България и Гърция - в обща битка срещу трафика на мигранти

Тренировъчното занятие се проведе на граничен пункт Илинден
9 юни 2017 22:23, Анисия Иванова
9

България и Гърция могат заедно да неутрализират опасностите, свързани с ислямския тероризъм и трафика на нелегални емигранти. Това заяви по време на обучение на военните специални сили министърът на отбраната на България Красимир Каракачанов. Тренировъчното занятие се проведе на граничен пункт Илинден и включваше залавяне на терористи, предаде Bulgria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
действате, само като гледам каракачанов се ояде за бежанците нищо няма да остане
5
1
 
8
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат: "България и Гърция могат заедно да неутрализират опасностите, свързани с ислямския тероризъм и трафика на нелегални емигранти."Ъхъ...могат...ако им разрешат да стрелят "на месо", и Мурксул от Моордор не ги изнудва да събират алаходупните *** от арабските, и африкански кочини!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС ги стимулира да идват, България и Гърция се опитват да ги спрат. Докато "демократите" им разрушават икономиките, политическата стабилност и ги бомбят, те ще идват. Тоест, ЕС срещу България и Гърция. познайте кой ще спечели...
3
3
 
9
 
! Отговори
от Кукуш преди 6 години
Когато 1 грък се роди 4 евреи плачат , при договор с гърците сме излъгани винаги ! Никога да не се влиза в достлук с грък !!!
2
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше едни пари за харчене. За кетъринг, логистика и други подобни. Обаче се отчетоха положителни резултати. Всички са доволни в това число и бежанците. Изобщо хармония от всякъде. Ние дъртите си отиваме, да му мислят младите.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разберете ***: битка,която си допуснал да се води на твоя територия,срещу противник,без очертана фронтова линия,Е ЗАГУБЕНА ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!А жертвите на този вид война,като България и Гърция,могат да си се "обединяват" и разединяват",колкото си искат - в края на това "обединение",те зе бъдат ликвидирани от нашествениците!