Бареков не се ползва с доверието на ГЕРБ, отсече Велчев

"В името на кариерата Бареков е готов на всичко"
Обновена: 4 мар 2014 20:50 | 4 мар 2014 16:32, Камелия Цветанова
41
Бареков не се ползва с доверието на ГЕРБ, отсече Велчев
Красимир Велчев.Снимка, архив: Булфото

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков не се ползва с доверието на депутатите от ГЕРБ и заради това те не няма да подкрепят искането му да се сформират две анкетни комисии, които да проверят  миналото на президента Росен Плевнелиев и дали е имало фалшификации на изборите за държавен глава през 2011 г.

„Бареков някаква ръка протяга за помощ в качеството си на най-голямата опозиционна извънпарламентарна партия, няма да коментирам съдържанието на това нещо, защото то е под нашето достойнство”, отговори от името на опозицията Красимир Велчев на предложението на Бареков, което е изпратено до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Когато се обръщаш за помощ към някого, трябва преди всичко да имаш доверието на хората, към които се обръщаш, а не виждам изобщо в България някой, който да му има доверие”, обяви Велчев.

Още по темата
Той коментира, че ГЕРБ има идея хората, които искат да влязат в политиката, в парламента, в изпълнителната власт, да минават на психотест и да не са зависими от други неща, като например анаболи и наркотици.

„Всеки човек, зависим от нещо, влизайки във властта, може да донесе само лоши неща”, заключи Велчев и уточни, че не обвинява персонално Бареков в зависимости.
 
„Как да вярва обществото на това, което той иска, той излъга безброй пъти, преди осем месеца казваше, че ще бъде убит, сега бронежилетки носи”, обвини обаче Велчев. 

Според него в името на кариерата Бареков е готов на всичко, "да продаде и майка си”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
1
 
! Отговори
сами м преди 10 години
Гласуваш за БСП - получаваш ДПСГласуваш за ГЕРБ - получаваш БСП + ДПСГласуваш за АТАКА - получаваш БСП + ДПСГласуваш за ББЦ - получаваш ДПССкъпи сънародници, гласувайте! Но внимавайте за кого!!!!
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То само лудите като Бареков могат да му имат доверие. Те са малко, но има други, дето са далеч по-опасни. Защитават си само финикийските знаци и интересът им не може да бъде друг. Те са много единни, но са също малко. Няма как близки и роднини на коалицията да са повече от нормалните хора в тази страна. Въпреки манипулациите на олигархията, те са много и на трайни измамници не вярват. Липсата на морал няма как да се скрие. Троловете да спрат да ругаят. Това не са аргументи, а примитивизъм.
36
1
 
7
 
! Отговори
Обръщение! преди 10 години
Народе, излез и гласувай! Че иначе виждаш какви се точат да ни управляват! Тоя барек и връзките си на обувките не може да си върже, само знае да плямпа! Аман от кариеристи!
35
3
 
3
 
! Отговори
Дядо Петър преди 10 години
Веднъж стомна за вода (Царо)Два пъти стомна за вода (Рапонът)Трети път стомна за вода (Дудукът)До кога бе?Няма ли най-сетне да се отървем от ченгетата и мафиотите?
34
1
 
4
 
! Отговори
кукуруку чудна вафла преди 10 години
българия нецензурно
33
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българинът не иска гадните комунисти да му намаляват цената на тока и то само с 5%=Българинът си иска Бойко да му я увеличава с по 10% и то два пъти годишно.Важното е да му разтяга всеки ден локуми от тАлавизорУ.
32
29
 
11
 
! Отговори
до 29 преди 10 години
Точно Борисов е в тайна коалиция с БСП и получава наставления лично от Доган. Именно Доган го направи генерал, с помощта на Гоце естествено.А Бареков не е в никаква тайна коалиция с БСП, а си е в явна. Каква ще е тайна коалиция, след като всички знаят.Виж за Боросов е друго - той наистина е в тайна коалиция с партията-майка, от която произхождат и той и пуделчето му Президент.
31
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя ми е познат - не беше ли на Боко Тиквата ибрика ?
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Всичко е само игра, всичко е само спектакъл", както се пее в песента
29
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов не е в тайна коалиция с БСП и ДПС като Бареков, там е разликата. Поне е открит, може да е слаб управник, да няма достатъчно твърда ръка, да не става за министър-председател, но пак има някои достойнства, за разлика от тоя *** на Станишев и Доган.
28
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въобще Граб с чие доверие се ползва? Само на назначените (хванати по гори и кръстопътища) Калинки и Бръмбари ли? Видяхме им кадровия потенциал на "тежката артилерия" - Деса "Докторката", Лили "Талпата", Цеко "Шлифера" и естествено, "народният герой", Белия Генерал, Буда, Тиквата, доносник и наглец самовлюбен!
27
1
 
11
 
! Отговори
62040 преди 10 години
"Всичко е само игра, всичко е само спектакъл", както се пее в песента ...
26
12
 
32
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Бареков ще си говори сам след 25 май,яко ще лапне и дръвцето,а Плевнелиев пак ще си е Президент с висок рейтинг..за ужас на пеевските медии!
25
26
 
10
 
! Отговори
Иван преди 10 години
А вие сте готови да следвате тиква от мутренски произход ...
24
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко назначи комшиите си от Банкя по правителства и министерства. Типичен пример е Велчев - той е абослютен профан и не разбира от нищо, но дава акъл за всичко.
23
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе някой знае ли тоя Велчев що е толкова грозен, толкова *** и с толкова голям нос ?
22
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може ли някой от тези, които се възмущават от Бареков, да ми обясни с какво точно Бареков е по-различен от Борисов.Та нали и Борисов преди години именно така дойде на власт - с масирани ПР-акции от всички медии.
21
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съгласен съм с тоя лакей Велчев, само да вземе да замени БАРЕКОВ с БОРИСОВ и всичко е абсолютно вярно.
20
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам за хората, които искат да влязат в политиката, в парламента, в изпълнителната власт да минават ОСВЕН на психотест и да не са зависими от други неща, като например анаболи и наркотици.периодично на тримесечие да минават и детектор на лъжата по съответна антикорупционна и морално-етична методика.Да видим тогава какво ще стане.А заплахи за живота ,Борисов няма равен.ГЕРБ да не пазят толкова президентчето си,защото знаят що за стока е и какви ги е вършил.С това и го държат на къса каишка.
19
9
 
18
 
! Отговори
не син преди 10 години
Какви са тези нелепи изказвания ?! Може ли да имаш доверие към л***йно ?!