборния кодекс? Не й изнася на кокошката мая и червените плазмодии.
311
0
 
13
 
! Отговори
Ясен е наемникът преди 10 години
Само тази снимка стига, за да е напълно сигурен човек, че Светлин е избягал от психиатричната клиника, където е бил лекуван от тежко мозъчно и психическо разтройство, съпроводено с раздвояване на личността, без да е бил изписан и без да е здрав.Бойко Борисов, по неговия известен маниер, да събира покрай себе си кьораво сакато и психясало за пари и власт, го е наел, но както винаги се случва с неговите креатури, се е подвел.Сега този психопат Светлин, го наемат други психопати (тъмни за сега)
310
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хем независим хем с Бареков.На маймуни ни правят тия ***.
309
16
 
6
 
! Отговори
весо преди 10 години
Дано тази престъпна организация ГРОБ се разпадне по-скоро и България да тръгне напред!!!
308
5
 
8
 
! Отговори
весо преди 10 години
По времето на ББ отцепваха депутати от Атака и РЗС. Сега защо се сърдят и обясняват, че не е морално. Преди беше, сега не е. Очевидно е, че ГЕРБ навсякъде мери с двоен аршин.
307
1
 
14
 
! Отговори
весо преди 10 години
Това са хора, станали депутати само заради далаверата да са на власт, иначе за едната гола заплата не им се седи.
306
7
 
5
 
! Отговори
весо преди 10 години
Още трима, четирима да напуснат ГЕРБ ,и ще си останат Бойко Цецо и Данчето
305
11
 
5
 
! Отговори
том преди 10 години
Това че и Танчев е напуснал не е изненада, изненадите за Герб тепърва предстоят. Една от най-големите ще е като разберат колко малко привърженици избиратели,,матeриал,, им е останал.
304
9
 
4
 
! Отговори
том преди 10 години
Един по един ще се разбягат повечето хора на Тиквата и тогава дано се откаже от политиката. Това трябва да му покаже, че не става за тази работа.
303
14
 
1
 
! Отговори
том преди 10 години
Браво!Още един осъзнал се човек, който прецени какво представляват от ГЕРБ!
302
1
 
19
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Такива *** трябва да ги гонят с гьостерици още на входа на народното събрание. Слушах го в една телевизия. Две свързани думе не може да каже нито за причините на отстъплението и измяната си нито защо отива точно в тази нова партия.
301
1
 
10
 
! Отговори
боц преди 10 години
Ето нещо весело и хубаво, казано от един ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ЛЮБИМЕЦ НА НАРОДА(умишлено не казвам името му):Ако се коалират България на гражданите и България без цензура, ще остане БЪЛГАРИЯ С ЦЕНЗУРА И БЕЗ ГРАЖДАНИ !ДА ВИ Е ЧЕСТИТО!
300
0
 
6
 
! Отговори
Шаро преди 10 години
Ей за това трябва вота да е мажоритарен.