Всички министри работят на пълни обороти!

Димитър Греков не се притеснява от смени в кабинета
31 май 2014 13:33,
22
Всички министри работят на пълни обороти!
Димитър Греков Снимка: архив, Булфото

Земеделският министър Димитър Греков заяви, че не се притеснява от факта, че името му е сред спряганите за смяна при евентуален ремонт на кабинета "Орешарски".

Всички министри работят на пълни обороти, така че хората да не усетят, ако има такава промяна, посочи той.  Според него едно име не означава нищо за земеделските производители, но е важна приемствеността в земеделието.

"Земеделското производство е устойчиво, консервативно и трябва да се развива бавно и постоянно", отбеляза Греков, който откри днес в Сливен Второто национално изложение по говедовъдство. В него участват близо двеста животни от 30 ферми, развъждащи черно-шарено говедо, кафяво говедо, родопско говедо, няколко европейски и местни автохтонни породи.

Министърът съобщи, че за новия програмен период е предвидена специална мярка за запазване и селекция на
българските породи животни, за тяхното утвърждаване и усъвършенстване, като добави, че в селекционния процес трябва да се вземе под внимание това, което се търси на пазара.

В земеделското министерство не са постъпвали сигнали за унищожени площи в страната заради падналите валежи през последните дни, изтъкна още министърът.

Той каза още, че се наблюдават всички язовири от национално значение, като засега валежите не превишават критичните норми, реколтата не е застрашена и обстановката е нормална.

Греков съобщи, че се работи за разширяване мрежата от станции за борба срещу градушките. През последните дни са били закупени над 2000 ракети за борба с градушките, а вчера Министерският съвет е одобрил допълнителни средства за още такива ракети. За цялата страна едва около 25 процента са площите, защитени от градушки, каза министърът. Той е поискал в новия план за развитие да бъдат предвидени още около 25 милиона лева, които да обхванат защитата на цялата страна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
Историк преди 9 години
Да казваш,че караш с максимална скорост,не е повод за гордост,ако пътят те води правов пропастта.Историята показва,че когато комунистите са на власт,основните им усилия са насочени към увековечаване на господството им.Управлението им "в името на човека"води до пренебрегване на всичко човешко,увеличаване на привилегиите им,укрепваневъв властта на всяка цена без значение какво струва това,ако трябва дори в съюз с дявола!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да работят и като резултат от работата им на пълни обороти доверието в кабинета е 17%.
16
1
 
6
 
! Отговори
шопето преди 9 години
Всички комунистри крадат на пълни обороти. Само че всички ние ще трябва да връщаме краденото. Всички с български паспорт. И никой няма да пита българин ли си, *** ли си, турчин, арменец или евреин. Банките с право ще си искат парите.
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Работят за фамилията и сараите не за България. До избори ще се краде като за последно.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
toi ne samo haznata shte e prazna , ami idecata ni shte vryshtat zaemite na komunistite , i se gotviat oshte zaemi da vzimat pylen gibel za Bulgaria
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
na pyllni oboroti kradyt
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ABRE TAPANARI KOMUNISTI NE RAZBRAHTE LI BRE TAPANI 4E KOGATO MINISTRITE V EDNA DARJAVA RABOTQT ZNA4I DARJAVATA ZAGIVA . ONEZI KOITO TRQBVA DA RABOTQT GLEDAT KATO HIPNOTIZIRANI KAKVI DIVOTI OT GOLEMI PO GOLEMI ZABARKVAT MINISTRITE VI . A TEZI DIVOTII SA PLOD NA NENASITNIA STOMAH NA BUROKRACIATA . OT BUROKRATA 6TE 4AKA6 MLQKO KATO OT VOL TELE . EMI RABOTETE , RABOTETE PRODUKTA VI ZA IZNOS STAVA LI ????' HAR4I LI SE NA PAZARA . 6TE 4AKAME DA SE UMORI
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
qko kradene pada.Kato doide Boiko na vlast da ne okaje, che ni e izpraznena haznata.
10
0
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Оборотни тия нашите министри !
9
0
 
4
 
! Отговори
More преди 9 години
Vsichki ministry kradat na palni oboroti.
8
1
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
"Всички министри работят на пълни обороти, така че хората да не усетят, ако има такава промяна, "Обикновените хора в България изобщо не усещат, че има министри и биха предпочели да има промяна в това усещане !
7
0
 
24
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Вярно е, че нещо се случва на пълни обороти. Само че не е работа, ами кражби, измами, далавери, злоупотреби с еврофондове, шуробаджанащина и хвъряне на кал по опозицията - традиционните занимания на тройната коалиция.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички министри работят на пълни обороти! - и живеем така добре не си представям какво ще стане ако работят на 50%.
5
0
 
17
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 9 години
Кой с кой по нагъл , безочлив и некадърен министър дава оценка за себе си в това правителство ,ами спрете се тогава малко с оборотите за да не изгорите като фуражомелка.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП и ДПС трябва да бъдат незабавно разформировани и забранени със закон. Тези партии са изключително вредни за държавата, особено когато са превзели всички държавни постове. Очаква ни невиждана икономическа криза и морална разруха. Тя междувпрочем вече се случва, благодарение на тези негодници. Който мисли обратното или е част от тях, или е необразован и въобще не знае за какво става въпрос.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички министри КРАДАТ на пълни обороти! Така е било,така е и така ще бъде,ако не ликвидираме това продажно правителство.
2
0
 
14
 
! Отговори
жбф преди 9 години
оооооооооооооооооооооо ЖИВ е ТОЙ жив......нито градушка страшна ни ГМО храни го плашат само МАРОКАНСКИ комари да не го нападнат че те на *** наи много налитат ........
1
1
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 9 години
РАБОТЯТ ЗА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ! КАКВО СТАНА СЪС СКАНДАЛА ЗА ГОРСКАТА СЕЧ? ОНЗИ ЧОВЕК КОЙТО КАТАСТРОФИРА ПРЕДИ ДА РАЗКРИЕ СХЕМАТА ЗА МИЛИОНИ И ИЗСИЧАНЕТО НА ГОРИТЕ ДАЛИ НЕ СА ГО УБИЛИ?