ГЕРБ настоя: Без уволнения и назначения във властта!

Партията иска служебното правителство да спре конкурсите
56
ГЕРБ настоя: Без уволнения и назначения във властта!
Снимка: БТА, архив

Политическа партия ГЕРБ призова служебното правителство да спре всички политически уволнения и назначения.

Още по темата

От партията на Бойко Борисов настояват също да бъдат спрени всички конкурси и назначения на ръководни длъжности както в държавната администрация, така и във всички държавни дружества.

"От ПП ГЕРБ напомняме, че сме партията, която спечели парламентарните избори и зад нас стоят 1 147 292 български граждани", се посочва в съобщение на пресцентъра. 

От ГЕРБ се обръщат и към президента Румен Радев "да вземе отношение по продължаващото безпринципно кадруване от страна на служебния кабинет".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Малко остава преди 7 години
Като се върнат ДОБРИТЕ от ГЕРБ ще видите какво ставаи как се кадрува...........
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вземете се в ръце че ще стане страшно
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А навремето взеха властта с обещанието да вкарват висшата администрация по затворите... Тоя за какъв се мисли вече?
47
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милион и половина плиткоумни овце са гласували за герб, евентуално. Но останалите 5 милиона нормални българи не сме гласували за герб, и вместо да си вирите носовете, помислете за този факт - че нямате подкрепата даже и на 1/4 от хората в България!
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЛУПОСТИТЕ НА ИЗКУКАЛОТО ГЕРДЖЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИТИ.
45
4
 
3
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
До Анонимен 46......ЕНП кои са те?................--------------Ами пиша ти бавно щото четеш трудно........ЕНП са партиите които управляват Европа. Същата тази Европа която има по-голямо население и по-голям БВП от САЩ. А! И около 20/дватест пъти по-голям БВП от онези с рубли......
44
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е другари , правилата на демокрацията са такива ,този който има и един глас пове4е ,той управлява .Мина времето на революциите , успокойте топката , спокойствие и здрава храна .
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕНП кои са те? А шефовете ви.Още година най много и сте пътници.Да чуя мученето на гербери..Тази година ще започне закриването на този ЕС.Кво измучахте гербери? Муму чувам... мучите че сте спечелили? Браво,само че за малко.Докато си поделят света онези зад океана и онзи със рублите;)
42
14
 
7
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Гледам писанията на руските *** и се чудя как нито един сайт не написа за резолюцията на ЕНП против руската пропаганда приета в Малта!! Баси затъмнението информационно!
41
2
 
8
 
! Отговори
Pussy Riot преди 7 години
Задава се правителство, тип *** Riot.
40
5
 
21
 
! Отговори
чака инструкции преди 7 години
Разговорите за съставяне на коалиция се очаква да започнат следващата седмица. Пожарникаря чака инструкции от шефовете си: Маргините, Маджо, Пашата, братя Галеви, Митьо Очите, баретата, Йоско, Митьо Пищова и други.
39
6
 
26
 
! Отговори
don преди 7 години
Бате ти правителство няма да съставиш 6 милиона българи са против теб и твоите крадливи мекерета , а тез които ти ги смяташ за твой електорат това нищожните душички от българската администрация за която ти добри се погрижи.какви избори си спечелил.Няма как да съставиш кабинет.И да слугуваш на ЕНП пак ще останеш като охранителя на ТАТО
38
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5 милиона мнозинствоТия червени сметки от руската математика ли ги извади умнико?
37
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 32Какво, Браво Бойко? Какво да ни връща? Връща го на всички, включително и на плоскоглавите гербери! За начало - с цената на газта, на тока, а след това бодро ще ни поведе към еврозоната и ще ядем хляб един път седмично и то по програмата Хляб за бедния! Дано следващия път гласувате със стомаха си, щом с глава не става!
36
5
 
20
 
! Отговори
5 милиона мнозинство преди 7 години
Милион и сто хиляди са гласували за т.н. "герб", а 5 милиона не са гласували за тях. Следователно, новото правителство трябва да бъде излъчено от мнозинството - от тези 5 милиона българки и българи!
35
5
 
24
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Зад вас мое да стоят 1 милион 150 хиляди, но други над 5 милиона не са зад вас;))) Някак си не виждам повод за тази непремерена наглост, от ваша страна, г-н Борисов. Второ, за всеки кадърен управник, не е проблем да уволни назначените и да си назначи свои. Е, да, губи се време, а може би и пари, но в политиката е така, като не даваш, ти вземат;)))
34
8
 
32
 
! Отговори
,, преди 7 години
До АнонименТогава да не правят кабинет. Очевидно 5 милиона човека не са гласували за ГЕРБ
33
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво е депутатите да не забравят, че гласувалите на референдумя са по-малко от негласувалите.Което го обезсилва. По законите на демокрацията.
32
7
 
16
 
! Отговори
! преди 7 години
Хубаво е депутатите да си спомнят въпросите за референдума и че зад отговор "ДА" стоят над 2 500 000 български граждани
31
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво, Бойко!Върни им за всичко!