Кой ще е новият министър? С Дариткова не е говорено

Моята сила е тук, в парламента, посочи тя
Обновена: 1 ное 2017 14:36 | 1 ное 2017 14:19,
14
Кой ще е новият министър? С Дариткова не е говорено
Снимка: архив Булфото

С мен не е говорено и не съм чувала обсъждани имена на кандидати за здравен министър. Така коментира шефката на здравната комисия Даниела Дариткова оставката на министър Николай Петров и въпросът кой ще поеме овакантения пост.

Още по темата

"За съжаление ситуацията се повтаря. Вече 9 години съм в политиката и сферата на здравеопазването и донякъде е логично при смяна на министъра да бъда търсена и ориентирана към поста", коментира Дариткова.

Тя подчерта, че с нея не е било говорено и не знае за обсъждани имена.
Дариткова настоя, че трябва да се намери устойчиво решение, а политиката в здравеопазването да бъде дългосрочна и последователна.

"Моята сила е тук, в парламента. Законотворчеството в тази сфера също се нуждае от стабилност. Надявам се правителството и премиерът да намерят доброто решение", коментира още тя.

Според Дариткова здравната система е загубила от оставката на министър Петров.

"Съжалявам за министър Петров. Имахме реален шанс да направим политиката в здравеопазването, обърната към интересите на пациентите и лекарите", добави председателката на здравната комисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Румен преди 6 години
няма значение кой и как се казваима хаос,организиран,да може да се краде яко..
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Т.ПетковБедността, сиромашията ограбва не само физически българина а и духовно и от тях се ражда аграсията и умразата. Българските политици дори и не се замислят каква умраза акомулират с политиката на несправедливост, с политиката на подтискане и притискане в ъгъла на работещите,пенсионерите. Всички статистики ще им извадят очите и им показват колко народа ги мрази и това е породено от тяхните действия, от ежедневните им изцепки на корупция и безнаказаност и това ще избие някой ден...
9
4
 
1
 
! Отговори
Т.Петков преди 6 години
Като чета коментарите си мисля, боже какви глупави, злобни и безотговорни хора има в България и какъв клюкарник е Интернет.....
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли значение кой ще е поредният алчен и ненаситен политик ? Тия като се качат на по-високо и забравят какво е било на ниското !Не е случаен този стремеж да си политик ,не случайно дават пачки пари да се вредат като депутати,политици....не смятате ли че трябва да им се отнемат мноооого права за да си отдъхне народа от тези иззедници ?
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха, преди години Боко беше намерил здравната си министърка (тая преди ДеситУ, забравих й името)) на една бензиностанция. Сега, като гледам снимката, тая кандидат-министърка, май Тиквин я е намерил на паркинг. Или се лъжа?
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Lele taja sllobna prosta partiika ujas ot tran na glok atanadiva vtora drugarkata ot gerb
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Drugarkata ot gerb bivschata partika bkp li nikoga tja e nekadarna kato atanasova daritkiva e i slobna sekendurka
4
5
 
7
 
! Отговори
Георгиев преди 6 години
Разбрахме как пак по втория начин е набутан за министър Г-н Николай Петров анестезиолога на каката на премиера Бойко Борисов. Сега сигурно да очакваме да сложат пак по същата линия и неврохирургът на каката на Борисов. Шуробаджанащина от всякъде.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дариткова е по-грозна, а сестра и пък хем грозда, хем дебела.За това и Мършата си хвана оная какичка, дето му открадна стотина милиона, спестени от закуски.
2
3
 
10
 
! Отговори
обективно преди 6 години
Хора, така наречени журналисти, знам че е трудно е че не ви плащат добре да сте профита, ама това на снимката не е Дариткова!!!Дайте си малко зор. бяхте много добър сайт преди време.
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая не беше ли балдъзата на Миро Мършата, дето окраде напоителни системи, обзаведе младата си любовница с имоти за милиони, назначи Калинка Илиева, трови ни с 20 годишно ирландско месо, а сега балдъзата ще ни лекува?Вервате ли?